מחפש מחליף לPanasonic v20 שלי
שלום לכולם,
יש לי מסך Panasonic v20 בגודל 50 אינץ', את המסך אני משאיר בדירה של ההורים שלי.
כעת אני יוצא למסע חיפוש אחר מסך חדש באותו סדר גודל(50-55 אינץ'), רוצה לציין כי אני מאוד מרוצה מהפלזמה V20 ומחפש יורש ראוי למסך זה(איכות הצבעים/שחורים).
מעוניין במסך מהשנה האחרונה(2014) LED שלא יהיה נחות מאיכות המסך של הV20.
פרמטרים:
לא מחפש 4K.
3D בגדר הנחמד - לא חובה.
SMART - מעדיף שכן אבל אם יש מסך טוב יותר, הSMART בעדיפות שנייה.
תקציב: 6500-9500(תלוי עד כמה הקפיצה במחיר כדאית)
תודה מראש לעוזרים
יש לי מסך Panasonic v20 בגודל 50 אינץ', את המסך אני משאיר בדירה של ההורים שלי.
כעת אני יוצא למסע חיפוש אחר מסך חדש באותו סדר גודל(50-55 אינץ'), רוצה לציין כי אני מאוד מרוצה מהפלזמה V20 ומחפש יורש ראוי למסך זה(איכות הצבעים/שחורים).
מעוניין במסך מהשנה האחרונה(2014) LED שלא יהיה נחות מאיכות המסך של הV20.
פרמטרים:
לא מחפש 4K.
3D בגדר הנחמד - לא חובה.
SMART - מעדיף שכן אבל אם יש מסך טוב יותר, הSMART בעדיפות שנייה.
תקציב: 6500-9500(תלוי עד כמה הקפיצה במחיר כדאית)
תודה מראש לעוזרים
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
v20 זה מסך פצצה. הולך להיות לך קשה. אני אחשוב על זה.
בקשר ל 3D, כל המסכים האיכותיים בתקציב הזה באים עם 3D.
בקשר ל 3D, כל המסכים האיכותיים בתקציב הזה באים עם 3D.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
יש שני סוגי מסכים ב LED וכמובן העיבוד של התמונה גם חשוב.
IPS - בד"כ צבעים יותר מדוייקים אבל שחורים לא ברמה של פלאסמה. איך יודעים שזה IPS? ה 3D פאסיבי.
VA - צבעים יותר עזים ושחורים טובים יחסית. 3D אקטיבי. הטובים ביותר הם של סמסונג וככל הנראה גם פיליפס וסוני רוכשים מהם פאנלים למסכים עם ה 3D האקטיבי שלהם.
לא נראה שיש בארץ w815 בגודל 55" אז ההמלצה על 6609 נראית לי טובה. אל תיקח פחות מ 55". שתיהן עם פאנלי VA.
אגב, לדעתי 3D פאסיבי זה "שוס" רציני. יותר כיף ופחות מעייף לצפות ונחמד כשמארחים אנשים כי יש לכולם משקפיים כמעט בחינם (מחירים של 1$ או אפילו אלה מהקולנוע עובדים).
IPS - בד"כ צבעים יותר מדוייקים אבל שחורים לא ברמה של פלאסמה. איך יודעים שזה IPS? ה 3D פאסיבי.
VA - צבעים יותר עזים ושחורים טובים יחסית. 3D אקטיבי. הטובים ביותר הם של סמסונג וככל הנראה גם פיליפס וסוני רוכשים מהם פאנלים למסכים עם ה 3D האקטיבי שלהם.
לא נראה שיש בארץ w815 בגודל 55" אז ההמלצה על 6609 נראית לי טובה. אל תיקח פחות מ 55". שתיהן עם פאנלי VA.
אגב, לדעתי 3D פאסיבי זה "שוס" רציני. יותר כיף ופחות מעייף לצפות ונחמד כשמארחים אנשים כי יש לכולם משקפיים כמעט בחינם (מחירים של 1$ או אפילו אלה מהקולנוע עובדים).
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
גם אני בדיוק שדרגתי מפנסוניק 42pwd8 ל 60ST60 הכל כך מדוברת.hagai147 כתב:היתה לי VT20 בגודל 50 כבר שנתיים וחצי וחיפשתי מחליפה גדולה יותר. למרות שהיא נצרבה קצת עם הלוגו של ערוץ 10 בכל זאת החלטתי לקנות פלזמה נוספת פנסוניק 60ST60 לפני שיגמר המלאי לעד....
מאחר והדגם הישן (מאוד) היה קטן יותר ובעיקר SD מה שנתן לי תמונה פנטסטית בשידורי SD, הכנתי את אשתי לגרוע מכל בנוגע לאיכות התמונה בשידורי ערוצי 10 ו 2, בהם אנו צופים בעיקר.
ובמיוחד שראינו שידורים דומים אצל חברים עם מסכי LED גדולים (איכות תמונה נוראית...).
אני חייב להודות שהייתי מאוד מופתע לטובה מאיכות התמונה בשידורים אלו (כמובן במגבלת איכות השידור), וכמובן שבשידורי HD בדגש על שידורי המונדיאל, התמונה טבעית וחדה ברמה מצויינת.
ממליץ בחום על הדגם הזה.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
מוכר את הST60 שלי לרגל שדרוג למקרן
גמיש וישאר לך גם תקציב לסטירמר טוב(Y)
http://www.hometheater.co.il/vt213423.% ... D7%91.html
גמיש וישאר לך גם תקציב לסטירמר טוב(Y)
http://www.hometheater.co.il/vt213423.% ... D7%91.html
40 שנה לך תיזכור..
אני רואה שרובכם ממליצים על מסכי 55"/60".. מסתבר שיש לי בעיית מיקום בקיר ואני יכול לרכוש מסך עד 50".
האם הST60/GT50 מגיעה בגדלים אלו? האם יש VT60 ? (לפי מה שידוע לי בזמנו V הייתה הסדרה הכי טובה)
האם המסכים החדשים של סמסונג (סדרה H6XXX) מגיעה ב50" או רק ב55"?
או שבעצם נשארתי רק עם הסוני W828 (אני לא חובב של פיליפס)?
תודה רבה
האם הST60/GT50 מגיעה בגדלים אלו? האם יש VT60 ? (לפי מה שידוע לי בזמנו V הייתה הסדרה הכי טובה)
האם המסכים החדשים של סמסונג (סדרה H6XXX) מגיעה ב50" או רק ב55"?
או שבעצם נשארתי רק עם הסוני W828 (אני לא חובב של פיליפס)?
תודה רבה