צריך המלצה + הסבר קצר על טלוויזיה של סמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
AsafShapira פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום חברים,

מקווה שאני לא ממחזר כאן שרשורים ישנים, אבל בכל זאת - אני מחפש לקנות 2 טלוויזיות, אחת 50 אינץ' והשנייה 40 אינץ'. די נסגרתי (לפחות לגבי הגדולה) על סמסונג, ההתלבטות היא בין 5500 ל - 6400 + הבנת ההבדל בין דגמי UA ל - UE.
קראתי כאן שרשור לגבי ההבדל בין UA ל - UE, אבל מודה שלא הבנתי לגמרי את ההבדלים (חוץ מארץ הייצור...).
לגבי ההבדל בין 5500 ל - 6400, יכול להיות שההבדל היחידי ביניהן זה התלת מימד?

בנוסף, אשמח להמלצה לגבי הטלוויזיה הקטנה יותר, לא חייב שהיא תהיה SMART, מעדיף מחיר יותר זול אבל איכותית.

המון תודה :-)

AsafShapira פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

:-(

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5005
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #3 

מה מרחק הצפייה שלך והיכן אתה תמקם את ה-TV הללו ?? ח. שינה ? סלון ?

UA - בד"כ זה יבוא רשמי (סמליין 3 שנים אחרחיות) UE - זה יבואנים מקבילים (י. שלום וחבריו) .

דגם 6400 של סמסונג מאוד מומלץ (מניסיון) דגם ה- 5500 (LED) הינו פשוט ביותר ולא הייתי ממליץ עליו.
לא כל יום קונים TV וכשקונים כדאי להשקיע מעט יותר .

אם מרחק הצפייה בסלון עולה על 3 מ' אני ממליץ לך על 55' . כמובן הכל זה פונק' של תקציב.

את דגם ה-55' - אני מדבר על UE55H6400 אפשר להשיג באיזור ה- 7800 ש"ח (אחריות 3 שנים של י. שלום) .

AsafShapira פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

תודה :-)

מרחק הצפייה לא עולה על 3 מ' וממילא אני לא רוצה להוציא סכום כזה.

הטלוויזיה הגדולה יותר לסלון והקטנה יותר לחדר שינה.

אבל מה ההבדלים בין ה 6400 ל 5500? הבנתי שהתלת מימד (לא מאמין שזו פוקציה שאעשה בה שימוש...) והבדל מסויים במגה-הרץ משהו שמשפיע על מהירות המעבר של הפיקסלים בין התמונות או משהו כזה, כשבחנות שהייתי אמרו לי שהעין ממילא לא רואה הבדלים למעלה מ 100 מגה הרץ (האם נכון?).

למה ה 5500 לא מומלץ לדעתך? אני לא צריך את המכשיר לפונקציות מיוחדות או יוצאות דופן, בעיקר צפייה רגילה בטלוויזיה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”