התחדשתי בסוני w828 מספרשאלות

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ofirke1 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי
התחדשתי בסוני w828 אני מאוד מרוצה מהמוצר ו מהשירות, יש לי מספר שאלות:
1. האם מישהו מכיר אפליקציה בsmart tv לצפיה בסרטי תלת מימד
2. האם מישהו חיבר לטלוויזיה נקסוס 5 או אייפד ובאיזה דרך. אשמח לדעת. המטרה התחברות מה נייד/אייפוד לאתר סרטים ודרכו לצפות.
3. קיבלתי את המקרן קול של סוני. הצלחתי לחבר אופטית אבל לא הצלחתי להתחבר בבלוטוס. האם מישהו ניתקל בבעיה דומה ואיך פתר אותה.
תודה
אופיר

scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

תתחדש! גם לי יש W828

1. אין שום אפליקציות טובות אצל סוני ובטוח שלא משהו עם סרטים או סרטי 3D ובכלל אם לא ידעת הסמארט של סוני על הפנים. אין מה לחפש שם

2. ניתן לחבר סמארטפונים ואייפדים. עדיף לחבר עם מערכת אנדרואיד (נקסוס5). נוח יותר ויש הרבה יותר אפשרוית (כמו כתוביות לדוגמה)
יש לי חיבור מיוחד שנקרא MHL ואפשר לקנות אותו ב20 שקל באיביי, עובד נהדר! משחקים סרטי HD עם תרגום.... הכל!
בנקסוס 5 יש משהו טיפה שונה שעושה די אותו דבר. נקרא Slimport
לא כזה מבין בSlimport אבל אני מאמין שזה אותו דבר והכי זול גם יעשה את העבודה
http://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_sacat=0&_sop=15&_nkw=Slimport+hdmi+Nexus+5&rt=nc&LH_BIN=1

אייפד\אייפון הייתי מחבר פעם גם עם חיבור מיוחד. עבד די אותו דבר רק מוגבל יותר

אבל אתה יודע עם מסך כזה עדיף לראות כבר תוכן HD באיכות גבוה ולא אתרי סרטים פיראטים בקומבינה עם איכות בינונית. או שכבר יש סרטי HD?

3. לא לקחתי את המקרן, לא יכול לעזור לך הרבה. תבדוק בהוראות, לפעמים צריך לעשות איזה פעולה בשלט

apex88
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 38
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #3 

לגבי החיבור slimport, אני בזמנו רכשתי לנקסוס 4 מאמזון ועלה לי 30$ כשהנקסוס 4 יצא לא היה את כל החיקויים הסינים של הסלימפורט במשך הרבה זמן, המחיר של המוצר באמאזון עלה לפעמים ל-90$ ואז ירד חזרה ל-30$, לא יודע אם הסליפורט מאיביי באמת יעבוד תקרא קצת ב-XDA היה שם כמה שירשורים על כך שזה לא באמת עובד.
לי יש את המקורי יצא לי לחבר אותו עם HDMI והוא עובד אחלה.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

יש לי SLIMPORT לנקסוס 4

שליחה #4 

עובד פגז. לא עולה הרבה בימינו.

מה שכן - בטלוויזיות של סמסונג ל-LG יש תמיכה ב-MIRACAST (נדמה לי שיש ב-LG, לפחות) וזה אומר שגם לא צריך כבלים. דומה מאוד ל-AIR PLAY.

fmiki
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 138
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #5 

@ofirke1
·
תלחץ על הכפתור של הבלוטוס בשלט של המקרן (ותראה שנורית כחולה מהבהבת על המקרן) ואז באייפד כרגיל תפעיל גם את הבלוטוס ותחפש את ההתקן.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”