בעיה בגלישה WIN8.1
כאשר אני גולש באינטרנט במספר גדול של אתרים אני מקבל עמוד של אתר לא נמצא ורק לאחר ביצוע ריענון (F5) הדף נטען באופן תקין
לפעמים העמוד מתחיל להיטען אבל לא מסיים - הפריימים לא במקום וללא צבע וגם אז ריענון מטפל בבעיה
לא תמיד ולא בכול אתר אבל מטריד מאוד
Win8.1 באקספלורר וגם בכרום
בנסיון גלישה דרך הVMware עם התקנה של WinXp אין בעיה כך שלא נראה לי שהבעיה בספק או בראוטר
אני מנחש שזו בעיה בהגדרת TIMEOUT כול שהוא
הצעות לתיקון ?
תודה
ירון
תוספת מאוחרת:
האם שרת הIIS שמותקן על המחשב (בשימוש רק במחשב ללא גישה מבחוץ) יכול לגרום לבעיה ?
אני לא רוצה להסיר אותו לבדיקה כי ההתקנה וההגדרות לא היו פשוטות עבורי עד שהכול עבד, כיבוי השרת לא עוזר
ירון
לפעמים העמוד מתחיל להיטען אבל לא מסיים - הפריימים לא במקום וללא צבע וגם אז ריענון מטפל בבעיה
לא תמיד ולא בכול אתר אבל מטריד מאוד
Win8.1 באקספלורר וגם בכרום
בנסיון גלישה דרך הVMware עם התקנה של WinXp אין בעיה כך שלא נראה לי שהבעיה בספק או בראוטר
אני מנחש שזו בעיה בהגדרת TIMEOUT כול שהוא
הצעות לתיקון ?
תודה
ירון
תוספת מאוחרת:
האם שרת הIIS שמותקן על המחשב (בשימוש רק במחשב ללא גישה מבחוץ) יכול לגרום לבעיה ?
אני לא רוצה להסיר אותו לבדיקה כי ההתקנה וההגדרות לא היו פשוטות עבורי עד שהכול עבד, כיבוי השרת לא עוזר
ירון
tiger2013
תודה, במספר הדקות שבדקתי נראה שהשינוי עזר
האם יש "הפסד" כל שהוא בשימוש בDNS זה - 8.8.8.8 בניגות לDNS של הספק ?
האם כדאי לרשום את הDNS בחיגן בראוטר ולא להשאיר על אוטו' ושישפיע על כל הרשת ?
אם הבעיה הופיעה רק במחשב שלי (היחיד בחיבור קווי) רק המחשב שלי לא התחבר נכון לDNS (אם התחבר היא המילה הנכונה)
ירון
תודה, במספר הדקות שבדקתי נראה שהשינוי עזר
האם יש "הפסד" כל שהוא בשימוש בDNS זה - 8.8.8.8 בניגות לDNS של הספק ?
האם כדאי לרשום את הDNS בחיגן בראוטר ולא להשאיר על אוטו' ושישפיע על כל הרשת ?
אם הבעיה הופיעה רק במחשב שלי (היחיד בחיבור קווי) רק המחשב שלי לא התחבר נכון לDNS (אם התחבר היא המילה הנכונה)
ירון