ניתוקים,איטיות באינטרנט

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
Internet פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 94
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום יש לי את הראוטר tp link 1043nd v2 ואני בבזק ובזק בינלאומי על 100 מגה סימטרי XD חח סתם

בקיצור יש לי ניתוקים ואיטיות על תדהירות גבוהה עכשיו יש לי את הראוטר משולב מודם של בזק ה dsl 6850u שאם זה המקום

להגיד שהוא גרוע ועלוב אני לא יציין עכשיו את הסיבות כי אין לי כוח בקיצור הפכתי את הראוטר משולב לרק מודם וחיברתי אליו

את הראוטר שלי עכשיו שיש ניתוקים אני לא חושב שהנורית dsl מהבהבת או משהו כנראה אני לא מספיק להגיע אבל גם אם

אני מחליף ערוץ ועושה אפילו reboot לראוטר שלי זה לא עוזר ועדיין יש את האיטיות והניתוקים (לפעמים זה עוזר ממש קצת

בגלל שאני מחליף ערוץ) וזה מסתדר רק אחרי כמה דקות לבד ואז חוזר האינטרנט במהירות אז דבר ראשון בשביל לראות

שהניתוקים לא באים מהראוטר ואני לא חושב אז אם אני יעשה pint -t לכתובת של הראוטר וזה לא ירשום לו requsted timed out

זה אומר שהניתוקים לא באים מהראוטר נכון? כי שאני עושה זה לא רושם לי אבל שאני רושם ping -t ואז את הכתובת של

google לדוגמא אז כל 3-4 שניות זה רושם לי requsted timed out יש הצעות? חשבתי להחליף את הראוטר משולב

מודם למודם ה t&w 699u איך הוא? והאם הבעיה קשורה למודם? (ואיך שהבנתי לראוטר dsl 6850u יש גרסת קושחה

1.0,2 או 3 ואיך שאני הבנתי זה עושה המון בעיות לאנשים אבל אם זה מודם הקושחה באמת יכולה לעשות בעיות למודם?

תודה רבה לעוזרים!

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”