denon dl110 - רכישה ועליית מחיר הזויה
בשעה טובה ובהמלצת טומי היקר, נרכשה המחט+ראש Denon Dl110.
הדבר המעניין ביותר ברכישה הזריזה שביצעתי הוא שמחיר המוצר עלה ביום האחרון ל 299 דולר באתרי המכירה השונים.
למישהו יש מושג למה פתאום הקפיצה הזו ממחיר של 130 דולר ל 299?!?!
הדבר המעניין ביותר ברכישה הזריזה שביצעתי הוא שמחיר המוצר עלה ביום האחרון ל 299 דולר באתרי המכירה השונים.
למישהו יש מושג למה פתאום הקפיצה הזו ממחיר של 130 דולר ל 299?!?!
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4166
- נתן תודות: 619 פעמים
- קיבל תודות: 1301 פעמים
טומי היקר המליץ לך לרכוש ב-$95 מ-Comet Supply ולא ב-$130 אצל ד"ר מחט עם מחירים מהת*ת.
עלייה כזו של מאות אחוזים ביום אחד בכל ארה"ב לא היתה מאז שהרגו את טכניקס ב-2010. זה חייב להיות משהו ברמת היצרן ולא ברמת המשווקים. הניחוש שלי הוא שאחד היצרנים חתם עם החברה חוזה אספקה של עשרות אלפי ראשים וזה גרם לחברה להודיע לכל הספקים הרשמיים שלה על דחייה באספקה של ראשים חדשים ולמחסור זמני.
לא יודע... אני די בטוח שמישהו שקרוב יותר לצלחת יגיע בקרוב עם ההסבר מדויק...
עלייה כזו של מאות אחוזים ביום אחד בכל ארה"ב לא היתה מאז שהרגו את טכניקס ב-2010. זה חייב להיות משהו ברמת היצרן ולא ברמת המשווקים. הניחוש שלי הוא שאחד היצרנים חתם עם החברה חוזה אספקה של עשרות אלפי ראשים וזה גרם לחברה להודיע לכל הספקים הרשמיים שלה על דחייה באספקה של ראשים חדשים ולמחסור זמני.
לא יודע... אני די בטוח שמישהו שקרוב יותר לצלחת יגיע בקרוב עם ההסבר מדויק...
נערך לאחרונה על ידי tnsilver ב 28/06/2014 15:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Kosh
- גורו וינטאג'

- תגובות: 4069
- נתן תודות: 339 פעמים
- קיבל תודות: 366 פעמים
תתחדש!
ואל תשכח לדווח לנו איך הראש נשמע על הטכניקס לאחר שתרכיב ותכוון אותו.
Vintage audio is a way of life
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
Retro audio is good for you
ערוץ הסטריאו וינטאג' שלי:
http://www.youtube.com/user/Kosh31100
- capten
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
עלית מחיר
לפני כשבועיים ניתקלתי במודעת מכירה של אחד הסוחרים ב איבי שדרש מעל 250 דולר עבור הראש הזה.
סתם מתוך סקרנות שלחתי לו שאילתא מדוע המחיר גבוהה כל כך יחסית לאחרים. ראו את תשובתו
Dear maor747,
DENON has raised the price to $299.
http://usa.denon.com/us/product/pages/p ... 0(DenonNA)
It would be easier, if you'd:
Call 920-494-8999 10a-5p Chicago time M-Sa
Visit our website and 'contact us' at:
www.hifiheaven.net
Thanks
Jim
- hifiheaven-net
Click "respond" to reply through Messages, or go to your email to reply
From: maor747
To: hifiheaven-net
Subject: Other: maor747 sent a message about Denon DL-110 High-output Moving Coil Phono Cartridge-use with MM input DL110 #131206976501
Sent Date: Jun-12-14 11:52:06 PDT
Dear hifiheaven-net,
may i ask why is the price of that item so high compering to other selers ???
thanks
- maor747
סתם מתוך סקרנות שלחתי לו שאילתא מדוע המחיר גבוהה כל כך יחסית לאחרים. ראו את תשובתו
Dear maor747,
DENON has raised the price to $299.
http://usa.denon.com/us/product/pages/p ... 0(DenonNA)
It would be easier, if you'd:
Call 920-494-8999 10a-5p Chicago time M-Sa
Visit our website and 'contact us' at:
www.hifiheaven.net
Thanks
Jim
- hifiheaven-net
Click "respond" to reply through Messages, or go to your email to reply
From: maor747
To: hifiheaven-net
Subject: Other: maor747 sent a message about Denon DL-110 High-output Moving Coil Phono Cartridge-use with MM input DL110 #131206976501
Sent Date: Jun-12-14 11:52:06 PDT
Dear hifiheaven-net,
may i ask why is the price of that item so high compering to other selers ???
thanks
- maor747
- tnsilver
- חבר מביא חבר

- tnsilver
- חבר מביא חבר

כן, הבנתי. עשית בשכל אבל התכוונתי ל-raniburg ולכאלה שעוד לא הספיקו.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

נראה לי שהתבלבלת. האתר עושה משלוחים דרך שירות priority mail של USPS וההסברים נמצאים כאן. אמור להגיע למשהו כמו $19.
- capten
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 511
- נתן תודות: 105 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
·לא יודעraniburg כתב:יש גם מכס על ראשים ומחטים בסכומים כאלה?...
אני שולח לעצמי לכתובת בארצות הברית
למיטב זיכרוני מכס ישראל מתחיל למכוס חבילות שנישלחות לארץ בסכום של מעל מאה ומשהו דולר ויותר.
אפשר לבדוק באתר משרד האוצר
- tnsilver
- חבר מביא חבר

לכל ישראלי יש דוד באמריקה. הכי פשוט. בכל מקרה, השירות הזה של USPS נקרא Priority Mail International® Small Flat Rate Box והעלות שלו היא $24. אם האתר אומר שהוא עושה משלוחים באמצעות USPS - זה המחיר. אפשר לפנות אליהם בטלפון 1-800 חינם או ב-email. המחיר שצויין כאן בלתי נתפש למשלוח של חבילה במשקל 200 גרם. משהו לא הגיוני כאן.
אני לא חושב שיש מכס על משלוחים בשווי של $115. במקרה הכי גרוע אולי 18% מע"מ, וגם זה תלוי אם החבילה נפלה במדגם או לא. אני לא יודע איך זה עובד. למעשה, אני לא חושב שגם הם בעצמם יודעים. זה הכל מזל.
אני לא חושב שיש מכס על משלוחים בשווי של $115. במקרה הכי גרוע אולי 18% מע"מ, וגם זה תלוי אם החבילה נפלה במדגם או לא. אני לא יודע איך זה עובד. למעשה, אני לא חושב שגם הם בעצמם יודעים. זה הכל מזל.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

לא תאמינו אבל הנחשים מ lp gear ביטלו את ההזמנה מסיבה הזויה ולא פלא הינה המחיר של המחט עלה ל 300 דולר.
בקיצור שוב בלי מחט. כעת הבחירה היא בין ה shure שיש לך טומי לבין ortofon 2m red לבין grado blue
איזה מהם הייתם בוחרים עבור ג׳אז ומוסיקת מיינסטרים.
בקיצור שוב בלי מחט. כעת הבחירה היא בין ה shure שיש לך טומי לבין ortofon 2m red לבין grado blue
איזה מהם הייתם בוחרים עבור ג׳אז ומוסיקת מיינסטרים.
- tnsilver
- חבר מביא חבר

lpgear הם ריטיילרים רשמיים של Denon הם לא יכולים למכור לך ראש של Denon בפחות מהמחיר הרשמי של החברה. הם באמת קצת יותר זריזים בלהעלות את המחיר מאשר בלעדכן את האתר שלהם וממילא הם אחד הספקים היקרים יותר של ציוד אודיו.
כבר ציינתי (הודעה אחת מעל) שה-DL-110 חזר ל-comet supply ב-$95. האתר חוסם גישה מחוץ לארה"ב ולא עושה משלוחים מחוץ לצפון אמריקה - אבל הם כן מקבלים כרטיסי אשראי ו-paypal. כדי לבצע רכישה מישראל אתה צריך להשתמש בשרת פרוקסי ורצוי שתהיה לך כתובת בארה"ב. המשלוח בתוך ארה"ב יעלה לך כ-$12 נוספים, שהם פי שתיים ממה שצריך להיות. לחליפין, אתה גם יכול להזמין מכאן DL-110 ב-$115
אף אחד מהראשים שציינת לא מתקרב לרמה של ה-DL-110 כאשר הגראדו הכחול לא מתקרב לרמה של אף אחד מהראשים האחרים. ה-M97xE מיוצר במקסיקו וככל הנראה, ע"פ משובי רוכשים, ברמת בקרת איכות בלתי הולמת. הוא שווה את המחיר שלו - רק במידה שהוא מגיע תקין. במקרה שלא, אף אחד לא יחזיר לך הוצאות משלוח. ה-2M ראש סביר מאוד. אין ל-Ortofon מוצרים גרועים - רק תמחור הזוי. זהו ראש ראשון בסדרת ביניים שכוללת ארבעה חברים. בקיצור... שווה לנסות שוב ספק אחר של ה-110.
כבר ציינתי (הודעה אחת מעל) שה-DL-110 חזר ל-comet supply ב-$95. האתר חוסם גישה מחוץ לארה"ב ולא עושה משלוחים מחוץ לצפון אמריקה - אבל הם כן מקבלים כרטיסי אשראי ו-paypal. כדי לבצע רכישה מישראל אתה צריך להשתמש בשרת פרוקסי ורצוי שתהיה לך כתובת בארה"ב. המשלוח בתוך ארה"ב יעלה לך כ-$12 נוספים, שהם פי שתיים ממה שצריך להיות. לחליפין, אתה גם יכול להזמין מכאן DL-110 ב-$115
אף אחד מהראשים שציינת לא מתקרב לרמה של ה-DL-110 כאשר הגראדו הכחול לא מתקרב לרמה של אף אחד מהראשים האחרים. ה-M97xE מיוצר במקסיקו וככל הנראה, ע"פ משובי רוכשים, ברמת בקרת איכות בלתי הולמת. הוא שווה את המחיר שלו - רק במידה שהוא מגיע תקין. במקרה שלא, אף אחד לא יחזיר לך הוצאות משלוח. ה-2M ראש סביר מאוד. אין ל-Ortofon מוצרים גרועים - רק תמחור הזוי. זהו ראש ראשון בסדרת ביניים שכוללת ארבעה חברים. בקיצור... שווה לנסות שוב ספק אחר של ה-110.