חיבור ספוט לדים בגינה
אוקיי
ראיתי כמה ספוטים בחו"ל באמת יש כאלה שמדובר על מתח המקור DC ועל AC רק לא הייתי בטוח בנושא החיבור לחשמל.
העניין הנוסף הוא האם יש דרך לחבר אותם בחיבור טורי (כמו הספוטים הרגילים שיש להם כניסה ויציאה לחיבור הכבל חשמל) ?
הכוונה בגינה הספוטים מחוברים לכבל החשמל הירוק אבל בצד האחד מחברים את הספוט לכבל החשמל ובצד השני יוצא הכבל חשמל לספוט הנוסף שבגינה.
לא יצא לי לראות אם יש גם ספוט לד כזה
, אני שמתי לב שהם מגיעים כבר עם כבל חשמל מחובר לספוט ואז חשמלאי צריך להוסיף נק' חשמל אני חושב.
http://www.aliexpress.com/item/3x-1W-La ... 88985.html
ראיתי כמה ספוטים בחו"ל באמת יש כאלה שמדובר על מתח המקור DC ועל AC רק לא הייתי בטוח בנושא החיבור לחשמל.
העניין הנוסף הוא האם יש דרך לחבר אותם בחיבור טורי (כמו הספוטים הרגילים שיש להם כניסה ויציאה לחיבור הכבל חשמל) ?
הכוונה בגינה הספוטים מחוברים לכבל החשמל הירוק אבל בצד האחד מחברים את הספוט לכבל החשמל ובצד השני יוצא הכבל חשמל לספוט הנוסף שבגינה.
לא יצא לי לראות אם יש גם ספוט לד כזה
http://www.aliexpress.com/item/3x-1W-La ... 88985.html
הגינה קטנה והחשמל בה הוא 220V , הספוטים שיש לי הם דוקרנים רגילים (עם נורה של 80W ירוקה) יש לי 6 כאלה (חיים קלים הם מחוברים בטור) ואני מאוד מעוניין להחליץ ללדים (ראיתי באולם אירועים) מדהים:D הבעיה שאין אפשרות לחבר אותם גם בטור.
השאלה האם צריך לקנות רק את ספוט הלד שמתאים לחיבור החשמל AC ?
והאם בכלל ההשקעה כאן שווה (מבחינת החשמלאי אם הוא לא צריך להפוך את כל החשמל עכשיו בחצר וכד') ?
אז מבחינת תשתית החשמל יש בחצר (220V) וכבלי החשמל גם מושחלים בתוך הצינורות שבאדמה ישירות למנורות.
מה דעתכם??
השאלה האם צריך לקנות רק את ספוט הלד שמתאים לחיבור החשמל AC ?
והאם בכלל ההשקעה כאן שווה (מבחינת החשמלאי אם הוא לא צריך להפוך את כל החשמל עכשיו בחצר וכד') ?
אז מבחינת תשתית החשמל יש בחצר (220V) וכבלי החשמל גם מושחלים בתוך הצינורות שבאדמה ישירות למנורות.
מה דעתכם??
- yoavidor
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 558
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
מבלי להיות אצלך ולראות אני מניח שכרגע הדוקרנים משורשרים אחד לשני (זה נקרא חיבור מקבילי) ולכן אם תמקם שנאי / דרייבר גדול תוכל להפעיל את כל היחידות עם אותה הזנה אחת (בהתחלה) וגם לדאוג לכך שהמערכת תהיה יותר בטוחה (מתח נמוך 12V).
כדאי לך להזמין את החשמלאי (שהזכרת) כדי שיעזור לך לתכנן את המערכת בצורה הטובה / יעילה / בטוחה ביותר.
יואב
כדאי לך להזמין את החשמלאי (שהזכרת) כדי שיעזור לך לתכנן את המערכת בצורה הטובה / יעילה / בטוחה ביותר.
יואב