מצטרף לבזק: לקחת את המודם שלהם או לא?
שלום,
מצטרף לקו חדש בבזק.
מציעים לי מודם-נתב d-link DUAL BAND 2610 / 6740 בשכירות (לא חיוב זיכוי) חינם לשנתיים.
האם ללכת על זה או להתעקש על מודם משלי?
האם הציוד הזה באחריות על ידם או שבטח הם יגידו לי שכדי לתקן אותו אני צריך להצטרף לשירות ואחריות?
מישהו הצליח להתחמק מההתקנה?
תודה
נסים!
מצטרף לקו חדש בבזק.
מציעים לי מודם-נתב d-link DUAL BAND 2610 / 6740 בשכירות (לא חיוב זיכוי) חינם לשנתיים.
האם ללכת על זה או להתעקש על מודם משלי?
האם הציוד הזה באחריות על ידם או שבטח הם יגידו לי שכדי לתקן אותו אני צריך להצטרף לשירות ואחריות?
מישהו הצליח להתחמק מההתקנה?
תודה
נסים!
ניסים,
לקחתי את ה6850U
ואפשר להשמש בו כמודם/נתב על ידיי שינוי הגדרות .
כרגע שבוע אני איתו גם בתור נתב
טפו,טפו
אחרי שנה האחריות לא בתוקף,
והעלויות עליך.
מקסימום נחזיר וניקח רק מודם ב8 שקלים.
הריי בזק חייבת לתת גלישה,מצידי עם מפוחית,העיקר שיהיה קו ADSL/VDSL תקין.
מה שכן באמת יש 2 רשתות נפרדות ,גם ל5G
אבל לא מוצא בזה עזר.
לקחתי את ה6850U
ואפשר להשמש בו כמודם/נתב על ידיי שינוי הגדרות .
כרגע שבוע אני איתו גם בתור נתב
טפו,טפו
אחרי שנה האחריות לא בתוקף,
והעלויות עליך.
מקסימום נחזיר וניקח רק מודם ב8 שקלים.
הריי בזק חייבת לתת גלישה,מצידי עם מפוחית,העיקר שיהיה קו ADSL/VDSL תקין.
מה שכן באמת יש 2 רשתות נפרדות ,גם ל5G
אבל לא מוצא בזה עזר.
המודם/ראוטר בשכירות, כלומר אם מתקלקל הם מחליפים לך אותו ללא עלות. אלא אם כן רואים שהייתה לו טראומה כלשהיא (שבור חיצונית).
אם נותנים שנתיים חינם, אז מה אכפת לך לקחת, זה חינם. עוד שנתיים תנסה להשיג שכירות ללא עלות.
בכל מקרה אתה יכול לקנות ראוטר משלך ולחבר למודם או לראוטר שתקח מבזק.
אם נותנים שנתיים חינם, אז מה אכפת לך לקחת, זה חינם. עוד שנתיים תנסה להשיג שכירות ללא עלות.
בכל מקרה אתה יכול לקנות ראוטר משלך ולחבר למודם או לראוטר שתקח מבזק.
·nisim2045 כתב: מציעים לי מודם-נתב d-link DUAL BAND 2610 / 6740 בשכירות (לא חיוב זיכוי) חינם לשנתיים....
חינם = תיקח לא חינם = תחשוב . בגלל התחרות הצפויה בשוק בשנה-שנתיים הקרובות לא כדאי לשלם לאף ספקית תשתית יותר ממה שצריך . בבזק גם ככה לא מקבלים יותר מ 80 מגה (אצלי 70 יש כאילו שמקבלים 50-60 ) ו100 רק מי שגר בארון שלהם מקבל.
יש לי 6740u מוגדר כמודם והוא לא עושה לי שום בעיות חוץ מאולי ההגדרות ecc של בזק שמוסיפות latency עדיין לא כזה נורא בשביל השימושים שלי כרגע.