לואי - מי ראה את העונות ויכול להמליץ ?
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73385
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
סידרה מעט מוזרה, אבל לא רעה. כפי שציינוף, העונה אחרונה פחות טובה מהשאר.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
אני מת על LCK בתור סטנדאפיסט וראיתי את כל הספיישלים שלו, ודווקא לא יצא לי לראות את הסדרה עד עכשיו, וגם בזה דווקא התחלתי בעונה הנוכחית, והבנתי מכל מיני ביקורות שהיא יותר קודרת מהעונות הקודמות וחלק מהאנשים לא כל כך יודעים איך לקבל את השינוי הזה. אין לי כל כך בעיה עם זה, כי גם המופעים שלו מתבססים על זרם תחתי של בלבול ויאוש ומתוך זה המון תובנות מצחיקות על העולם, על אנשים ועל עצמו.
זה מה שהופך אותו מעניין לדעתי, כי HBO בקלות יכלו לעשות עוד סוג של curb your enthusiasm על קומיקאי מיזנטרופ שהכל מסתבך עבורו.
יש אומץ גדול בסגנון של הסדרה הזאת.
זה מה שהופך אותו מעניין לדעתי, כי HBO בקלות יכלו לעשות עוד סוג של curb your enthusiasm על קומיקאי מיזנטרופ שהכל מסתבך עבורו.
יש אומץ גדול בסגנון של הסדרה הזאת.
סדרה גאונית, כולל העונה הרביעית המעולה.
עם זאת, חשוב להבין שלמרות שזו סדרה שנוצרה ע"י קומיקאי גאון ומתארת את חייו הפרטיים, הסדרה עצמה היא לא קומדיה. זו סדרה על החיים שלו כגבר גרוש עם 2 ילדות בן 45 שעובד כקומיקאי במועדון סטנד אפ בניו יורק. לכן, לפעמים זה מצחיק, לפעמים עצוב, לפעמים מדכא, לפעמים מרגש ונוגע ללב. אבל תמיד מעניין ומעורר מחשבה.
עם זאת, חשוב להבין שלמרות שזו סדרה שנוצרה ע"י קומיקאי גאון ומתארת את חייו הפרטיים, הסדרה עצמה היא לא קומדיה. זו סדרה על החיים שלו כגבר גרוש עם 2 ילדות בן 45 שעובד כקומיקאי במועדון סטנד אפ בניו יורק. לכן, לפעמים זה מצחיק, לפעמים עצוב, לפעמים מדכא, לפעמים מרגש ונוגע ללב. אבל תמיד מעניין ומעורר מחשבה.