שרשור תגובות: Denon מציגה לראשונה זוג רסיברים עילית עם Dolby Atmos

חדשות ועדכונים של HT Magazine
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46457

שליחה

למאמר: Denon מציגה לראשונה זוג רסיברים עילית עם Dolby Atmos

תמונה

טכנולוגית הסאונד Atmos מבית Dolby הינה הדבר החם ביותר כיום. לאחר ההכרזה של Onkyo על רסיברים עם תמיכה זו, הגיעה תורה של Denon. החברה הכריזה על זוג רסיברים חדשים ה- AVR-X4100W במחיר של $1399 והדגם הבכיר - AVR-X5200W במחיר של $1999

הרסיברים עושים שימוש ב- Audyssey MultiEQ XT32 אשר יהיה מסוגל לדמות 9 ערוצים מתצורה של 5.1.4 או 7.1.2 (המספר הימני מציין רמקולים בהתקנה תיקרתית). הדגם הבכיר, ה- AVR-X5200W, יגיע עם תמיכה ב- 11 ערוצים אשר יגיעו מהתקנה של 7.1.4
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 24/07/2014 7:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17939

שליחה

תודה על העדכון.

כל עוד DTS לא יצאו עם תשובה משלהם לא הייתי נוגע.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

מכיוון?

SONYES
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3055

שליחה

דיברנו כאן לפנה שנה ויותר כי החברות יוציאו

14.2 לפחות והנה זה הגיע מה שאומר אין כבר מה למכור אלא להוסיף עוד ועוד רמקולים

השלב הבא הכנסת אפקט ריח .מים .ורוח לתוך הרסיבר יחד עם פס הקול לצור תחושה להיות שם

כסאות מתנדנדים עם ויברציות יש כבר

וכל זה כבר התקיים בשנות ה40 של המאה הקודמת עם תיזמורת פילדלפיה ולאופולד סטוקובסקי ואולפני וולט דיסני
שהתוצאה היתה פנטסיה המפורסם

נו אפה הצחוקים טוב כנראה שהפעם לא יהיה זה כבר לא מה שאני אומר החברות דנון ואונקיו הוציאו אז זה נשמע לכם רציני
הבאה אחריה סוני תוציא תא SDDS שלה בפורמט שלם

עם שירשור 2 רסיברים ישנים ניתן בערך ליצור אשליה של 14.2. בלי שום בעי עם דילי קל

והנה יש לכם 14 רמקולים בתוך הבית

נראה אותכם מכניסים 14 רמקולים\

הפיתרון רמקולים קטנים שקועים בתוך התיקרה לאורך קוו רוחב ואורך מתחם הצפיה
איך כל זה נכנס אלי הביתה
כנראה שלא

אתם אנחנו בעצם כולנו יש לנו 5.1 לחלק יש 7.1 מה שיש לי היום
והיה לי גם אבל ביטלתי 9.1 עומס בלתי רגיל על הבית בכמות הרמקולים

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ziv_r כתב:מכיוון?
...
·

כי ממה שאני קורא ברשת בקרוב מאוד DTS יצאו עם התשובה שלהם ומן הסתם החברות יכניסו גם את התשובה הזו לחבילה ואז מה יעשו אלו שרכשו עכשיו ? ישדרגו שוב? במידה וניתן יהיה להכיל את התשובה של DTS ,בעזרת עדכון קושחה ,אז הכל סבבה ובמידה ולא ?

להבנתי עדיף להמתין עד שהתשובה של DTS תכנס לרסיברים החדשים ואז לרכוש .

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

אודה אם תוכל להציג מקור מהימן לכך ש- DTS מתכוונת להציג פתרון דומה.
מעבר לכך, גם אם באמת יוצג פתרון כלשהו מתחרה, הוא לא יקבל תמיכה בתעשייה עד להכרזות על רסיברים בשנה הבאה. יצרני הרסיברים יודעים היטב אם מתוכנן פורמט כזה ועובדים בצמוד ל- Dolby & DTS. העובדה כי כל החברות הגדולות כבר הוציאו והכריזו על דגמי רסיברים חדשים, מבטיחה כי הרסיברים יהיו רלוונטים לתקופה מספקת דיו ולא יהפכו למיושנים בשל הכרזה של DTS או חברה אחרת.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ziv_r כתב:אודה אם תוכל להציג מקור מהימן לכך ש- DTS מתכוונת להציג פתרון דומה.
מעבר לכך, גם אם באמת יוצג פתרון כלשהו מתחרה, הוא לא יקבל תמיכה בתעשייה עד להכרזות על רסיברים בשנה הבאה. יצרני הרסיברים יודעים היטב אם מתוכנן פורמט כזה ועובדים בצמוד ל- Dolby & DTS. העובדה כי כל החברות הגדולות כבר הוציאו והכריזו על דגמי רסיברים חדשים, מבטיחה כי הרסיברים יהיו רלוונטים לתקופה מספקת דיו ולא יהפכו למיושנים בשל הכרזה של DTS או חברה אחרת.
...
·

מקור מהימן אין לי, נתקלתי בכמה הודעות ברשת , נדמה לי אפילו פה מישהו ציין זאת.

לגבי השדרוג נו אז מה הבעיה להמתין שנה? זה עדיף מאשר לרכוש עכשיו ולשדרג עוד שנה במידה ואכן DTS יוציאו את התשובה שלהם.

זו דעתי האישית כמובן וככה הייתי נוהג אילו הייתי עומד להחליף רסיבר בזמן הקרוב.

נ.ב
יכול להיות שאני הוזה אבל היה שרשור שהנושא שלו היה
"נראה ש - onkyo זונחת את אודיסי גם בדגמים הגבוהים"

השרשור נעלם כלא היה יש לך מושג איפה הוא?

בשרשור הזה כתב אחד המשתתפים לגבי ה DTS ,ממה שזכור לי.

שרשור יקר לאיפה נעלמת לנו???
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3601

שליחה

אני מקווה שהמקורות הבאים מספיק מהימנים.
http://finance.yahoo.com/news/dts-demon ... 00624.html
http://online.wsj.com/article/PR-CO-201 ... 05399.html
http://www.dts.com/corporate/press-rele ... -show.aspx

וכן כל היצרנים יצרפו גם את המעבד של DTS חלקם יודיעו על כך בחודש ספטמבר בתערוכת CEDIA 2014 בעיר דנבר בקולורדו.
וחלקם בתערוכת CES 2015 . כך שכן רצוי לחכות . בנוסף עד אז יוחלט בדיוק באילו רמקולים מומלץ להשתמש לערוצים החדשים.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

mbd כתב:אני מקווה שהמקורות הבאים מספיק מהימנים.
http://finance.yahoo.com/news/dts-demon ... 00624.html
http://online.wsj.com/article/PR-CO-201 ... 05399.html
http://www.dts.com/corporate/press-rele ... -show.aspx

וכן כל היצרנים יצרפו גם את המעבד של DTS חלקם יודיעו על כך בחודש ספטמבר בתערוכת CEDIA 2014 בעיר דנבר בקולורדו.
וחלקם בתערוכת CES 2015 . כך שכן רצוי לחכות . בנוסף עד אז יוחלט בדיוק באילו רמקולים מומלץ להשתמש לערוצים החדשים.
...
·

אותך חיפשתי. חחחחחחחחחחחח

עכשיו זה מחזק פי כמה את הדעה שלי שמי שרוצה להיות מעודכן לשנים הקרובות כדאי לו להמתין.

בהצלחה למנחשים

תודה

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

גם אני שואל לאן נעלם השירשור הקודם?
בשירשור הקודם כתבתי את "החדשות" האלו כבר לפני יומיים.
מענין שגם החדשה לגבי [אונקיו קנו את חטיבת האודיו של פיוניר] נעלמה. וזו באמת חדשה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

mbd כתב:גם אני שואל לאן נעלם השירשור הקודם?
בשירשור הקודם כתבתי את "החדשות" האלו כבר לפני יומיים.
מענין שגם החדשה לגבי [אונקיו קנו את חטיבת האודיו של פיוניר] נעלמה. וזו באמת חדשה.
...
·

זו לא חדשה ענין אונקיו ופיוניר זו פצצת אטום. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

כמובן שהמקורות מהימנים, אחד מהם זה ה- Press Release של DTS מתערוכת CES בינואר האחרון.
הקטע הוא שאתם מציגים כאילו ההדגמה הזו של DTS הינה המתחרה של Dolby Atmos - וזה בכלל לא ברור כל כך. בכל אופן, את הפורמט היה ניתן כבר לשלב כבר מלפני מספר חודשים והעובדה שהדבר לא נעשה עד כה, מציינת בדיוק מה שרשמתי מוקדם יותר, במידה ופורמט כזה של DTS יכנס לרסיברים (ואין סיבה שלא), זה יקרה כנראה רק במוצרים שיצאו שנה הבאה. אבל מה לגבי מה שיוכרז בינואר הקרוב? בטוח יהיו דברים חדשים, אז נחכה עוד שנה?
כל שנה מוכרזים דברים חדשים והשילוב שלהם בדרך כלל מגיע שנה לאחר מכן.

ההמלצה לחכות טובה רק לאלו שלא צריכים לרכוש עכשיו כלום.

לגבי שרשורים שנעלמו, או שתחפשו טוב יותר, או שתצרו קשר עם @oferlaor בפרטי, הוא ישמח לעזור.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ziv_r כתב:כמובן שהמקורות מהימנים, אחד מהם זה ה- Press Release של DTS מתערוכת CES בינואר האחרון.
הקטע הוא שאתם מציגים כאילו ההדגמה הזו של DTS הינה המתחרה של Dolby Atmos - וזה בכלל לא ברור כל כך. בכל אופן, את הפורמט היה ניתן כבר לשלב כבר מלפני מספר חודשים והעובדה שהדבר לא נעשה עד כה, מציינת בדיוק מה שרשמתי מוקדם יותר, במידה ופורמט כזה של DTS יכנס לרסיברים (ואין סיבה שלא), זה יקרה כנראה רק במוצרים שיצאו שנה הבאה. אבל מה לגבי מה שיוכרז בינואר הקרוב? בטוח יהיו דברים חדשים, אז נחכה עוד שנה?
כל שנה מוכרזים דברים חדשים והשילוב שלהם בדרך כלל מגיע שנה לאחר מכן.

ההמלצה לחכות טובה רק לאלו שלא צריכים לרכוש עכשיו כלום.

לגבי שרשורים שנעלמו, או שתחפשו טוב יותר, או שתצרו קשר עם @oferlaor בפרטי, הוא ישמח לעזור.
...
·

"ההמלצה לחכות טובה רק לאלו שלא צריכים לרכוש עכשיו כלום."

זו דעתך ואני מכבד אותה כמובן רק שדעתי שונה בתכלית ואני מקווה שאתה מכבד אותה.

מי שיש לו עכשיו רסיבר עדיף יהיה לו שימתין עד שגם ה DTS החדש יכלל בחבילת השדרוג ,כי אחרת תוך שנה ,ימצא את עצמו עם רסיבר מיושן מה ההגיון בזה ? לא רק מיושן גם שירצה למכור כדי להתחדש יקבל מחיר ריצפה כי ה DTS לא יהיה בפנים.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

עניתי על זה בתגובה הקודמת, בינואר הקרוב גם כן יוכרזו דברים חדשים, אז אם נלך לפי ההנחיות שלך, לא כדאי גם לקנות רסיבר שנה הבאה וכדאי לדחות את זה לשנת 2016, אבל ב- CES 2016 גם כן יוכרזו פיתוחים חדשים בתחום, אז נדחה ל- 2017 וכך הלאה...

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ziv_r כתב:עניתי על זה בתגובה הקודמת, בינואר הקרוב גם כן יוכרזו דברים חדשים, אז אם נלך לפי ההנחיות שלך, לא כדאי גם לקנות רסיבר שנה הבאה וכדאי לדחות את זה לשנת 2016, אבל ב- CES 2016 גם כן יוכרזו פיתוחים חדשים בתחום, אז נדחה ל- 2017 וכך הלאה...
...
·

חחחחחחחחחחחחחחח כרגיל ויכוח עקר.

לטעמי אין דין פורמט DTS חדש ,כדין תוספת פיצ'ר כזה או אחר שנכנס כל שנה.
ענין ה DTS לדעתי הוא מהותי לחווית הסאונד מהרסיבר.

כל אחד יתנהל לפי מה שהוא מבין.

בהצלחה למנחשים.

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

אתה יוצא מנקודת הנחה שלא יוכרז פורמט חדש אלא רק פיצ'ר בתערוכת CES 2015 הקרובה - ואת הדבר הזה לא ניתן לדעת.
לא ניתן לבסס רכישת רסיברים על מה שהולך לצאת, מי שכן, לא יפסיק לחכות.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ziv_r כתב:אתה יוצא מנקודת הנחה שלא יוכרז פורמט חדש אלא רק פיצ'ר בתערוכת CES 2015 הקרובה - ואת הדבר הזה לא ניתן לדעת.
לא ניתן לבסס רכישת רסיברים על מה שהולך לצאת, מי שכן, לא יפסיק לחכות.
...
·

ענין DTS "המשודרג" כבר ברור שיכנס לרסיברים החדשים ולכן כדאי מאוד לקחת את הידיעה הזו בחשבון , כשהולכים לקבל החלטה על רכישת רסיבר חדש.

מה שלא יודעים אז לא יודעים ולא מקבלים החלטות לטוב או לרע לפי מה שלא יודעים .

ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag

שליחה

@istarmini,
אתה חוזר על המובן מעליו. ברור שכל פורמט חדש של Dolby & DTS יוכנס לרסיברים, אבל אף אחד לא יודע מתי. למה כל היצרנים הציגו את הרסיברים החדשים שלהם בחודש זה ב- CE Week ללא הפורמט של DTS למרות שהפורמט הוצג כבר ליצרנים בשנה שעברה? מי אמר שזה יוצג ב- 2015? אולי ב- 2016? מי אמר שלא ניתן יהיה לשדרג את הרסיברים ליכולת זו כפי ש- Onkyo עשו? לא ניתן לדעת.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה

ziv_r כתב:@istarmini,
אתה חוזר על המובן מעליו. ברור שכל פורמט חדש של Dolby & DTS יוכנס לרסיברים, אבל אף אחד לא יודע מתי. למה כל היצרנים הציגו את הרסיברים החדשים שלהם בחודש זה ב- CE Week ללא הפורמט של DTS למרות שהפורמט הוצג כבר ליצרנים בשנה שעברה? מי אמר שזה יוצג ב- 2015? אולי ב- 2016? מי אמר שלא ניתן יהיה לשדרג את הרסיברים ליכולת זו כפי ש- Onkyo עשו? לא ניתן לדעת.
...
·

עייפתי.

כל אחד יתנהל כהבנתו את הסוגיה.

בהצלחה לכולם.

mbd
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה

בקשר לעניין השידרוג . זה לא מידי ויקח עוד זמן עד שיקרה.
כמו כן השידרוג הוא מוגבל ל 7.1 ערוצים בזמן שהמקור הוא לפחות 9.2 ואו 11.2
כך שקיים הבדל מהותי ביכולת המכשיר להפיק את המיטב מהפורמט החדש. אבל
ברור שזה צעד נבון.
בציטוט "מדולבי" בקשר להצהרת BLU RAY לגבי התכנים עם הקידוד החדש זה
כניראה לא עומד להיות כל כך קל.
Dolby's Director of Sound Research Brett Crockett has stated that the current Blu-ray spec (and players) support Dolby Atmos via bitstream output. We're not sure how this is possible as Dolby Atmos is not one of the supported audio formats in the current Blu-ray Disc spec. While it may be possible to embed a raw Dolby Atmos stream onto a Blu-ray Disc and output this via bitstream to a compatible decoder, I'd be very curious what an existing Bluray player would do with this unrecognized format. We'll try to get some additional details on this for a follow-up article in the near future.

בנוסף מי שרוצה להבין יותר טוב במה מדובר.
http://dolbyatmos.onkyousa.com/

חזור אל “חדשות HT”