אפשר שתעזרו לי אחרי מאה אשכולות !
אני מעוניין לקנות טלוויזיה FULL HD LED 32-42 אינצ' בלי 3D ובלי SMART מה שמעניין אותי בטלוויזיה זאת האיכות תמונה
מחיר עד 2300 כזה
מצאתי שני טלוויזיות אם אפשר תגידו מה טובה מבניהם ויתרונות וחסרונות של כל טלוויזיה
יש את זאת: http://icecat.us/en/p/philips/40pfl3107 ... 70200.html
שלפי מה שראיתי שם הניגודיות שלה לא הכי טובה (לא שאני יודע עם ניגודיות זה דבר חשוב)
ויש את זאת :
טלויזיה LG 39LN542Y LED 39 אינטש
מה מומלץ מבניהם ?? תודה
מחיר עד 2300 כזה
מצאתי שני טלוויזיות אם אפשר תגידו מה טובה מבניהם ויתרונות וחסרונות של כל טלוויזיה
יש את זאת: http://icecat.us/en/p/philips/40pfl3107 ... 70200.html
שלפי מה שראיתי שם הניגודיות שלה לא הכי טובה (לא שאני יודע עם ניגודיות זה דבר חשוב)
ויש את זאת :
טלויזיה LG 39LN542Y LED 39 אינטש
מה מומלץ מבניהם ?? תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78920
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
·אבל אתה בטוח שהם אותן טלוויזיות עם אותו מפרט רק אחת עם סמארט ואחת בלי?ranrubin1 כתב:טלויזיה LG 39LN542Y LED 39 אינטש
יש לי אותה רק את הדגם הסמארט
39LN560Y .
רואים מעולה ! תקנה אותה אל תקנה 32' אני חשבתי ש32' מספיק לי וכל כך לא התחרטתי שקניתי 39' זה משפר את חווית הצפייה פלאים !...
ויש מצב אתה מביא לי את המפרט שלהן ניגודיות בהירות וכל זה
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אין לפרמטרים היבשים האלה שום חשיבות, כל יצרן מודד במתודה אחרת ומפרסם בערך מה שבא לו. מה גם שהם לא כאלו שקובעים עם התמונה של הפאנל טובה או לא.
כשרשמת מסך בין 32 ל- 42 , מה הקשר? זה לא רציני לתת תחום כזה רחב. צריך לבחור גודל שמתאים למרחק צפיה שלך. לכן, עפר שאל אותך מה מרחק הצפייה אצלך ואפילו לא טרחת לענות. איך אתה רוצה שיעזרו לך אם אתה לא מנסה לעזור לעצמך?
כשרשמת מסך בין 32 ל- 42 , מה הקשר? זה לא רציני לתת תחום כזה רחב. צריך לבחור גודל שמתאים למרחק צפיה שלך. לכן, עפר שאל אותך מה מרחק הצפייה אצלך ואפילו לא טרחת לענות. איך אתה רוצה שיעזרו לך אם אתה לא מנסה לעזור לעצמך?
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".