האם ניתן לשפר את ה-ping על ידי מעבר ל014?
שלום,
אני משחק זה מספר שנים במשחקי רשת ואני מעוניין לשפר את ה-ping על ידי מעבר מ012 ל014 בשביל להשתמש בכבל החדש בשביל לשפר את ה-ping.
אני משתמש בתשתית של HOT, ולפי מה שמצאתי באיטרנט צריך להשתמש בחייגן במקום בחיבור תמידי בשביל לקבל את השיפור.
שאלתי היא האם כדאי לעבור 014 האום זה באמת יעזור ובמקרה שכן האם להשתמש בחייגן?
נ.ב. יצא לי לקרוא על השירות הגיימר של 014 האם זה באמת עוזר?
תודה.
אני משחק זה מספר שנים במשחקי רשת ואני מעוניין לשפר את ה-ping על ידי מעבר מ012 ל014 בשביל להשתמש בכבל החדש בשביל לשפר את ה-ping.
אני משתמש בתשתית של HOT, ולפי מה שמצאתי באיטרנט צריך להשתמש בחייגן במקום בחיבור תמידי בשביל לקבל את השיפור.
שאלתי היא האם כדאי לעבור 014 האום זה באמת יעזור ובמקרה שכן האם להשתמש בחייגן?
נ.ב. יצא לי לקרוא על השירות הגיימר של 014 האם זה באמת עוזר?
תודה.
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
רוב הסיכויים שהפינג לשרת שאתה משחק יהיה נמוך יותר ב014, אבל זה לא בטוח כי נגיד ל012 יש ניתוב הרבה יותר קצר לאיזור קפריסין, איטליה ויוון.
לעומת זאת לכל שאר המדינות עם 014 הפינג יהיה נמוך יותר.
אתה יודע באיזה מדינה השרת שאתה משחק? או את הכתובת IP שלו?
דבר נוסף אתה לא צריך גיימר בשביל פינג נמוך. הפינג בDHCP או בחייגן הוא אותו דבר.
גיימר לא מוריד פינגים...
לעומת זאת לכל שאר המדינות עם 014 הפינג יהיה נמוך יותר.
אתה יודע באיזה מדינה השרת שאתה משחק? או את הכתובת IP שלו?
דבר נוסף אתה לא צריך גיימר בשביל פינג נמוך. הפינג בDHCP או בחייגן הוא אותו דבר.
גיימר לא מוריד פינגים...
ההנחה שבשל מיזוג של נטויזן לתוך סלקום והשקעות כספיות (לא קטנות עם יכולת פיננסית יפה שיש לחברה האם - סלקום) אז לא רק הוקם שרת חדש בנתניה אלא התרחשו עוד שינויים...לא ראיתי בתקופה האחרונה בדיקות חדשות בנושא ....אז יש מצב שחלו שינויים....
מקווה שמישהו ירים את הכפפה ויבדוק לעומק את מצב איכות ספקיות האינטרנט בישראל נכון לימים אלו
מקווה שמישהו ירים את הכפפה ויבדוק לעומק את מצב איכות ספקיות האינטרנט בישראל נכון לימים אלו
- Class889
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4081
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 283 פעמים
עדיין 013 היא זאת שמנהלת את האינטרנט.
כל הכתובות של סלקום שייכות לנטוויזן.
נטוויזן עדיין מחוברת דרך מדנאטילוס, ככה שזה לא משנה שום דבר, למה? בגלל שיש להם חוזה לזמן ארוך איתם עד 2017 אם אני זוכר נכון.
כל הכתובות של סלקום שייכות לנטוויזן.
נטוויזן עדיין מחוברת דרך מדנאטילוס, ככה שזה לא משנה שום דבר, למה? בגלל שיש להם חוזה לזמן ארוך איתם עד 2017 אם אני זוכר נכון.