עזרה עם wolfson audio card
רכשתי את הכרטיס קול הזה עבור ה RPI, כנראה שלא עשיתי שיעורי בית ולהפתעתי גיליתי שה Openelec לא תומכת בכרטיס הזה ולא הצלחתי למצוא img של מערכת כזאת עם דרייברים לכרטיס. האם למישהו יש כרטיס כזה ופתרון? אני מעוניין להריץ openelec עם xbmc. מצאתי ברשת איזו גירסה שאמורה לפתור את הבעייה another update, based on OpenELEC 4.0.5 לא מצליח לעשות מזה דיסק אימג׳, מישהו יכול לעזור? המון תודה.
- bashanam
-
- חבר פעיל

- תגובות: 53
- שם מלא: עמית בשן
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אמור להיות פשוט
תוריד את הגרסה, תפתח את הקובץ ובתוכו אמורה להיות לך ספרייה target, תעתיק את התוכן לתוך ספריית Update- תוכל למצוא את הספריה דרך הרשת בבית.
אם הכתובת של openelec זה 192.168.1.130
אז תגש ברשת ל
\\192.168.1.130\Update
תעשה restart וזה ישדרג לך.
תוכל תמיד לחזור לגירסה הרגילה באותה דרך.
אני הייתי מגבה לפני השימוש
אם הכתובת של openelec זה 192.168.1.130
אז תגש ברשת ל
\\192.168.1.130\Update
תעשה restart וזה ישדרג לך.
תוכל תמיד לחזור לגירסה הרגילה באותה דרך.
אני הייתי מגבה לפני השימוש
@nizan_d
ברגע שאתה עובר לכרטיס קול חיצוני (USB או i2s) אז פענוח האודיו מתבצע בתוכנה ולא בחומרה ומכאן האיטיות (כמובן כמו שציינת גם למקור המתח יש קשר לתופעה).
תבצע Overclocking ובנוסף תבדוק אם בחירת הגדרה נמוכה יותר לקצב דגימה מחדש (resampling) עוזרת.
ברגע שאתה עובר לכרטיס קול חיצוני (USB או i2s) אז פענוח האודיו מתבצע בתוכנה ולא בחומרה ומכאן האיטיות (כמובן כמו שציינת גם למקור המתח יש קשר לתופעה).
תבצע Overclocking ובנוסף תבדוק אם בחירת הגדרה נמוכה יותר לקצב דגימה מחדש (resampling) עוזרת.
לצערי זה לא המטען וגם ה OC לא עזר.לשמוע מוסיקה זה עוד נסבל מבחינת האיטיות, אבל בצפייה בסרטים התגובה איטית, התמונה נעצרת כשמעלים את סרגל הכלים כדי להביא כתוביות וכד׳. מאוד תמוהה שעדיין לא הטמיעו את הדריברים בגריסה של ה openelec, לא הייתי ממליץ על הכרטיס בשלב הזה. היום למשל, כדי לראות סידרה שמתי כרטיס SD ללא הדריברים עם סאונד דרך הטלוויזיה. אם מישהו נתקל הפיתרון שעובד אשמח לשמוע.