ויוואלדי משומשת
הי
נמצא במשא ומתן לקניית ויוואלדי משומשת ויש לי מספר שאלות
איך ניתן להבדיל בין הורסיה הראשונה לשניה?
איך אפשר לדעת מתי יוצרה(אמורה להיות תווית מהמפעל)?
פרט לחלודה דליפות קורוזיה האם יש משהו מיוחד
שצריך לשים לב האופייני למכונה זו?
תודה
נמצא במשא ומתן לקניית ויוואלדי משומשת ויש לי מספר שאלות
איך ניתן להבדיל בין הורסיה הראשונה לשניה?
איך אפשר לדעת מתי יוצרה(אמורה להיות תווית מהמפעל)?
פרט לחלודה דליפות קורוזיה האם יש משהו מיוחד
שצריך לשים לב האופייני למכונה זו?
תודה
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
ישנה לוחית בצד ימין , כדי ליראות אותה תוציא את מגירת הניקוז , זה נימצא על הדופן של גוף המכונה.
ההבדל בין הגירסא הראשונה לשניה היא שבראשונה ישנו שעון בודד ללחץ חליטה בילבד ואילו בגירסא השניה (ווילדי 2 ) ישנו שעון כפול, הבדל נוסף הוא שבווילדי 2 מדידת זמן החליטה נעשית עלפי זרימה נמדדת בפועל במליליטר, ולא לפי טימר כפי שמקובל לחשוב (ככה זה עובד עם טימר במני וגם בווילדי הראשונה )
חוץ מיזה יתכנו הבדלים קטנים בצורת התיכנות,
מעבר לזה אני יכול לומר לך שהמכונות האלה אמינות מאוד , עובדות עם משאבה וולומטרית (סיבובית ) בניגוד למיני שם המשאבה היא משאבת ווברציה , שגם היא בסדר אבל מיצרת הרבה יותר רעש .
תפרק את מגש חימום הכוסות ותיראה שהחוטים שלמים ולא שרופים , שכל הארקות מחוברות , כי בעצם כל מה שקשור למידידת גובה המיים מותנה בעצם בהארקה טובה מבחינת הבקר , כלומר אם אין לך הארקה טובה למכונה צפה לבעיות פיקוד שונות .
גונן .
ההבדל בין הגירסא הראשונה לשניה היא שבראשונה ישנו שעון בודד ללחץ חליטה בילבד ואילו בגירסא השניה (ווילדי 2 ) ישנו שעון כפול, הבדל נוסף הוא שבווילדי 2 מדידת זמן החליטה נעשית עלפי זרימה נמדדת בפועל במליליטר, ולא לפי טימר כפי שמקובל לחשוב (ככה זה עובד עם טימר במני וגם בווילדי הראשונה )
חוץ מיזה יתכנו הבדלים קטנים בצורת התיכנות,
מעבר לזה אני יכול לומר לך שהמכונות האלה אמינות מאוד , עובדות עם משאבה וולומטרית (סיבובית ) בניגוד למיני שם המשאבה היא משאבת ווברציה , שגם היא בסדר אבל מיצרת הרבה יותר רעש .
תפרק את מגש חימום הכוסות ותיראה שהחוטים שלמים ולא שרופים , שכל הארקות מחוברות , כי בעצם כל מה שקשור למידידת גובה המיים מותנה בעצם בהארקה טובה מבחינת הבקר , כלומר אם אין לך הארקה טובה למכונה צפה לבעיות פיקוד שונות .
גונן .
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
פרוק המגש אפשרי בפרוק בורג פיליפס 1 בילבד בקידמת המגש , עצם הפעולה פשוטה ביותר וחושפת בקלות רבה את פנים המכונה , זה מאוד מקובל ליבדוק משהוא שקונים בהרבה כסף , אומנם מעבר לחלודה ומצב חוטי החשמל והקונקטורים לא תוכל ליבדוק לעמק דברים חשובים כמו כמות אבנית בדוד או מצב השסתומים , אל תיתרגש מקצוות חוטי החשמל שאליהם יש כיסויי פלסטיק שניראים מיתפרקים , זו תוצאה של חום וזה משהוא שניתן להחליפו או לבד או מאוד בזול אצל כל טכנאי . . .
תביא איתך פנס (שו שיש לך פנס בפלש של הנייד ) זה חשוב כי בלי תאורה קשה מאוד להביט ביפנים כמו שצריך !
תביא איתך פנס (שו שיש לך פנס בפלש של הנייד ) זה חשוב כי בלי תאורה קשה מאוד להביט ביפנים כמו שצריך !
תודה גונן
לאור הארותיך ושיחה שהעברתי עם רוני מרוני קפה אותו שאלתי לגבי
ישור קו למכונה לאחר קניה החלטתי לחסוך עוד קצת ולרכוש חדשה.לטענתו
מי לשלא מבין טכנית זה לקנות חתול בשק ולגבי ישור הקו אמר
שבשבילו ישור קו זה שיפוץ שאת העלות לא ניתן לאמודיעץ להביא המכונה לבדיקה
ולקבל הצעת מחיר.לאור כל האינפורמציה החלטתי(בניגוד למה שאני רגיל )להשמע לעצות וללכת על חדש
לאור הארותיך ושיחה שהעברתי עם רוני מרוני קפה אותו שאלתי לגבי
ישור קו למכונה לאחר קניה החלטתי לחסוך עוד קצת ולרכוש חדשה.לטענתו
מי לשלא מבין טכנית זה לקנות חתול בשק ולגבי ישור הקו אמר
שבשבילו ישור קו זה שיפוץ שאת העלות לא ניתן לאמודיעץ להביא המכונה לבדיקה
ולקבל הצעת מחיר.לאור כל האינפורמציה החלטתי(בניגוד למה שאני רגיל )להשמע לעצות וללכת על חדש