היי,
אני חדש באתר, ובכלל בתחום ה - Sound Bars.
יש לנו בחדר השינה טלויזיה הממוקמת בתוך ארון הבגדים. מן הסתם, השמע גרוע.
אנחנו רוצים לחבר מקרן קול, מאחר ואין לנו כל כך מקום למערכת קולנוע ביתית.
אבל לפני שאני קונה, רציתי לברר מספר דברים שמאוד ישפיעו על ההחלטה האם לקנות או לא.
הטלויזיה שלנו מחוברת למחשב שיושב בתוך הארון בכבל HDMI. את מקרן הקול אנחנו רוצים למקם בקיר שממול לטלויזיה, ולחבר אותו לדונגל BlueTooth שיחובר ל - USB במחשב.
כלומר: ה - Hdmi יעביר וידאו לטלויזיה, והאודיו יעבור ב - BlueTooth למקרן הקול.
א) האם זה בכלל אפשרי לעשות פיצול כזה בין הוידאו לאודיו?
ב) אם כן, האם יש מצב לאיבוד סנכרון? כלומר, שהתמונה בטלויזיה תגיע לפני שהסאונד ייצא ממקרן הקול?
ג) האם יש חשש לפגיעה באיכות השמע כאשר מקרן הקול ממוקם במרחק של 3.5 מטר בערך מהדונגל שבמחשב (למרות ש - BlueTooth עובד עם מכשירים ברדיו של עד 10 מטרים)?
שאלה אחרונה, מי עדיף:
ONKYO LS-B50 - http://www.eu.onkyo.com/en/products/ls-b50-95465.html
JBL SB400 - http://www.jbl.com/estore/jbl/us/produc ... 400_JBL_US
תודה רבה מראש!!!
שאלה בנוגע למקרן קול
-
IdanIsrael
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: Idan Israel
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
מה הטלוויזיה שיש לך. אם מדובר במשהו מודרני מדרג ביניים ומעלה, היא אולי יכולה לשלוח סאונד ישירות לסאונדבר במידה ואתה קונה אחד מחברה זהה (סמסונג וסמסונג או סוני וסוני למשל). אם לא, אכן תזדקק לקומבינה אבל בוא נתחיל מהקל אל הכבד.
-
IdanIsrael
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: Idan Israel
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
@Alon_Solo
·
היי,
תודה על התגובה.
יש לי SmartTv של Philips, זה דגם מלפני שנתיים. יש לי חיבור USB בטלויזיה.
·
היי,
תודה על התגובה.
יש לי SmartTv של Philips, זה דגם מלפני שנתיים. יש לי חיבור USB בטלויזיה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אני מבין את הקומבינה שאתה רוצה לעשות אבל יש איתה מספר בעיות בנוסף לאלו שאתה עצמך ציינת. ראשית הסאונד בר צריך להיות מולך ומיושר עם אמצע הטלוויזיה מעליה או מתחתיה. כדי שדברים יעבדו טוב, רצוי שיהיה חיבור בין המסך לסאונד בר. בין אם זה בכבל (רצוי hdmi אך גם אופטי או בננות יספיקו בהחלט) ובין אם זה בחיבור אלחוטי (מחייב קיום פרוטוקול תקשורת תואם בטלוויזיה והסאונד בר). אני לא בטוח שטכנית זה אפשרי לשלוח את הסאונד מהמחשב באמצעות מתאם BT וכי הוא מיועד לקליטה ולא לשידור כך שאני חושש שיהיו לך הרבה קשיים אם לא לאמר כשלים. הרבה יותר קל וחכם יהיה פשוט לקנות רמקולים טובים למחשב אם זה הכיוון שלך.