vod יכול להיות גם בממיר דיגיטלי של yes?
שלום יש לי שאלה בממיר הדיגיטלי של yes (הכסוף) ראיתי באינטרנט שיש לו חיבור של rj45 מה שאומר חיבור רשת
אז יהיה אפשר לחבר את המתאם רשת אל הממיר וככה יהיה vod נכון? כי ראיתי תמונה לפני כמה ימים של הממיר הדיגיטלי
של yes אם המתאם רשת מעליו אז יש מישהו שניסה וזה עובד לו? ונראה לי שזה אמור לעבוד כי ה vod לא צורך מהממיר
משהו מיוחד ואם יש כניסת rj 45 אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד
תודה לעוזרים
אז יהיה אפשר לחבר את המתאם רשת אל הממיר וככה יהיה vod נכון? כי ראיתי תמונה לפני כמה ימים של הממיר הדיגיטלי
של yes אם המתאם רשת מעליו אז יש מישהו שניסה וזה עובד לו? ונראה לי שזה אמור לעבוד כי ה vod לא צורך מהממיר
משהו מיוחד ואם יש כניסת rj 45 אני לא רואה סיבה שזה לא יעבוד
תודה לעוזרים
- guyyg
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 585
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 33 פעמים
@Internet
·
לא ניתן.
בעבר הרחוק רחוק של yes , שירות הvod היה אמור לעבוד בצורה שונה שתתאים לכל הממירים, אבל בגלל חוקים ורגולציה זה לא יצא לפועל, לכן היציאה בממיר ליופי בלבד.
הvod בyes מחייב ממיר עם זיכרון ששומר את התכנים במכשיר.
max' total' hd2
·
לא ניתן.
בעבר הרחוק רחוק של yes , שירות הvod היה אמור לעבוד בצורה שונה שתתאים לכל הממירים, אבל בגלל חוקים ורגולציה זה לא יצא לפועל, לכן היציאה בממיר ליופי בלבד.
הvod בyes מחייב ממיר עם זיכרון ששומר את התכנים במכשיר.
max' total' hd2
·+1 יש גם בממיר הרגיל כניסת usb שאפשר לחבר אליו וככה יש vod בעוד ממיר טוב חבל שאי אפשר אני מקווה שגם בעתיד הם או שיוציאוAbuNazir כתב:אני לא מבין למה הם לא יכולים לעשות vod לממירים הדיגיטליים הרי ליד יציאת הרשת יש עוד חיבור של usb שלשם אפשר לחבר קונן או דיסק און קי כפי שהם עושים עם הממיר hd zapper vod...
ממיר דיגיטלי חדש אם אפשרות של vod כי לא כולם צריכים hd או max total טוב תודה לעוזרים
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
yes לא תשקיע בממירי SD, אז חבל לך לחכות.
VOD נתמוך בממירי HD, MAXHD ו-MAX
VOD נתמוך בממירי HD, MAXHD ו-MAX
·חבל שמע כל הנושא זה לא בשבילי לי יש בבית 4 ממירים של hd וממיר אחד של max total הקטע זה שאם מישהו מהמשפחה שלי שיש לוMistoffelees כתב:yes לא תשקיע בממירי SD, אז חבל לך לחכות.
VOD נתמוך בממירי HD, MAXHD ו-MAX...
כבר yes או שרוצה לעבור לyes והוא לא צריך את ה hd או מקליט אז עדיך לקחת דיגיטלי רגיל שזה יותר זול אבל אין בו vod ו streamer
אז לא יוצא מזה כלום
ותגיד יש לי שאלה אם אני לוקח חבילה צרה בשביל מישהו מהמשפחה שלי שזה 120 שקל ובנוסף אני לוקח את הממיר max total
אז כמה ה max total יעלה לי בכל חודש?
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

נראה לי כמו יופי של שאלה ל-yes.
·ה hd עולה 15 שקל לחודש וזה רק לממיר אחד ואם אני רוצה 4? אז זה לא ישתלם ושתבין זה לא שצריך את ה Hd מה שצריך זהelrom כתב:אתה לא צריך טוטל או מקס. ממיר HD רגיל יתמוך ב VOD. העלות היא משהו כמו 10 ש"ח בחודש....
vod זה מה שמצחיק שבשביל מה צריך ממיר hd בשביל vod שזה ממיר שגם עולה יותר טוב לא משנה כבר כמו שהבנתי זה לא משהו שייצא
לפועל אז בכל מקרה תודה לכולם!
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

מאיפה הבאת את זה?
אין ל-yes ממירים אנלוגיים.
אין ל-yes ממירים אנלוגיים.