שלום יקרים:
ברשותי הסט אפ הבא!
POWER: ROTEL RMB 1075
PRE: ROTEL RSP 976
FRONT: B&W CDM 7NT
CENTER: B&W CDM CNT
REAR: wharfedale diamond 9.1
TV: PANASONIC 58V10 PLASMA
LAPTOP: SAMSUNG For MUSIC VIA SPDIF OPTIC For Sound card.
אחרי כמעט עשור לצידם של הרמקולים הנהדרים האלה( דעה אישית: משודכים למגבר נהדר ונתנו יופי של עבודה בכל המשימות) הגיע הזמן להיפרד ולהתחדש.
המגבר והפרוססור ישארו ואין לי כוונה לשדרגם בקרוב.
אני מחפש רמקולים כמובן סט שלם 5.1 שייתן לי תמורה טובה לכסף וכמובן ידע לתמודד עם המגבר!
השימוש הוא בערך 50/50 הרבה סרטים מה-XBMC והמון מוזיקה .
בגלל אהבתי למוצרי B&W למרות תימכורם המטורף בארץ הייתי רוצה להישאר בכיוון.
ראיתי מבצע שלהם עכשיו:683S2 הדגם הגדול של הסדרה(מאוד קוסם לי בגלל שאין באסריפלקס אחורי והרמקולים אצלי ממוקמים בתוך נישת גבס!)+סנטר שלהם דגםHTM62S2 הקטן בסדרה+DS3 רמקולים סראונד.
הקאץ הנחמד בהתחשב במחיר הלא סימפטי לכל הסט(17000ש"ח) ASW608 מתנה.
שאלתי היא הם זה נכון שסדרה CDM יותר איכותית מ-600 או שפער הזמן וההתקדמות הטכנולוגית של 10 שנים עשתה את שלה וה-600 נותנים תמורה ברמה גבוהה!
אשמח לעזרה!
שרון
שדרוג!
-
sharonderzi55
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
- epony
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 10574
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 1367 פעמים
לעניות דעתי, סדרת CDM הוותיקה יותר איכותית מסדרה 600 החדשה. בכל מקרה, דעתי (או דעתו של כל אחד אחר) לא משנה כי הדעה היחידית שקובעת היא שלך!
בקיצור, תנסה למצוא דרך לשמוע את הרמקולים האלה אחד ליד השני (אולי המוכר יפרגן לך את הזוג שלו מתצוגה לסופ"ש...), כי אני לא חושב שתהיה לך דרך אחרת להכריע מי מהם טוב יותר - אלא אם אתה הולך לשמוע את ה-683S2 וכבר בשמיעה הראשונה הוא נשמע לך הרבה פחות טוב מה-7NT שלך...
דרך אגב, לעניות דעתי אתה יכול ב-17,000 ש"ח להשיג דיל לא רע בכלל על סדרת ה-CM של B&W, שהיא היורשת הראויה לסדרת ה-CDM...
אתה יכול ללכת על ה-CM8 הרצפתי (יש לו פורט אחורי, אבל הוא מגיע עם פלאגים לסתימת הפורט במקרה של הצבה קרוב לקיר כמו אצלך), CM סנטר ואותם רמקולים DS3 באותו תקציב, רק בלי הסאב. לחילופין, אתה יכול "לרדת" ל-CM5 המדפיים, ולפנות תקציב לסאב (אם תלך על B&W בארץ, אז ב-3,000 ש"ח שתפנה בזכות המעבר למדפיים תוכל להרשות לעצמך את ה-ASW608 החביב אך לא בומבסטי, או יבוא אישי של סאב של SVS כגון ה-SB-12NSD).
בכל מקרה, לדעתי כדאי לך בכל זאת קצת לפתוח את הראש ולנצל את ההזדמנות לשמוע כמה שיותר רמקולים, ולא להינעל מראש על B&W רק בגלל שלפני 10 שנים הם נשמעו לך יותר טובים מהאחרים...

בקיצור, תנסה למצוא דרך לשמוע את הרמקולים האלה אחד ליד השני (אולי המוכר יפרגן לך את הזוג שלו מתצוגה לסופ"ש...), כי אני לא חושב שתהיה לך דרך אחרת להכריע מי מהם טוב יותר - אלא אם אתה הולך לשמוע את ה-683S2 וכבר בשמיעה הראשונה הוא נשמע לך הרבה פחות טוב מה-7NT שלך...
דרך אגב, לעניות דעתי אתה יכול ב-17,000 ש"ח להשיג דיל לא רע בכלל על סדרת ה-CM של B&W, שהיא היורשת הראויה לסדרת ה-CDM...
אתה יכול ללכת על ה-CM8 הרצפתי (יש לו פורט אחורי, אבל הוא מגיע עם פלאגים לסתימת הפורט במקרה של הצבה קרוב לקיר כמו אצלך), CM סנטר ואותם רמקולים DS3 באותו תקציב, רק בלי הסאב. לחילופין, אתה יכול "לרדת" ל-CM5 המדפיים, ולפנות תקציב לסאב (אם תלך על B&W בארץ, אז ב-3,000 ש"ח שתפנה בזכות המעבר למדפיים תוכל להרשות לעצמך את ה-ASW608 החביב אך לא בומבסטי, או יבוא אישי של סאב של SVS כגון ה-SB-12NSD).
בכל מקרה, לדעתי כדאי לך בכל זאת קצת לפתוח את הראש ולנצל את ההזדמנות לשמוע כמה שיותר רמקולים, ולא להינעל מראש על B&W רק בגלל שלפני 10 שנים הם נשמעו לך יותר טובים מהאחרים...