איכות תמונה ביס, הגדרות SPDIF והגדרת שלט לרסיבר.

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
oren1219 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 211
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #1 

בדיוק הצטרפנו ליס, והובטח לנו איכות תמונה מעולה בדיוק כמו של הוט.
אבל לא כך הדבר הערוצי HD אמנם באיכות גבוהה יותר מהערוצים הרגילים אבל לא יודע אם לקרוא לזה HD. הערוצים שהם לא HD- איכות תמונה מזעזעת! מוריד לי את החשק לצפות. ראיתי אצל עוד כמה בעלי יס שהאיכות בערוצים שהם לא HD ממש נמוכה. לדגומא ערוץ דיסקברי שהוא הערוץ האהוב עליי, התמונה שם פשוט מגעילה ומפוקסלת.
מה יש לעשות בנידון?

בהגדרות של הממיר ניתן להגדיר את ה "HD" עברתי על כל האופציות ובחרתי ב 1080, זו האיכות הכי גבוהה אבל בהשוואה מול 1080 אמיתי זה פשוט לא משתווה.

חיטטתי קצת בהגדות סאונד וראיתי שיש אפשרות הגדרות SPDIF, זו לא יציאה\כניסה אופטית במקרה? כי היא חסרה בממיר. יש יציאת digital audio זה חיבור כתום. ברסיבר יש גם כניסה כתומה אבל רשום לי שם coaxial DVD\LD. זה אותו הדבר? זו דרך טובה יותר להעביר סאונד מאשר RCA רגיל אדום ולבן? אין לי HDMI ברסיבר.

ראיתי פה מדריכים איך להגדיר את הרסיבר בשלט של יס אבל אני לא מצליח. הרסיבר הוא yamaha rxv595.
אני לוחץ על AMP ארוך עד שהנורה מהבהבת פעמיים לאחר מכן אני מנסה להקיש את הקוד אבל כלום לא קורה.
*אין לי את השלט המקורי של הרסיבר.

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #2 

תנסה להגדיר בממיר 720P.
ניציאה הכתומה היא יציאה דיגיטלית קואקסיאלית. חבר אותה לכניסה הכתומה ברסיבר עם כבל קואסיאלי ( כבל דיגיטלי שנראה כמו כבל רגיל אבל רשום עליו שהוא דיגיטלי או קואקס והוא בעל התנגדות של 75 אוהם ).
ארז

oren1219 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

היי ניסיתי להגדיר 720 ורואים פחות טוב. שכחתי לציין שבממיר הגדול של יס(הרחב בעל האפשרות הקלטה) רואים יותר טוב מאשר הממיר הקטן.

כבל של וידאו יתאים למשימה? קואקסיאלי, התנגדות של 75 אוהם..

ארז_וחני
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4949
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 209 פעמים

שליחה #4 

יכול להיות שצריך לכייל את המסך, שהרי הכיול הקודם נעשה לפי השידור שקיבלת מהוט.
ארז

oren1219 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

או קי תודה. למישהו יש מושג לגבי שאר השאלות שלי?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”