מה אתם אומרים על ההצעה הבאה
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
היו יותר מידי סיפורים שהם הבטיחו משהו אחד ואז פתאום בפועל זה היה שונה לגמרי, אני אישית הייתי נזהר.
אם אתה מחליט ללכת על זה תקליט את השיחה ותדאג שתהיה לך הקלטה שנאמר בה במפורש מה התנאים המדוייקים של ההצעה (כולל אותיות קטנות) כדי שאם אח"כ הם לא מקיימים שתוכל לדרוש ניתוק ופיצוי.
אם אתה מחליט ללכת על זה תקליט את השיחה ותדאג שתהיה לך הקלטה שנאמר בה במפורש מה התנאים המדוייקים של ההצעה (כולל אותיות קטנות) כדי שאם אח"כ הם לא מקיימים שתוכל לדרוש ניתוק ופיצוי.
אז ככה הסיכום הוא 2 ממרים אחד מקליט ל 3 חודש ב 150 שקל 100 מגה ו VOD חינם .
עכשיו נודע לנו (3 שותפים) ש זאב צעיר יש ב HOT והסדרה Extant תשודר בשבוע הבא כולל הסדרות מרלין ויומני הערפד .
לאחר מכן מסלול לסטודנטים .
התקנה מחר .
עכשיו נודע לנו (3 שותפים) ש זאב צעיר יש ב HOT והסדרה Extant תשודר בשבוע הבא כולל הסדרות מרלין ויומני הערפד .
לאחר מכן מסלול לסטודנטים .
התקנה מחר .
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
שוב שיהיה לך תיעוד מפורט בכתב או הקלטה של ההצעה.
מלכודת דבש
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
·shayze כתב:מלכודת דבש...
לא הבנתי ,אתה טוען שמרמים אותנו , כלומר זה לא 150 שקל, אז מה זה . דבר מהר למה מחר באים להתקין ,
עכשיו זה מבחנים .
שוב 150 שקל ל 3 חודש כל הערוצים פתוחים, 100 מגה ,2 ממרים HD אחד מקליט ואחרי זה מסלול סטודטנים .
האאא והכי חשוב VOD פתוח .
הוט ידועים בטריקים מלוכלכים. לדוגמא:
1. לא להזין את המבצע ולגבות יותר
2. אחרי 3 חודשים להתחיל לגבות על VOD ולהעלות את מחיר החבילה
מכיוון שאין לך שליטה ומעקב על המנוי ברמה שאתה רואה עליה במחיר ואז ישר להתקשר ולדבר איתם (ולבזבז על זה שעות כי עד שעונים בשירות יכול לקחת גם שעה ויותר) אני הייתי מאוד מאוד נזהר.
לכל הפחות הייתי מדבר בעצמי עם הוט ומוודא את כל התנאים והכי חשוב את תוקף המבצע, ולא סומך על זה שבעלת המנוי הבינה נכון את הנציגים שמטרתם היא למכור, גם אם "בטעות" לא הובנו כהלכה.
ניסיון מר של לקוח ותיק.
1. לא להזין את המבצע ולגבות יותר
2. אחרי 3 חודשים להתחיל לגבות על VOD ולהעלות את מחיר החבילה
מכיוון שאין לך שליטה ומעקב על המנוי ברמה שאתה רואה עליה במחיר ואז ישר להתקשר ולדבר איתם (ולבזבז על זה שעות כי עד שעונים בשירות יכול לקחת גם שעה ויותר) אני הייתי מאוד מאוד נזהר.
לכל הפחות הייתי מדבר בעצמי עם הוט ומוודא את כל התנאים והכי חשוב את תוקף המבצע, ולא סומך על זה שבעלת המנוי הבינה נכון את הנציגים שמטרתם היא למכור, גם אם "בטעות" לא הובנו כהלכה.
ניסיון מר של לקוח ותיק.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
The story of stuff
פה חשדתי!
הסוכנת השאירה טלפון אישי כדי שאחרי 3 חודשים תתקשר אליה והיא תשנה את החבילה?golantor כתב:יש טלפון אישי של הסוכנת שהתקשרה , השאירה טלפון לאוקטובר לעדכן חבילה, אז היא אמרה יש מסלול סטודטנים חדש .
אם הם יעבדו עלינו ,אז לא יראו אותנו יותר....
לרוב, סוכני מכירות מתעסקים במכירות ולא יכולים לשנות מסלולים אלא רק שירות לקוחות.
תבדוק טוב טוב את הנושא.
חסרים פרטים, כמה עולה אחרי 3 חודשים?
ולמה להתקשר שוב? למה זה לא מתעדכן לבד למחיר הרגיל אחרי 3 חודשים?
בקיצור יש כאן הרבה סימנים לקומבינה.
אם היה מבצע שאומר שב3 חודשים הראשונים אתה משלם x ואחרי זה מחיר סטודנט, זה היה מוגדר בחוזה והיה משתנה אוטומטי במערכת.
כשסוכן אומרת לך זה ל3 חודשים ותתקשר באוקטובר... אני הייתי בורח כמו מאש
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4888
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
תבצע בדיקה הכי פשוטה, תתקשר ותבדוק אם אותה סוכנת עונה לטלפון שהשאירה.
אני הופתעתי שמספר "סלולרי אישי" שקיבלתי מ"סוכן" ענה כל פעם מישהו/י אחר/ת. עד שנפל לי האסימון שזה בעצם מפנה למוקד מכירות.
וביננו, עוד שלושה חודשים היא בטח כבר לא תעבוד בתפקיד הזה, כך שגם אם זה המספר האמיתי שלה, סביר שהיא לא תהיה הכתובת.
בתחום המכירות, התחלופה מאוד גבוהה, בגלל שחיקה מאוד גבוהה.
אני הופתעתי שמספר "סלולרי אישי" שקיבלתי מ"סוכן" ענה כל פעם מישהו/י אחר/ת. עד שנפל לי האסימון שזה בעצם מפנה למוקד מכירות.
וביננו, עוד שלושה חודשים היא בטח כבר לא תעבוד בתפקיד הזה, כך שגם אם זה המספר האמיתי שלה, סביר שהיא לא תהיה הכתובת.
בתחום המכירות, התחלופה מאוד גבוהה, בגלל שחיקה מאוד גבוהה.
טוב אז הייתה התקנה ביום רבעי ,שום דבר מיוחד , זה 100 מגה ,2 העלאה , 2 ממירים אחד מקליט , VOD חינם
לא יצא לי לראות מעבר ל VOD -שרלוק 3 וקצת ערוץ 8, מה שכן שמתי לב הרבה ערוצים זרים .
קבלנו 20 שקל לתכנים בתשלום לחודש ראשון ב VOD .
חוץ מזה יש לי גם את XBMC טרם החיבור לכבלים .
לא יצא לי לראות מעבר ל VOD -שרלוק 3 וקצת ערוץ 8, מה שכן שמתי לב הרבה ערוצים זרים .
קבלנו 20 שקל לתכנים בתשלום לחודש ראשון ב VOD .
חוץ מזה יש לי גם את XBMC טרם החיבור לכבלים .