ביטול עסקה גולן טלקום
רציתי להתייעץ אתכם לגבי ביטול עסקה בגולן טלקום
ב11.6 התניידתי לחברה דרך הטלפון ושילמתי בויזה 100 ש"ח עבור כרטיסים הסים , הם ציינו שהכרטיסים יגיעו עד ארבעה ימי עסקים
מפה לשם הכרטיסים הגיעו רק ב24 לחודש , במהלך השבועיים האלה התקשרתי כמה פעמים לברר מה קורה לגבי הכרטיסים שעדיין לא הגיעו .
עכשיו אני רוצה לבטל עסקה עדיין לא ביצעתי את הניוד (אני לא מתכוון לעבור אליהם ) התקשרתי לבטל עסקה והם אמרו לי שזה לא אפשרי שהחוק 14 יום ביטול לא חל עליהם ושהייתי יכול לבטל עסקה רק עד 24 שעות מיום ההזמנה..
הם עוד טענו בפניי שהעסקה שביצעתי היא לא בגדר "עסקה" אלא בגדר "פעולה" שהם ביצעו (הטמעת מספר טלפון על גבי כרטיס סים) וטענו שזה לא עסקה אלא "רכישה" של מוצר , (שגם שם יש חוק לביטול עסקה עד 14 יום מקבלת המוצר)
שציינתי את זה בפניה היא אמרה שזה גם לא רכישה וגם לא עסקה אלא "פעולה" ששילמתי עבורה וזו הסיבה שאני לא יכול לקבל זיכוי על הכרטיסים שרכשתי..
האם אתם יכולים לעזור לי בנידון ולהגיד לי מה אפשר לעשות עם המצב הזה ..
תודה
ב11.6 התניידתי לחברה דרך הטלפון ושילמתי בויזה 100 ש"ח עבור כרטיסים הסים , הם ציינו שהכרטיסים יגיעו עד ארבעה ימי עסקים
מפה לשם הכרטיסים הגיעו רק ב24 לחודש , במהלך השבועיים האלה התקשרתי כמה פעמים לברר מה קורה לגבי הכרטיסים שעדיין לא הגיעו .
עכשיו אני רוצה לבטל עסקה עדיין לא ביצעתי את הניוד (אני לא מתכוון לעבור אליהם ) התקשרתי לבטל עסקה והם אמרו לי שזה לא אפשרי שהחוק 14 יום ביטול לא חל עליהם ושהייתי יכול לבטל עסקה רק עד 24 שעות מיום ההזמנה..
הם עוד טענו בפניי שהעסקה שביצעתי היא לא בגדר "עסקה" אלא בגדר "פעולה" שהם ביצעו (הטמעת מספר טלפון על גבי כרטיס סים) וטענו שזה לא עסקה אלא "רכישה" של מוצר , (שגם שם יש חוק לביטול עסקה עד 14 יום מקבלת המוצר)
שציינתי את זה בפניה היא אמרה שזה גם לא רכישה וגם לא עסקה אלא "פעולה" ששילמתי עבורה וזו הסיבה שאני לא יכול לקבל זיכוי על הכרטיסים שרכשתי..
האם אתם יכולים לעזור לי בנידון ולהגיד לי מה אפשר לעשות עם המצב הזה ..
תודה
היא לא יודעת על מה היא מדברת,אתה יכול לבטל, אם הם לא מוכנים תפנה למועצה לצרכנות ומשרד התקשורת בנושא
ברור שזאת עסקה, וזה גם עסקה מרחוק
עדיין לא עברו 14 יום בכל מקרה
תשלח להם פקס לגבי ביטול עסקה ותוודא שהוא התקבל בשביל שתהיה לך אסמכתא
ברור שזאת עסקה, וזה גם עסקה מרחוק
עדיין לא עברו 14 יום בכל מקרה
תשלח להם פקס לגבי ביטול עסקה ותוודא שהוא התקבל בשביל שתהיה לך אסמכתא
- elrom
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 312
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 33 פעמים
מה בדיוק ההבדל בין עסקה לרכישה? בכל עסקה, אתה רוכש זכות, שירות או מוצר. גם הסמנטיקה בשקל של "פעולה" שבוצעה לא במקומה. כל עסקה/רכישה כרוכה בפעולה כזו או אחרת על ידי מי מהצדדים. אתה גם לא יכול לבצע את העסקה/רכישה הספציפית הזו ללא רכישת כרטיסי הסים, כך שלא ניתן להפריד ביניהם.
לטעמי, מניין 14 ימי העסקים מתחיל רק מהרגע בו קיבלת את הסים ולמעשה זה הרגע בו הבשילו התנאים לכדי עיסקה שניתן לנצל אותה (קיבלת את ה"מוצר").
לטעמי, מניין 14 ימי העסקים מתחיל רק מהרגע בו קיבלת את הסים ולמעשה זה הרגע בו הבשילו התנאים לכדי עיסקה שניתן לנצל אותה (קיבלת את ה"מוצר").
התקשרתי שוב לגולן טלקום והם טענו שמרגע שהמוצר נארז אין החזר כספי על רכישת כרטיסי הסים לצורך ההתקשרות , היא ציינה בפניי שחוק ביטול עסקה עד 14 יום לא חל על משרד התקשורת ..
אני עכשיו מתכוון למלא טופס תלונה למועצה הישראלית לצרכנות , אפשר עוד תגובות בבקשה ?
אני עכשיו מתכוון למלא טופס תלונה למועצה הישראלית לצרכנות , אפשר עוד תגובות בבקשה ?