גלובס: משהו רע קורה בהוט- שירות הלקוחות בחברת הוט רושם שפל חסר תקדים.
-
guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
המתנה של שעות למענה במוקד שירות הלקוחות, תקלות בשידור, ממירים ששורפים טלוויזיות, טכנאים שלא מגיעים, עלייה במספר המתלוננים וקנס כבד של 1.3 מיליון שקל - מה קרה להכרזה של הוט על מהפך שירותי?
משהו רע קורה בהוט: זו התחושה שעולה מתדירות פניות גוברת ל"גלובס", כמו גם בפורומים צרכניים ברשת, מהתקלות הטכניות שעלו לכותרות ומזמני המתנה ארוכים על הקווים.
http://m.globes.co.il/news/m/article.as ... 1000949054
משהו רע קורה בהוט: זו התחושה שעולה מתדירות פניות גוברת ל"גלובס", כמו גם בפורומים צרכניים ברשת, מהתקלות הטכניות שעלו לכותרות ומזמני המתנה ארוכים על הקווים.
http://m.globes.co.il/news/m/article.as ... 1000949054
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20680
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
הכי עצוב שאנשים נשארים שם, אני הייתי לקוח של לפני המון שנים, התחברתי לאינטרנט בהתרגשות, לאחר יומים הייתה לי תקלה.
לא הצלחתי להשיג אותם, מיד התנתקתי ומאז לא חוזר לשם.
פשוט לא.
פשוט לא.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.
·איו שום דבר עצוב . עצוב שאתם 3-4 משתמשים חוזרים על עצמכם בהשמצה בלתי פוסקת על HOTmp3lll כתב:הכי עצוב שאנשים נשארים שם, אני הייתי לקוח של לפני המון שנים, התחברתי לאינטרנט בהתרגשות, לאחר יומים הייתה לי תקלה.
פשוט לא....
כולל פתיחת שירשורים מטעמכם שחוזרים על עצמם ושיתוף של עיתנואים משועממים חסרי רייטנג .
אז איך אתם רוצים שנאמין לכם שיידכם נקיות , כבר לא ניתן להאמין לכם .
הפייבר בוקס זה הצלחה , אתם יכולים לאכול את הלב ובטח אני מאמין שייש הרבה מנויים
חדשים ,רואים את זה גם באתר זה ,ראה אשכול הפייבר בוקס שנעוץ למעלה ,כבר 30 עמודים ,יש לזה ביקוש .
מה חשבתם שיאכלו את התעמולה שלכם ,שכולם ייברחו , טעיתם זה לא קרה לצערכם כבר 10 שנים
,אז אולי אתם טועים תחשבו על זה ,תשאלו MrYair בפורום אינטנרט שהיה אנטי HOT לקוח בזק
והיום הוא בחבילה של 200/5 ב HOT מבסוט ,תראו בעצמכם את התגובות שלו בעצמכם
http://www.hometheater.co.il/vt213149.% ... D7%94.html
אני לא מטעם אף אחד, אני פשוט מייצג את עצמי בלבד ומאמין שעוד כמה בפורום שמפחדים להגיד דיי כבר להשמיץ כל היום .
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1111 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
כתבה ממש לא מפתיעה, לא יצא לי להכיר מישהו שמרוצה מהשירות של הוט.
רוב האנשים שאני מכיר שבכל זאת נמצאים בהוט מתחלקים ל-2:
1. בגלל המחיר
2. בגלל התכנים
מצחיק מבחינתי יהיה לשמוע על אדם שהוא לא בהודעתו הראשונה בפורום שהוא נמצא בהוט ומרוצה מהשירות.
וישנה אפשרות 3 בגלל התכנים,כמות הערוצים הרבה ,איכות הממיר החדש פייבר בוקס ו- 5 /200 מגהvivi כתב:![]()
כתבה ממש לא מפתיעה, לא יצא לי להכיר מישהו שמרוצה מהשירות של הוט.
רוב האנשים שאני מכיר שבכל זאת נמצאים בהוט מתחלקים ל-2:
1. בגלל המחיר
2. בגלל התכנים
מצחיק מבחינתי יהיה לשמוע על אדם שהוא לא בהודעתו הראשונה בפורום שהוא נמצא בהוט ומרוצה מהשירות....
+ממיר מקליט HD + ממיר HD הכל יחד ושזה ב 350 שקל או אותו דבר רק עם 100/2 באיטרנט ב 335 שקל כיום .
אתה אומר תודה על מה שיש ונכון לא עונים בשירות גם אחרי 40 דק' וזה מרגיז ,חוץ מ 8:00 בבוקר שעונים מיד .
לצערי נחסמתי ,לא מבין למה , להשמיץ מותר חופשי ,אתה לא נחשד בכלום, חבל שכך מדינת ישראל בנוייה .
מה האופציה שיש לי , לקבל שירות נפלא תוך מספר דק' , אבל 50 מגה , פחות ערוצים ,פחות ממירים והכל מעל
400 שקל ,אז מה עשית בזה ,מה אני רוצה להיות קדוש מעונה ,ללמד לקח את HOT לקח שלא ענו לי ???
שבזק תפתח את הכיס שלה ותשקיע בתשתית כולל ב YES לרוחב פס בלוויין ובתשתית אינטנרט אז נדבר.
השתיקה של כולם בקשר לתשתית של בזק + YES ופס הרוחב ,היא יותר מרגיזה , כי אם אתם באמת
אוהבים טכנולוגיה זה היה צריך להיות בראש מעיינכם ,לא פיטפוט עם סטודנטיות בשירות לקוחות .
נערך לאחרונה על ידי ERYA ב 26/06/2014 18:26, נערך 6 פעמים בסך הכל.
אני לא לקוח של הוט.אבל לצערי יצא לי להתעסק עם שירות הלקוחות של הוט בגלל ההורים שלי.
המתנתי לשירות לקוחות 3 פעמים-פעם ראשונה 20 דקות עד שנותקה השיחה.פעם השניה 50 דק עד שענה נציג וניתק אותי משום מה.ופעם שלישית 65 דק ולמזלי הפעם ניתן לי שירות-אך הפעם זה היה לניתוק הטריפל של ההורים.העברתי אותם ליס
המתנתי לשירות לקוחות 3 פעמים-פעם ראשונה 20 דקות עד שנותקה השיחה.פעם השניה 50 דק עד שענה נציג וניתק אותי משום מה.ופעם שלישית 65 דק ולמזלי הפעם ניתן לי שירות-אך הפעם זה היה לניתוק הטריפל של ההורים.העברתי אותם ליס
אני בהוט מ2001. הם לא מושלמים ואני לא מגן עליהם.
פעם אחת נתקלתי בנציגה חצופה . לא תפסתי ראש ולא רצתי לעמוד הפייסבוק שלהם ולהתלונן.
אולי הבעיה היא אצלכם? הכוונה לדבר שאתם חושבים שתמיד מגיע לכם הכל ולא משנה מה..? שתמיד צריך למצוא סיבה להתלונן?
היו לי בעיות איתם שהאינטרנט לא עבד או טלויזיה..אני תמיד חיכיתי יום יומיים ואז התקשרתי. בסופו של דבר אני כרגע בלי ניתוקים והכל עובד.
זה הכל..
פעם אחת נתקלתי בנציגה חצופה . לא תפסתי ראש ולא רצתי לעמוד הפייסבוק שלהם ולהתלונן.
אולי הבעיה היא אצלכם? הכוונה לדבר שאתם חושבים שתמיד מגיע לכם הכל ולא משנה מה..? שתמיד צריך למצוא סיבה להתלונן?
היו לי בעיות איתם שהאינטרנט לא עבד או טלויזיה..אני תמיד חיכיתי יום יומיים ואז התקשרתי. בסופו של דבר אני כרגע בלי ניתוקים והכל עובד.
זה הכל..
אני אתן דוגמה פשוטה ובזה אסיים את התגובות שלי כאן :
רציתי להפוך את ההוטבוקס ממודם לנתב כפי שמגיע לי בחבילת הטריפל.
התקשרתי מוקדם בבוקר בידיעה שאם אתעכב עוד קצת, יהיה קשה מאד לקבל מענה.
העבירו אותי ממחלקה למחלקה, כל אחד שענה ושמע מה אני רוצה טען שזה לא בתחום שלו והעביר אותי הלאה.
בסוף הגעתי לנציגה שכן ביצעה את הפעולה, אחרי הרבה מאד זמן על הקו.
אפילו לא התכוונתי להתלונן כי הייתי כבר לקראת התנתקות מהם , רק ציינתי שאני המון זמן על הקו ומעבירים אותי כל הזמן ואף אחד לא יודע לטפל בדבר כל כך פשוט.
מייד בלי להתווכח פתחו לי את כל הערוצים חופשי לצפיה.
שלושה שבועות אחרי זה התנתקתי מהם וטוב לי
רציתי להפוך את ההוטבוקס ממודם לנתב כפי שמגיע לי בחבילת הטריפל.
התקשרתי מוקדם בבוקר בידיעה שאם אתעכב עוד קצת, יהיה קשה מאד לקבל מענה.
העבירו אותי ממחלקה למחלקה, כל אחד שענה ושמע מה אני רוצה טען שזה לא בתחום שלו והעביר אותי הלאה.
בסוף הגעתי לנציגה שכן ביצעה את הפעולה, אחרי הרבה מאד זמן על הקו.
אפילו לא התכוונתי להתלונן כי הייתי כבר לקראת התנתקות מהם , רק ציינתי שאני המון זמן על הקו ומעבירים אותי כל הזמן ואף אחד לא יודע לטפל בדבר כל כך פשוט.
מייד בלי להתווכח פתחו לי את כל הערוצים חופשי לצפיה.
שלושה שבועות אחרי זה התנתקתי מהם וטוב לי
תגיד לא שאני מתערב לך בחיים.אבל כשאתה משלם על שירות והוא לא עובד אתה אשכרה מחכה יום יומיים?LexRio כתב:אני בהוט מ2001. הם לא מושלמים ואני לא מגן עליהם.
זה הכל.....
תגיד אתה רציני?
·Mrshmelo כתב:תגיד לא שאני מתערב לך בחיים.אבל כשאתה משלם על שירות והוא לא עובד אתה אשכרה מחכה יום יומיים?......
תגיד אתה רציני?...
נכון.. לא הסברתי את עצמי נכון.
מדובר על האינטרנט כשהוא היה על 10 מגה ולא זז במקום 100 מגה ..זה דבר היחידי שלא התקשרתי וזה קרה פעמיים כי ידעתי שהבעיה לא אצלי. זה הסתדר אחרי זה בלי להתקשר..
בנושא לטלויזיה זה קרה די מזמן וזה היה מהבוקר עד הערב..פשוט התקשרתי למחרת והם שלחו טכנאי.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מעל 10 שנים בהוט
לא זוכר אותי מתקשר אליהם...
חוץ משיחות יזומות שלי להשיג ״תנאים״
מסכים שהשירות ***, אבל יכול להיות שלא תצטרכו אותם בכלל מיום ההתקנה והלאה
יש לי טריפל פלטיניום, כרגע בלי פייבר
לא זוכר אותי מתקשר אליהם...
חוץ משיחות יזומות שלי להשיג ״תנאים״
מסכים שהשירות ***, אבל יכול להיות שלא תצטרכו אותם בכלל מיום ההתקנה והלאה
יש לי טריפל פלטיניום, כרגע בלי פייבר
עוד שרשור על הוט?
האמת לי כבר נמאס. נכון, אני לקוח "שבוי" בהוט, מכיוון שרק להם יש באזורי תשתית אינטרנט ראויה, נכון יש לי פה מלא על החברה, אבל בחייאת, הפורום כבר מלא בשרשורים על זה, מישהו צריך לאחד את כולם כי זה כבר לא לעניין.
האמת לי כבר נמאס. נכון, אני לקוח "שבוי" בהוט, מכיוון שרק להם יש באזורי תשתית אינטרנט ראויה, נכון יש לי פה מלא על החברה, אבל בחייאת, הפורום כבר מלא בשרשורים על זה, מישהו צריך לאחד את כולם כי זה כבר לא לעניין.
עלינו לשמור על איכות הסביבה למען ילדינו. לפעמים פעולות קטנות כל יום עושות שינוי גדול.
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
The story of stuff
http://www.storyofstuff.com/
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
מסכים עם shayze. אין לבזק+יס חלופה ראויה מבחינת איכות טכנית (לא תכנית) של תמונה וחיבור אינטרנט יציב במהירות 100 מגה ביט.
ותקנו אותי אם אני טועה, אבל כמעט תמיד השרשור מהסוג הזה נפתח ע"י אותו משתמש... נו באמת, לא נמאס?
ותקנו אותי אם אני טועה, אבל כמעט תמיד השרשור מהסוג הזה נפתח ע"י אותו משתמש... נו באמת, לא נמאס?
"החלפתי כבל דיגיטלי ונפתח לי הסאונד"
אני כבר 8 שנים בהוט, תשתית בלבד . פעם גם היה לי קו טלפון שלהם ללא עלות חודשית , אבל מאז שייקרו את השיחות עברתי לחברה אחרת.
מפעם לפעם ומטבע הדברים אני נעזר בשירות לקוחות/תמיכה טכנית שלהם , לדוגמה בחודש שעבר כשהחלפתי ספק תוכן , ותמיד הייתי מרוצה מהמענה.
אולי אני לא דוגמה כי יש לי רק תשתית , אבל זה 5 הסנט שלי . ואני ממש לא קשור לחברה .
מפעם לפעם ומטבע הדברים אני נעזר בשירות לקוחות/תמיכה טכנית שלהם , לדוגמה בחודש שעבר כשהחלפתי ספק תוכן , ותמיד הייתי מרוצה מהמענה.
אולי אני לא דוגמה כי יש לי רק תשתית , אבל זה 5 הסנט שלי . ואני ממש לא קשור לחברה .
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
אני ב"הוטנט"
מרוצה מהמחיר,והשרות.
בבזקבינלאומי עקצו אותי כספית,לקחו לי במשף שישה חודשים 49.90 במקום29.90.
-בהוטנט התחברתי לשרות דרך האתר.
כשנזקקתי לתמיכה,קיבלתי המתנה סבירה של 10 דקות.
והמחיר20 שח.בלי טובות והנחות וקופונים.
איכות הגלישה זהה לבזקבינלאומי.
מרוצה מהמחיר,והשרות.
בבזקבינלאומי עקצו אותי כספית,לקחו לי במשף שישה חודשים 49.90 במקום29.90.
-בהוטנט התחברתי לשרות דרך האתר.
כשנזקקתי לתמיכה,קיבלתי המתנה סבירה של 10 דקות.
והמחיר20 שח.בלי טובות והנחות וקופונים.
איכות הגלישה זהה לבזקבינלאומי.
גם אני רציתי להתחבר להוטנט בזמנו בגלל המחיר האטרקטיבי , אבל הופתעתי לגלות שהם אינם מאפשרים הוראת קבע כאמצעי תשלום , בניגוד להוט , ונאלצתי לוותר עליהם . התברר שזו חברה נפרדת , למרות השם.
למה אף אחד לא מדבר על הנדסת אקלים?
עזבו את זה שזמן ההמתנה גבוה.... הנציגים שם נותנים שירות מתחת לכל ביקורת... חצופים, מזלזלים, מעבירים אותך ממחלקה למחלקה אפילו מבלי להודיע לך...
אני עזבתי אותם בדצמבר (ניתקתי את כל הטריפל) - עברתי ל-יס ואני מבסוט...
כן. אני משלם קצת יותר [בסביבות 80-90 ש"ח יותר (כולל תשתית אינטרנט וטלפון של בזק)] - אבל מקבל תמורה לכסף שלי.
זה כמו הלקוחות של גולן טלקום - עברו בגלל המחיר אבל מקבלים שירות מזעזע, תקלות גלישה, חסימות שיחות, חיובים שגויים / כפולים וגם החוצפה שהחברה הזו לוקחת חודש מראש...
בקיצור... אצלי זה עובד ככה: קודם שירות! אח"כ מחיר
יש סיסמא שאומרת (ואני מסכים עם כל מילה):
"כשהשירות טוב, הכל טוב. כשהשירות לא טוב - כל השאר לא משנה"
כן. אני משלם קצת יותר [בסביבות 80-90 ש"ח יותר (כולל תשתית אינטרנט וטלפון של בזק)] - אבל מקבל תמורה לכסף שלי.
זה כמו הלקוחות של גולן טלקום - עברו בגלל המחיר אבל מקבלים שירות מזעזע, תקלות גלישה, חסימות שיחות, חיובים שגויים / כפולים וגם החוצפה שהחברה הזו לוקחת חודש מראש...
"כשהשירות טוב, הכל טוב. כשהשירות לא טוב - כל השאר לא משנה"
אני חדש פה בעניין אחר לגמרי .liav5000 כתב:עזבו את זה שזמן ההמתנה גבוה.... הנציגים שם נותנים שירות מתחת לכל ביקורת... חצופים, מזלזלים, מעבירים אותך ממחלקה למחלקה אפילו מבלי להודיע לך...
"כשהשירות טוב, הכל טוב. כשהשירות לא טוב - כל השאר לא משנה"...
אין לי דעה בנושא , יש לי עידן + ותכנים באיטנרט ,אבל אליאב אתה אחראי משמרת בבזק ובפלאפון ,אולי אני מכיר אותך ,
כל זה מקבוצת YES , אותם מוקדים פיזים גם ל YES וגם לבזק ,לפחות איפה שאני מכיר ,שאתה מדבר על חברות סלולר
האחרות או על HOT פה בפורם ,מן הראוי לגילוי נאות אני אליאב אחראי משמרת בפלאפון \בזק
ולגבי העוד 50-80 שקל שאתה משלם או לפחות ממליץ לאחרים לשלם , אתה כעובד בזק זכאי להנחות והטבות כעובד חברה ?
אז לא כל כך מסתדר לי כל מה שכתבת .
גולן -לילה לבן תל אביב .
·