טלויזיות פיליפס וכתוביות בעברית (פניה לפיליפס)
כידוע , אין לטלויזיות של פיליפס תמיכה בכתוביות בעברית.
למי שהדבר הזה מציק כמוני, אשמח אם תוכלו להצטרף ולתמוך במה שכתבתי בפורום של פיליפס כאן:
http://www.supportforum.philips.com/en/ ... 8-encoding
אני מקווה שבגישה הזאת, שנסביר להם שמדובר בבאג, ולא בפיצ'ר חדש- אולי דברים יתחילו לזוז שם לשם שינוי.
למי שהדבר הזה מציק כמוני, אשמח אם תוכלו להצטרף ולתמוך במה שכתבתי בפורום של פיליפס כאן:
http://www.supportforum.philips.com/en/ ... 8-encoding
אני מקווה שבגישה הזאת, שנסביר להם שמדובר בבאג, ולא בפיצ'ר חדש- אולי דברים יתחילו לזוז שם לשם שינוי.
בושה שכמעט לכל מותג מדבקה יש תמיכה בעברית
ולמותג כמו פיליפס צריך להגיב בפורומים ולבקש שיהיה...
ולמותג כמו פיליפס צריך להגיב בפורומים ולבקש שיהיה...
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
שאפו על האופטימיות שיתייחסו שם ברצינות לתלונה שלך..
זה משהו שהיבואן אמור לשבור את הראש מול היצרן ולא הלקוחות. היבואן בוחר אילו דגמים מתאימים כאן לשוק וחייב לוודא דברים כמו תמיכה בעברית לפני שהוא משווק את המסך ככזה בארץ. אחת הבעיות היא שהיבואן והנציג שלהם בתחום המסכים בארץ הוא אלקטרה. Good luck with that.
זה משהו שהיבואן אמור לשבור את הראש מול היצרן ולא הלקוחות. היבואן בוחר אילו דגמים מתאימים כאן לשוק וחייב לוודא דברים כמו תמיכה בעברית לפני שהוא משווק את המסך ככזה בארץ. אחת הבעיות היא שהיבואן והנציג שלהם בתחום המסכים בארץ הוא אלקטרה. Good luck with that.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אין. ביקשתי גם פעם בפורום ופניתי גם לאלקטרה בארץ. זה פיצ'ר שהתבקש עם ע"י אלקטרה מפיליפס העולמית (עכשיו TP-Vision), לפחות זה מה שאלקטרה אמרו לי, אבל זה נראה לי נמוך ב TODO list שלהם.
מבחינתם, זה שיש תפריטים בעברית זה הישג. אבל לצערי גם EPG לא תומך בעברית. כשקניתי את המסך, חשבתי ש EPG זה חלק מהתפריטים כשהבטיחו לי שיש תפריטים בעברית ולצערי אפילו זה לא נתמך.
מבחינתם, זה שיש תפריטים בעברית זה הישג. אבל לצערי גם EPG לא תומך בעברית. כשקניתי את המסך, חשבתי ש EPG זה חלק מהתפריטים כשהבטיחו לי שיש תפריטים בעברית ולצערי אפילו זה לא נתמך.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
כן, יש לי מחשב מחובר וזה מן הסתם יותר טוב מכל דבר שסטרימר של מסך מציע. יש גם שידורי טלויזיה ב XBMC ב HD וכל זה.
מצד שני, אחרי שראיתי את איכות התמונה בסרטים בסטרימר המובנה בפיליפס (באמת היה מפתיע), עבדתי קצת כדי לקנפג את המחשב שיהיה תואם לזה פלוס מינוס...
מצד שני, אחרי שראיתי את איכות התמונה בסרטים בסטרימר המובנה בפיליפס (באמת היה מפתיע), עבדתי קצת כדי לקנפג את המחשב שיהיה תואם לזה פלוס מינוס...