USB בממיר Yes Max Total חדש
- dragon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 158
- נתן תודות: 174 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אמנם היו מספר דיונים בנושא בעבר, אבל אבל לפי החיפוש שלי האחרון היה אי שם ב-2011 אז האם השתנה משהו מאז בנושא כניסות ה-USB הקיימות בממיר הנ"ל? ניתן כבר לעשות איתן משהו או עדיין לא?
בנוסף, יש לו גם 2 סקארטים. האם הללו יכולים לשמש גם ככניסה? אני מניח שלא כי לא מצאתי אפשרות בהגדרות לקבוע כניסה אחרת מזו של השידור הרגיל, אבל אשמח לשמוע באופן ודאי. ועוד דבר מוזר: חיברתי את אחד הסקארטים האלה לטלויזיה, והתקבלה תמונה בשחור לבן. הסאונד היה בסדר וכך כל יתר ההגדרות. מישהו יודע למה זה?
בנוסף, יש לו גם 2 סקארטים. האם הללו יכולים לשמש גם ככניסה? אני מניח שלא כי לא מצאתי אפשרות בהגדרות לקבוע כניסה אחרת מזו של השידור הרגיל, אבל אשמח לשמוע באופן ודאי. ועוד דבר מוזר: חיברתי את אחד הסקארטים האלה לטלויזיה, והתקבלה תמונה בשחור לבן. הסאונד היה בסדר וכך כל יתר ההגדרות. מישהו יודע למה זה?
.Anything can be done, but it's only done if it's done
אתה יכול להטעין איתו!
**מצלמת פנים, הכלב מפרק לי את הבית**
ziv_r כתב:@haimbl,
ונגיד שתתקין מצלמות ושתתפוס וידאו של הכלב מבצע את זממו, מה בדיוק תעשה עם זה, תראה את זה לכלב ותגיד לו שהוא לא יכול להתחמק? הרי ברור לך שזה הוא....
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
אגב למה יש מטען לשלט,הוא מטעין את הבטריות או מה?
כן... בהתחלה בהשקה היה תכנון לשווק בנפרד מטען לשלט עם סוללות נטענות שישמש כעריסה לשלט בזמן מנוחה ויטעין אותו...ArielAberjil כתב:אגב למה יש מטען לשלט,הוא מטעין את הבטריות או מה?...
כנראה שהם הבינו שלא ממש יש צורך בזה וויתרו על הרעיון בסופו של דבר...
- ArielAberjil
- חבר ותיק

- תגובות: 2011
- נתן תודות: 178 פעמים
- קיבל תודות: 138 פעמים
וכיצד כיום משווקים את המטען?