משדר או לא HD כרטיס ATI
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
HDCP זו שיטת הצפנה של האות, החל מהדיסק ועד המסך. ההצפנה הזו מגינה על דיסקים BR, HD, אבל תכנים שאתה מוריד לא מוצפנים ולכן אין צורך בכרטיס מסך תומך HDCP.
אם בכוונתך להתקין מתישהו כונן HDDVD או BR או שניהם, ולצפות בסרטים בפורמטים האלה (נניח, סרטים שאתה משכיר בספרית וידאו) אתה צריך HDCP. אם אתה מתכוון לרכוש מכשיר נפרד לנגינת HDDVD וכו', אז המכשיר דואג להצפנה, ואתה לא צריך לטפל בנושא במחשב.
כל הנושא כרגע קצת באוויר כי אף אחד מהפורמטים לא התרומם (גם לא בארה"ב), אין היצע נרחב של כוננים, ואין הרבה ניסיון. אבל אם אתה מתכוון להתקין כונני HD, עדיף ללכת על כרטיס עם HDCP.
אם בכוונתך להתקין מתישהו כונן HDDVD או BR או שניהם, ולצפות בסרטים בפורמטים האלה (נניח, סרטים שאתה משכיר בספרית וידאו) אתה צריך HDCP. אם אתה מתכוון לרכוש מכשיר נפרד לנגינת HDDVD וכו', אז המכשיר דואג להצפנה, ואתה לא צריך לטפל בנושא במחשב.
כל הנושא כרגע קצת באוויר כי אף אחד מהפורמטים לא התרומם (גם לא בארה"ב), אין היצע נרחב של כוננים, ואין הרבה ניסיון. אבל אם אתה מתכוון להתקין כונני HD, עדיף ללכת על כרטיס עם HDCP.
סבבה אחי את זה הבנתי עכשיו
שאלה אחרונה האם כדי לראות סרטים רגילים דרך המחשב אני צריך הגדרות מיוחדות או כרטיס תומך HD כי באתר של ATI יש 4 עמודים של הסברים איך לסדר את ההגדרות כדי לראות HD
יש לי כרטיס כזה ורואים HD מצויין באמצעות ZPLAYER
(בעיקר קבצי TS 1080 ו 720)
כנס להגדרות בתפריט שלו והגדר מה שצריך שם
H264 רואים פחות טוב (למרות שיש לי קודקים רשמיים של COREAVC)
אבל זה כבר סיפור אחר שקשור ליכולות חומרת המחשב ופחות לכרטיס.
(בעיקר קבצי TS 1080 ו 720)
כנס להגדרות בתפריט שלו והגדר מה שצריך שם
H264 רואים פחות טוב (למרות שיש לי קודקים רשמיים של COREAVC)
אבל זה כבר סיפור אחר שקשור ליכולות חומרת המחשב ופחות לכרטיס.
השאלה היא אם יש לך את הצ'יפ של HDCP על הכרטיס או לא. יש 1600 שתומכים ויש שלא. הכרטיס שלך הוא גירסת HDMI? אם כן, יש סיכוי שהוא תןמך. תראה:
http://www.hardwarezone.com/news/view.php?cid=6&id=4684
http://www.hardwarezone.com/news/view.php?cid=6&id=4684