מכונת קפה עד 5500 ש"ח
- TsurTriger
- כתב צילום

- תגובות: 2096
- נתן תודות: 179 פעמים
- קיבל תודות: 299 פעמים
ממליץ למתוח קצת את התקציב לטובת E61.
לאחר מכן, יהיה לך שקט "תעשייתי" בנושא השידרוגים.
לאחר מכן, יהיה לך שקט "תעשייתי" בנושא השידרוגים.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
תודה למגיבים.
לאחר מתיחת תקציב והרבה חפירות, על הפרק כרגע:
ECM Barista
Bezzera BZ07 (על גרסותיה השונות)
Bezzera BZ10
Bezzera BZ13 (על גרסותיה השונות)
ואולי גם LA SPAZIALE S1 Vivaldi (מקווה לקבל מחר הצעת מחיר).
מה דעתכם ואיך תדרגו אותן?
לאחר מתיחת תקציב והרבה חפירות, על הפרק כרגע:
ECM Barista
Bezzera BZ07 (על גרסותיה השונות)
Bezzera BZ10
Bezzera BZ13 (על גרסותיה השונות)
ואולי גם LA SPAZIALE S1 Vivaldi (מקווה לקבל מחר הצעת מחיר).
מה דעתכם ואיך תדרגו אותן?
- TsurTriger
- כתב צילום

- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
ECM או רוקט.
ויואלדי היא יותר בכיוון של 8K
ויואלדי היא יותר בכיוון של 8K
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
אני עם BZ10 מכונה מצויינת, קומפקטית, אמינה, מתחממת מהר מאוד ביחס לאחרות ומפיקה קפה מצויין.
עם זאת, היא לא סלחנית לשגיאות בטחינה ובכמות ויש ללמוד ולדייק בעבודה איתה. אם יש לך אפשרות במסגרת התקציב ללכת על E61 אני סבור שכדאי לך ללכת על זה. בכל מקרה, ה-BZ10 מכונה מעולה ונותנת תמורה מצויינת למחירה.
עם זאת, היא לא סלחנית לשגיאות בטחינה ובכמות ויש ללמוד ולדייק בעבודה איתה. אם יש לך אפשרות במסגרת התקציב ללכת על E61 אני סבור שכדאי לך ללכת על זה. בכל מקרה, ה-BZ10 מכונה מעולה ונותנת תמורה מצויינת למחירה.
במקרה שלי זה כלל לא היווה שיקול לאור התמחור המופקע שלה בארץ ופרק הזמן מההזמנה עד האספקה לבית שהיה יותר קצר בהזמנה מחו״ל. אבל בכל מכונה זה לגופה.
תבדוק, תשווה ותחליט. אתה יכול לקרוא פה על המון רכישות קלות ומהירות של מכונות בסכומים גבוהים מחו״ל שעברו חלק.
תבדוק, תשווה ותחליט. אתה יכול לקרוא פה על המון רכישות קלות ומהירות של מכונות בסכומים גבוהים מחו״ל שעברו חלק.
- TsurTriger
- כתב צילום

שני הסנט שלי בנושא ארץ או חו"ל,
מכירה של מכונות ברמה הזו בארץ זה שלרוב המחיר שמציגים באתר כלל לא משקף את המחיר שאפשר לקבל בפנים מול פנים בחנות עצמה.
ולכן, כדאי להיסגר על 2-3 מכונות שרוצים, לחשב עלויות יבוא פרטי מחו"ל וללכת לכמה חנויות בארץ ולראות מה הן מציאות.
יכול להיות שתיצא מופתע ואפילו עם מכונה !
( תפרגן , עבדתי קשה על החרוז האחרון
)
מכירה של מכונות ברמה הזו בארץ זה שלרוב המחיר שמציגים באתר כלל לא משקף את המחיר שאפשר לקבל בפנים מול פנים בחנות עצמה.
ולכן, כדאי להיסגר על 2-3 מכונות שרוצים, לחשב עלויות יבוא פרטי מחו"ל וללכת לכמה חנויות בארץ ולראות מה הן מציאות.
יכול להיות שתיצא מופתע ואפילו עם מכונה !
( תפרגן , עבדתי קשה על החרוז האחרון
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- גונן
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 825
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 109 פעמים
בקשר לווילדי אם אני זוכר נכון שקנתי השוותי את המחיר לחו"ל , היה הבדל של פחות מ 1000 ש"ח אם לוקחים בחשבון מישלוח ומע"מ . . .
ביררת מה ההפרש היום בווילדי בין חו"ל לארץ ?
מעבר לזה אני יכול לומר מינסיון גם במיני וגם בווילדי הרגילה שהמכונות מאוד אמינות והיבואן רציני מאוד ועזר לי עם כמה דברים גם ללא תשלום כלל !
גונן.
ביררת מה ההפרש היום בווילדי בין חו"ל לארץ ?
מעבר לזה אני יכול לומר מינסיון גם במיני וגם בווילדי הרגילה שהמכונות מאוד אמינות והיבואן רציני מאוד ועזר לי עם כמה דברים גם ללא תשלום כלל !
גונן.
אני הזמנתי באפריל האחרון BZ10 מקרלו (כתבתי פוסט מפורט בעניין). זה ארוע ממש פשוט שמנסיוני (הדל) אין מה לחשוש ממנו. כמובן שההפרש מול המחיר בארץ הינו משמעותי.
לגבי המכונה עצמה, אני לא בריסטה מקצוען ובכל זאת הגעתי לתוצאות שלדעתי טובות מאוד תוך זמן קצר בהחלט. עד כה, אני מאוד מרוצה.
בכל מקרה, בהצלחה רבה
לגבי המכונה עצמה, אני לא בריסטה מקצוען ובכל זאת הגעתי לתוצאות שלדעתי טובות מאוד תוך זמן קצר בהחלט. עד כה, אני מאוד מרוצה.
בכל מקרה, בהצלחה רבה
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה

- תגובות: 11720
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מזל טוב!
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)