המג'יק HD שרף גם לי את הHDMI..
-
ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
אז אתמול פתאום המסך מחפש סיגנל, אני לא מבין מה קרה.. הרי שום דבר לא שונה ולא ננגע כבר שנתיים, לאחר בדיקות עם עוד ממיר בבית, מתאמים וכו.. מסתבר שהממיר שרף את יציאת הHDMI...
לקח לי 4 שיחות טלפוניות ו-342 דקות(שרובם המתנה) בכדי להצליח להזמין ממיר חדש ולנסות לקבל פיצוי על הנזק, מה שלא קרה.
3 שיחות הובטחו שיחזרו אליי - כמובן שלא חזרו למרות שציינתי 3 פעמים שישתדלו מאוד לחזור כי הם אף פעם לא חוזרים וקיבלתי הבטחות של "בטוח אני חוזרת אלייך, זה לא יקרה, אל תדאג וכו..".. סתם כדי לפרוק כאן ייאוש מנסיון לקבל שירות, כרגע שוקל מעבר ליס ובזק..(גם כן לא מציאה)
לקח לי 4 שיחות טלפוניות ו-342 דקות(שרובם המתנה) בכדי להצליח להזמין ממיר חדש ולנסות לקבל פיצוי על הנזק, מה שלא קרה.
3 שיחות הובטחו שיחזרו אליי - כמובן שלא חזרו למרות שציינתי 3 פעמים שישתדלו מאוד לחזור כי הם אף פעם לא חוזרים וקיבלתי הבטחות של "בטוח אני חוזרת אלייך, זה לא יקרה, אל תדאג וכו..".. סתם כדי לפרוק כאן ייאוש מנסיון לקבל שירות, כרגע שוקל מעבר ליס ובזק..(גם כן לא מציאה)
- eldad555
-
- טרול

- תגובות: 29
גם ביס הממיר שורף כניסות.
- netivi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 880
ממיר חדש בטוח קיבלת...
לגבי פיצוי מה הובטח לך?
האם זו תופעה ידוע בממירים הללו?
לגבי פיצוי מה הובטח לך?
האם זו תופעה ידוע בממירים הללו?
- ברנדי
-
- טרול

- תגובות: 3
·ביס שום ממיר לא שורף כניסות.הממירים שם מאד אמינים.eldad555 כתב:גם ביס הממיר שורף כניסות....
ואני לא מבין איך טרול שכמוך ( ועוד מכוער במיוחד) ממשיך להוציא הודעות לאחר שנחסם.
אני לא מבין איך צמד המנהלים המהוללים-הקרחת הביצתי והממושקף האינטיליגנט לא מתקנים את אין סוף הבאגים שיש באתר המאעפן הזה.
מה הם בדיוק רוצים? להישאר לבד באתר ולהיתכתב עם עצמם?!
הם לא שמים לב שעשרות כותבים נפלאים מדירים את רגלם מהאתר בגלל מדיניות כושלת של צמד הג'וקרים האלו?
ולהוסיף לזה א ת הבאגים המעצבנים האלו שמאפשרים לטרולים להיכנס
בקצב הזה ימיו של האתר ספורים
ותעיפו כבר את כל הטרולים המעצבנים האלו מהאתר!!!!!!
חלאס!!! נמאסתם כבר!!!
- eldad555
-
- טרול

·ברנדי כתב:·ביס שום ממיר לא שורף כניסות.הממירים שם מאד אמינים.......
ואני לא מבין איך טרול שכמוך ( ועוד מכוער במיוחד) ממשיך להוציא הודעות לאחר שנחסם.
אני לא מבין איך צמד המנהלים המהוללים-הקרחת הביצתי והממושקף האינטיליגנט לא מתקנים את אין סוף הבאגים שיש באתר המאעפן הזה.
מה הם בדיוק רוצים? להישאר לבד באתר ולהיתכתב עם עצמם?!
הם לא שמים לב שעשרות כותבים נפלאים מדירים את רגלם מהאתר בגלל מדיניות כושלת של צמד הג'וקרים האלו?
ולהוסיף לזה א ת הבאגים המעצבנים האלו שמאפשרים לטרולים להיכנס
בקצב הזה ימיו של האתר ספורים
ותעיפו כבר את כל הטרולים המעצבנים האלו מהאתר!!!!!!
חלאס!!! נמאסתם כבר!!!...
הממיר של יס שורף כמו גדול כניסות! יש לי מלא חברים שזה קרה להם.
עשה לי ולעצמך טובה גדולה ואל תגיב בנושאים שאינך מבין בהם ובטח שלא בהודעתך הראשונה באתר.
תודה.
-
ValorHeart
-
- חבר ותיק

לא קיבלתי פיצוי
- fLy
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1813
קודם כל צר לי שהצטרפת למועדון..
דבר שני,
אם כאשר תתקן את הטלוויזיה המעבדה תרשום לך שהדבר נגרם עקב הממיר בהחלט תקבל פיצוי.
דורון.
דבר שני,
אם כאשר תתקן את הטלוויזיה המעבדה תרשום לך שהדבר נגרם עקב הממיר בהחלט תקבל פיצוי.
דורון.
- eldad555
-
- טרול

·נסה לבקש מהם את ממיר הפייברבוקס בהנחה כפיצוי.ValorHeart כתב:לא קיבלתי פיצוי...
לא בטוח שתקבל אבל שווה לנסות.
-
ValorHeart
-
- חבר ותיק

השאלה איפה מוצאים מעבדה שכזאת כיום.. תודה!
- fLy
-
- חבר ותיק

אני מבין שהטלוויזיה כבר אינה בתקופת האחריות?
- eldad555
-
- טרול

·fLy כתב:אני מבין שהטלוויזיה כבר אינה בתקופת האחריות?...
מה הקשר? זו אמורה להיות אחריות של הוט.
- qsub00
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1021
כדאי לאסוף סטטיסטיקה של טלויזיות שנשרף להן ה-HDMI.
ציון דגם מדויק יעזור לפלח ואולי גם להגיע למסקנות איך להתנהל מול HOT.
ציון דגם מדויק יעזור לפלח ואולי גם להגיע למסקנות איך להתנהל מול HOT.
- fLy
-
- חבר ותיק

הבעיה היא שהסטטיסטיקה נמצאת בידי המעבדות והיבואנים...עד שהם לא יתפוצצו לא יקרה כלום..
- qsub00
-
- חבר ותיק

בגלל זה אני מציע שאנחנו כאן נאסוף את מעט הנתונים שברשותינו.fLy כתב:הבעיה היא שהסטטיסטיקה נמצאת בידי המעבדות והיבואנים...עד שהם לא יתפוצצו לא יקרה כלום.....
ובכלל רצוי שכל פונה בבעיה כלשהי יציין את הדגם המדויק של הטלויזיה שלו...
- fLy
-
- חבר ותיק

לצערי, מה שיש פה בפורום(ובחיפוש גוגל בכלל) זה טיפה בים ולא יחזיק מים מול הוט...
מה גם שנכון לעכשיו הוט מציעים פיצוי בכפוף לחשבונית תיקון בה מצויינת הסיבה.
מה גם שנכון לעכשיו הוט מציעים פיצוי בכפוף לחשבונית תיקון בה מצויינת הסיבה.
- qsub00
-
- חבר ותיק

טוב, אז לא נאסוף סטטיסטיקה ונחכה למבול...fLy כתב:לצערי, מה שיש פה בפורום(ובחיפוש גוגל בכלל) זה טיפה בים ולא יחזיק מים מול הוט...
מה גם שנכון לעכשיו הוט מציעים פיצוי בכפוף לחשבונית תיקון בה מצויינת הסיבה....
אני סבור שאם לכמה אנשים עם LG תהיה תקלה, הרי שלבעלי ה-LG למיניהם יהיה תמריץ להתקשר ל-HOT ולבקש הגנה מפני תקלה דומה!
והרי נאמר כבר שאולי ISOLATOR , DC-BLOCKER או רכיב אחר כלשהו יכול למנוע את הבעיה.
בכל מקרה, התכתבות מוקדמת ופניה ל-HOT למנוע את הבעיה, תעזור בעתיד בהתדיינות מולם ! ! !
אבל זו רק דעתי, ואם מישהו ירצה לארגן את התגובות ולאסוף סטטיסטיקה בכל-זאת - יבורך!
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
כמו שנאמר עוד סיבה להתנתק מהוט ויס.
כבר שנתיים עם עידן פלוס מובנה בטלויזיה ולא חסר לנו כלום. בעצם יש לנו יותר 7000 שח בעוש.....
ולעיניננו זה הגיע אפילו לדיון בכנסת אם אינני טועה. זאת בעיה כללית של שתי החברות אל מול הרבה רסיברים.
הפתרון הוא התקנה איזולטור.
כבר שנתיים עם עידן פלוס מובנה בטלויזיה ולא חסר לנו כלום. בעצם יש לנו יותר 7000 שח בעוש.....
ולעיניננו זה הגיע אפילו לדיון בכנסת אם אינני טועה. זאת בעיה כללית של שתי החברות אל מול הרבה רסיברים.
הפתרון הוא התקנה איזולטור.
- omz
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 434
- shlomi197
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 319
·אם לפי מה שניתח פה עופר, שכל הבעיה של שריפת hdmi, בגלל העדר איזלטור [מבודד] וזה גורם לשריפת יציאת hdmi, וברגע שיש מבודד אין חשש לשריפת hdmi. מדוע זה קשור לממיר מגיק hd [ציון הממיר הנל כבעיתי] לא משנה לכאורה איזה ממיר זה האם מגיק,או אחר, או יס, הכל תלוי במבודד יש או אין, זה עושה או פותר הבעיות.ValorHeart כתב:אז אתמול פתאום המסך מחפש סיגנל, אני לא מבין מה קרה.. הרי שום דבר לא שונה ולא ננגע כבר שנתיים, לאחר בדיקות עם עוד ממיר בבית, מתאמים וכו.. מסתבר שהממיר שרף את יציאת הHDMI...
3 שיחות הובטחו שיחזרו אליי - כמובן שלא חזרו למרות שציינתי 3 פעמים שישתדלו מאוד לחזור כי הם אף פעם לא חוזרים וקיבלתי הבטחות של "בטוח אני חוזרת אלייך, זה לא יקרה, אל תדאג וכו..".. סתם כדי לפרוק כאן ייאוש מנסיון לקבל שירות, כרגע שוקל מעבר ליס ובזק..(גם כן לא מציאה)...
-
ValorHeart
-
- חבר ותיק

למגי'ק רגיל אין יציאת HDMI, בפייבר בוקס לא נרשמו שריפת HDMI עדיין..