5.1 בפלייסטיישן 4
- BreezeNET
- חבר ותיק

- תגובות: 1757
- שם מלא: אבי כהן
- נתן תודות: 120 פעמים
- קיבל תודות: 111 פעמים
ממתי משחקים תומכים ב-DTS? או בהפרדה מלאה של 5 ערוצים? אין דבר כזה (עדיין)!
מה שאתם שומעים זה לא DTS אמיתי
מה שאתם שומעים זה לא DTS אמיתי
נערך לאחרונה על ידי BreezeNET ב 27/06/2014 18:02, נערך פעם 1 בסך הכל.
לא נראה לי שמישהו הבין אותי.
יש לי מערכת Z906, טלוויזית samaung ua40f6400 וקונסולת משחקים PS4.
אני רוצה לשמוע בזמן משחק בPS4 בכל חמשת הרמקולים, אז אני צריך לחבר כבל אופטי מהסאב לטלוויזיה או לסוני 4? או שזה לא משנה לאן?
תודה.
יש לי מערכת Z906, טלוויזית samaung ua40f6400 וקונסולת משחקים PS4.
אני רוצה לשמוע בזמן משחק בPS4 בכל חמשת הרמקולים, אז אני צריך לחבר כבל אופטי מהסאב לטלוויזיה או לסוני 4? או שזה לא משנה לאן?
תודה.
- ShlomiPeretz
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
את הPS4 תחבר רגיל בHDMI מהטלוזיה לקונסולה.
ותחבר כבל אופטי מהסוני 4 לרסיבר.
בדרך הזאת תשמע בכל הרמקולים.
ותחבר כבל אופטי מהסוני 4 לרסיבר.
בדרך הזאת תשמע בכל הרמקולים.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·זה גם בסדר אבל סותר את מה שביקשת בהתחלה. כשאתה מוציא אופטי מהטלוויזיה זה הופך את הz906 שלך לרמקול חיצוני ואז כל מה שתראה בטלוויזיה תשמע דרכן. לא שזה דבר רע פשוט כתבת שאתה מעוניין לשמוע דרכם רק כשאתה משחק ולכן נכון יותר, לצורך הזה לחבר ישירות.Orshaul כתב:ומה יקרה אם אחבר את הכבל מהסאב לטלוויזיה, והטלוויזיה מחוברת ל PS4 בכבל HDMI?...
Alon_Solo כתב:·זה גם בסדר אבל סותר את מה שביקשת בהתחלה. כשאתה מוציא אופטי מהטלוויזיה זה הופך את הz906 שלך לרמקול חיצוני ואז כל מה שתראה בטלוויזיה תשמע דרכן. לא שזה דבר רע פשוט כתבת שאתה מעוניין לשמוע דרכם רק כשאתה משחק ולכן נכון יותר, לצורך הזה לחבר ישירות..........
זה לא שאני רוצה לשמוע רק בזמן משחק.. אני רוצה לשמוע גם את הסרטים שרואים דרך הטלוויזיה, אז צריך לחבר לטלוויזיה ופשוט לחבר את הסוני אליה ב HDMI ואז אשמע בהכל ב 5.1?
תודה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
זה פשוט. כל מה שאתה יכול לחבר בhdmi לטלוויזיה, חבר בhdmi. מהטלוויזיה לרמקולים תחבר כבל אופטי. בהצלחה.
נ.ב: אם הz906 יודע לפענח DTS וDD אז תגדיר שהטלוויזיה תשלח אות לא מפוענח. אחרת שלח סטריאו
נ.ב: אם הz906 יודע לפענח DTS וDD אז תגדיר שהטלוויזיה תשלח אות לא מפוענח. אחרת שלח סטריאו
·איך עושים זאת?Alon_Solo כתב:זה פשוט. כל מה שאתה יכול לחבר בhdmi לטלוויזיה, חבר בhdmi. מהטלוויזיה לרמקולים תחבר כבל אופטי. בהצלחה.
נ.ב: אם הz906 יודע לפענח DTS וDD אז תגדיר שהטלוויזיה תשלח אות לא מפוענח. אחרת שלח סטריאו...
תודה.