פינת התקליט החדש שרכשתי

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
BronzeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

אז אני פותח שרשור של תקליטים חדשים שאתם רוכשים. בואו נקבל חוות דעת אחד של השני והמלצות.

המלצתי הראשונה היא רכישה מהיום של התקליט הבא.

סאונד מדהים ביופיו. מאוד הרמוני ועשיר. מומלץ בחום!!! סופ״ש נעים באוזן :)

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #2 

סאונד מדהים ביופיו. מאוד הרמוני ועשיר
...
·

סאונד עשיר שמקורו בקובץ דיגיטלי :)

די מבטל את הצורך לקנות תקליטים חדשים. לעניות דעתי, הוצאות חדשות הן רק לצרכי שיווק ומיתוג.

לכן (ולא מתוך רוע) נוכל להמשיך את הדיון בהמלצות על אלבומים (בלי קשר לפורמט), כיוון שמדובר ביוזמה טובה, בשרשור הקיים: "מוזיקה חברים, מוזיקה!!", שנועד בדיוק למטרה זו. (f)

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4166
נתן תודות: 619 פעמים
קיבל תודות: 1301 פעמים

שליחה #3 

אחד השרשורים האהובים עלי. (Y) חבל לפתוח אחד חדש באותו נושא...

תום, אני לא כל כך בטוח שמדובר במקור דיגיטלי. זה נכון לגבי המון הוצאות של Univeral Studios כמו Back to Black וגם ההוצאה בשם הדומה Back on Black. ל-Music on Vinyl ההולנדית יש הוצאות ממאסטרים אנלוגיים ול-Analog Productions יש רה-מסטרים מטייפים אנלוגיים בלבד (לפחות כך הם טוענים). לאחרונים יש הוצאת 45 אנלוגית של Nelson שזכתה לשבחים רבים. אני לא מזהה מה מופיע בתמונה - אך ייתכן שאתה צודק.

BronzeR פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 160
נתן תודות: 14 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

tomyeshuah כתב:סאונד עשיר שמקורו בקובץ דיגיטלי :)

די מבטל את הצורך לקנות תקליטים חדשים. לעניות דעתי, הוצאות חדשות הן רק לצרכי שיווק ומיתוג.
...
·שמע הקשבתי לקטעים ברזולוציה גבוהה תחת youtube במערכת אולפנית והאזנתי לתקליט ובאמת שהתקליט נשמע טוב הרבה יותר...

כך שגם במידה ואתה צודק (ואני בהחלט מתכוון לחקור את הנושא), הסאונד עשיר, חם ומלטף בדיוק כמו שהייתי מצפה שיהיה.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

ערד, של מי ההוצאה הזו? מה כתוב על עטיפת התקליט?

tomyeshuah
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1583
נתן תודות: 496 פעמים
קיבל תודות: 403 פעמים

שליחה #6 

המטרה שלי היא למנוע את מהחברות והחנויות המשווקות, לנצל את תמימות הלקוחות.

הרי ברור שאם המקור דיגיטלי, עדיף לרכוש קומפקט דיסק או להשיג קובץ מחשב בפורמט לא אובדני.

tnsilver
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #7 

מאז סוף שנות ה-70' אין תהליכי מאסטרינג או רה-מאסטרינג שלא כוללים עיבוד באמצעות ציוד דיגיטלי כלשהו במהלך הכנת המקור, או שחזורו. אין בזה שום פסול - רק יתרונות. לא זו הבעיה. זו מצטמצמת להוצאות ה-re-issue שלא מחזיקות בטייפ המקור (mother tape) אלא רק בזכויות ההפצה ונסמכות על עבודות שחזור עלומות והדפסות בינוניות. הדרך הכי טובה לברר היא לבדוק באתר של ההוצאה ולשאול בחנות. אם לא מוצאים מידע או אם התשובה היא 'לא יודע' - פשוט להתרחק.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”