denon dl110 - רכישה ועליית מחיר הזויה

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
BronzeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #21 

אז זהו שבאתר הנוסף שנתת ניסיתי לבצע רכישה וצערי הרב המשלוח פשוט הזוי סכום של 260 דולר ל ups ללא אפשרות לשנות למשלוח רגיל
אין לי כעת מישהו לשלוח לו בחול את המוצר וגם אין לי דרך להכנס לאתר קומט סופליי :(

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #22 

יש טלפון. 1-800 חינם. תתקשר, או שלח להם email. הם שולחים עם USPS וזה אמור להיות בסביבות $24 לישראל. כבר אמרתי את זה.

BronzeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #23 

אחלה. שלחתי להם מייל עכשיו נחכה מהם לתשובה בערך מחר בצהריים :)

BronzeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #24 

עדכון: ממשיך לחכות לתגובה מהאתר, לאחר ששלחתי מייל ולא התקבל מענה, ללא האופציה נכון לעכשיו לשנות את מחיר המשלוח.. :/

BronzeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #25 

טומי ושאר הירקות :) מה דעתכם על שינוי כיוון וללכת על audio technica 440mla הבנתי מביקורות שהולך מצוין עם טכניקס 1210. דעה?

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #26 

האפונה והגזר אומרים שאתה יכול להתנחם. גם אני לא קיבלתי תשובה מהאתר - למרות ששלחתי שאילתה מיד אחרי ההודעה המקורית שלך. אני התלוננתי שמחיר המשלוח שהאתר גובה - כפול ממחיר המשלוח הסטנדרטי וביקשתי פירוט לגבי אופן הזמנה בינ"ל באמצעות USPS. כאמור, קיבלתי שקט.

הברוקולי והבטטה אומרים שהטכניקס הוא שולי בכל הסיפור הזה. זרוע ה-S של הפטפון היא זרוע בעלת 12.5 גרם של מסה אפקטיבית וזה ממקם אותה במקום טוב באמצע ומאפשר לה לקבל מגוון רחב של ראשים מצויים ומצוינים. אתה לא צריך אישור והכשר שלי או של אף אחד אחר - תזמין מה שבא לך באיזה מחיר שאתה מוכן לשלם.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”