רציתי לשאול שאלה של מתחיל, פשוט קשה לצלול מיד לכל החומר פה ואני אשמח להכוונה אנושית בהתחלה למדריכים רלוונטיים, ואמשיך משם בעצמי.
אני עובר דירה ומחפש לא לשלם ליס \ הוט, כשאני די סגור על מה הרגלי הצפייה שלי בטלוויזיה.
אני מחפש את הדברים הבאים:
לייב:
-ערוצים 10\1\22
- שידורי ספורט (רצוי ב-HD) מהפריימר ליג \ ליגה ספרדית \ ליגת האלופות, רצוי בשידור באנגלית
on demand:
ממשק יפה עם תפריט (רצוי עם Meta data ורצוי בעברית) כך ש:
עדיפות ראשונה: יודע לקבל טורנט \ שם של סרט, ולהוסיף סרט + כתוביות לתוך ספריית וידאו (לאחר הורדה כמובן, למרות שגם סטרימינג יהיה מגניב, בסגנון popcorn time)
עדיפות שניה: ממשק שאני מוריד בו סרט, שם בכונן רשת כלשהו נניח עם כתוביות מתאימות, ואז הוא מצרף את זה לספריה היפה שכבר קיימת.
בשביל הדברים הבאים אני הייתי שמח גם לקבל תשובות לשאלות הבאות:
1. איזה קופסה שווה לי לחבר לטלוויזיה בתור סטרימר או משהו בסגנון? מה טווח המחירים שלה ומה אני מרוויח במחירים? מאיפה כדאי להזמין?
2. איזה רוחב פס של אינטרנט צריך שהדברים יעבדו חלק כולל צפייה ב-HD בסטרימינג?
3. מה האמינות של אותם ערוצי סטרימינג לייב? האם יש סבירות לקטיעות? אני אשמח אם בשידורי כדורגל לא יהיו לי קטיעות בשידור ומוכן לשלם בשביל זה.. אז אם יש אופציה לשדרג את השירות בתשלום ולהבטיח יציבות בצפייה, אני אשמח לשמוע.
לי עצמי יש רקע טכני די חזק ואשמח להשתלב בפרוייקטי open source בנושא כדי לגרום לחווית השידור הזאת להיות מוצלחת כמה שאפשר
תודה מראש!