סיקור| סטרימר Xtreamer Elvira

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
gilad10 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
הצטרף: נובמבר 2012
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #1 

[img2=550x342]http://img822.imageshack.us/img822/8884/s8c4.jpg[/img2]


הקדמה

ההורים שלי קנו לי טלוויזיה של FUJICOM . טלוויזיה מעולה אבל כתוביות בSRT נראות אצלה ממש זעירות.

בגלל שלא היה אפשר להחליף אותה המליצו לי לקנות את הסטרימר Xtreamer Elvira. האמת שזה לא ממש סטרימר כי הוא לא מזרים מידע מהמחשב באופן אלחוטי אלא הוא נגן מדיה שאפשר לחבר אליו דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני ולנגן כמעט כל קובץ שהוא.

תכונות המכשיר

הנגן תומך בקבצי MKV של FULL HD בקודקי שמע כמו DTS ובעיקר בכתוביות SRT בעברית שניתן ממש להגדיל אותם ולשחק איתם לפי ראות עיניו של המשתמש( להחליף גופן, צבע , לתקן סינכרון עם הסרט ולשנות את הגובה של הכתובית).

יש לי גם טלוויזיה תלת מימד של LG ובגלל שהאקסטרימר מסוגל לקרוא קבצי תרגום של IDX/SUB ניתן לצפות גם בסרטי תלת מימד (מסוג HALF SBS ) עם תרגום בתלת מימד שיוצא מהמסך וככה זה יותר נוח לעיניים מאשר כתוביות במישור של המסך.

מחיר: 350 שקל בבאג.

הערה חשובה מאוד! (למען מי שיחפש בעתיד בגוגל...)

אסור לתת לסרט ולכתובית אותו שם כי אז המכשיר יקרוס. תנו לכל אחד שם קצת אחר למשל DOG.MKV בשביל הסרט וDOGG.SRT בשביל הכתובית.

ואז מתי שמפעילים את הסרט יש אפשרות ללחוץ על כפתור SUBTITLE ולבחור בקובץ הכתובית המתאים.

סיכום.

נגן המידה Xtreamer Elvira נותן פיתרון טוב למי שיש לו טלוויזית HD שלא יכולה לנגן קבצים מסוימים או להציג כתוביות בעברית מסוג SRT.

הנגן מוציא תמונה הכי איכותית ביציאה של כבל HDMI.

פרטים באתר החברה :

http://dev.xtreamer.net/xtreamer-elvira.aspx

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
הצטרף: אוקטובר 2008
מיקום: מול המחשב
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #2 

אחת מהחברות הגרועות שקיימות היום בשוק הסטרימרים. שום דגם שלהם לא מומלץ חוץ מהאקסטרימר 1.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”