-
-
LidorGarame
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
Re: איפה הגבול של הטיפשות?...
·LidorGarame כתב:חברת הוט הבטיחה לי ללא עלות שלט, חוייבתי על השלט בחשבונית שוחחתי עם נציג HOT בשם יונתן דרך דף הפייסבוק שלהם
רשמתי לו שהוא מוזמן לאזין להקלטה,
הוא ניסה להתחמק ואמר שההקלטה לצורך בקרה ואיכות ואז כשרשמתי לו שזה בעיה שלו שהוא לא רוצה לשמוע את ההקלטה הוא אמר לי המשפט הבא:
" ישנה שיחה מוקלטת שאכן הובטח לך השלט ללא עלות אך הדבר לא מהווה אסמכתא ברמת חברה ולא ינתן זיכוי על השלט"
מה דעתכם ? יש עילה לתביעה ? ולא זה לא הכסף זה העיקרון.....
זהו, בלי קשר לזה, הוט הבטיחו לעצמם את המקום הראשון בשירות הלקוחות הגרוע בארץ, ויש הרבה מתמודדים אחרים - אבל הם המנצחים - שירות לקוחות עלללל הפנים...
תקנו אותי אם אני טועה, אך למיטב הבנתי בהיותו של הנציג שלוח של החברה, ההתחייבויות החוזיות שנטל מחייבות את החברה (במידה שפעל באופן שאינו חורג מהסמכויות שהוענקו לו במסגרת תפקידו).
לגוף הדברים: מבחינה שירותית (במנותק מכל היבט משפטי, במידה שאכן קיים), אין לי אלא לומר שלטעמי, התגובה שקיבלת היא פשוט מזעזעת. אישית, לא הייתי מוכן להשלים עם יחס מסוג זה, והייתי מסיים את ההתקשרות מול החברה לאלתר.
כיצד יוכל לקוח של להסתמך על התחייבויות שניתנו לו מפי נציגים, במקרה כזה? האם, בכל פעם, על הלקוח לבצע (לא ברור כיצד) בדיקה האם בידי נציג פלוני הסמכות להבטיח את אשר הבטיח?
עצוב.
לגוף הדברים: מבחינה שירותית (במנותק מכל היבט משפטי, במידה שאכן קיים), אין לי אלא לומר שלטעמי, התגובה שקיבלת היא פשוט מזעזעת. אישית, לא הייתי מוכן להשלים עם יחס מסוג זה, והייתי מסיים את ההתקשרות מול החברה לאלתר.
כיצד יוכל לקוח של להסתמך על התחייבויות שניתנו לו מפי נציגים, במקרה כזה? האם, בכל פעם, על הלקוח לבצע (לא ברור כיצד) בדיקה האם בידי נציג פלוני הסמכות להבטיח את אשר הבטיח?
עצוב.
נערך לאחרונה על ידי PPR ב 27/06/2014 17:32, נערך פעם 1 בסך הכל.
·PPR כתב:תקנו אותי אם אני טועה, אך למיטב הבנתי בהיותו של הנציג שלוח של החברה, ההתחייבויות החוזיות שנטל מחייבות את החברה (במידה שפעל באופן שאינו חורג מהסמכויות שהוענקו לו במסגרת תפקידו).
לגוף הדברים: מבחינה שירותית (במנותק מכל היבט משפטי, במידה שאכן קיים), אין לי אלא לומר שלטעמי, התגובה שקיבלת היא פשוט מזעזעת. אישית, לא הייתי מוכן להשלים עם יחס מסוג זה, והייתי מסיים את ההתקשרות מול החברה לאלתר....
פספסתם את הנקודה.
המטרה זה לא לסיים התקשרות או לשפר שירות.
המטרה היא פופוליזם. יש פה רצון לעשות הרבה מהומה על לא מאומה ולגבש איזה רעיון
של תביעה משפטית על שום כלום. ופותח השרשור הנ"ל עושה זאת פה די הרבה....
שמע, כל העם איתך.לך תשלם 200 ש"ח על פתיחת תיק בבית משפט לתביעות קטנות עבור שלט ששווה 50 ש"ח (במקרה הטוב).
אני בטוח שלאחר הניצחון הגורף שלך בבית משפט, רמת השירות שלהם תעלה לרמה גבוהה בדיוק כמו כל חברה שמכבדת את עצמה בעולם השלישי.
אני בטוח שלאחר הניצחון הגורף שלך בבית משפט, רמת השירות שלהם תעלה לרמה גבוהה בדיוק כמו כל חברה שמכבדת את עצמה בעולם השלישי.
יותר טוב מזה, פשוט נשתגע
תלונה למועצה לצרכנות תעשה את העבודה, לדעתי.
ברמה המשפטית, נגיד והשופט יקבל את התביעה ואף ידון בה.
יש פה קושי ראייתי מאוד גדול:
איך תוכיח ללא כל צל של ספק ש"יונתן" אשר עונה לתלונה שלך, זה אכן יותנן איתו דיברת בטלפון?!
הוט יטענו שזה טרול, מתחזה שמנסה לפגוע ב"שמם הטוב" והתביעה שלך תיפול על חוסר ראיות.
ברמה המשפטית, נגיד והשופט יקבל את התביעה ואף ידון בה.
יש פה קושי ראייתי מאוד גדול:
איך תוכיח ללא כל צל של ספק ש"יונתן" אשר עונה לתלונה שלך, זה אכן יותנן איתו דיברת בטלפון?!
הוט יטענו שזה טרול, מתחזה שמנסה לפגוע ב"שמם הטוב" והתביעה שלך תיפול על חוסר ראיות.
- dima_vy
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5918
- נתן תודות: 142 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
אני במצב כזה הייתי מקבל שלט חדש מ-yes 
מה שכן, אני לא מנוי באף חברה, אבל כל הזמן אני נתקל כאן בתלונות על הוט, ומעט מאוד אני נתקל בתלונות על Yes. אני מניח שאותם אנשים שמנויים בהוט גם כן שמים לב לזה, והם עדיין מתעקשים להיות מנויים של הוט?? למה? אנשים חושבים שניסיון מר של אחרים לא שווה כלום?
מה שכן, אני לא מנוי באף חברה, אבל כל הזמן אני נתקל כאן בתלונות על הוט, ומעט מאוד אני נתקל בתלונות על Yes. אני מניח שאותם אנשים שמנויים בהוט גם כן שמים לב לזה, והם עדיין מתעקשים להיות מנויים של הוט?? למה? אנשים חושבים שניסיון מר של אחרים לא שווה כלום?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46406
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
בתור אחר שנרשם היום לאתר נדמה שיש לך ידע גבוה מידי על התנהגות החברים הותיקים. זהו שם המשתמש השני שלך?eldad555 כתב:המטרה היא פופוליזם. יש פה רצון לעשות הרבה מהומה על לא מאומה ולגבש איזה רעיון
של תביעה משפטית על שום כלום. ופותח השרשור הנ"ל עושה זאת פה די הרבה.......
·
-
LidorGarame
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 30
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 0
זה לא הקטע של הכסף ואני מוכןלשלם אפילו 500 שקל..
זה העיקרון.
אני לא אוהב שמשקרים אותי ..
זה העיקרון.
אני לא אוהב שמשקרים אותי ..