YOUTUBE בפייבר בוקס .
רואים ממש ממש טוב ,ראיתי סרטים \דוקו\טבע\למשל HOME חיפשתי בכלל את השיר ויצא גם סרט טבע באיכות
יוצאת מן הכלל, האיכות יותר טובה מהשידור הרגיל .
אני אעלה וידאו מאוחר יותר וזה שווה כל רגע ואת המחיר גם אחרי שאנחנו יודעים היום שהרייטנג של ערוץ 2 דועך
זה אחד ההסברים .
אפשר להגיד על HOT הרבה דברים רעים ויש כמו שיד לא יודעת מה עושה הרגל ואין מענה טלפוני ,
, אבל המוצר של HOT שווה הרבה יותר ,גם בגלל מספר הערוצים הרב יותר
גם בגלל המחיר וגם בגלל התוכן ואיכות השידור ה YOUTUBE ה PIP הממשק החדש ,זאת דעתי .
אני אעלה וידאו מאוחר יותר וזה שווה כל רגע ואת המחיר גם אחרי שאנחנו יודעים היום שהרייטנג של ערוץ 2 דועך
זה אחד ההסברים .
אפשר להגיד על HOT הרבה דברים רעים ויש כמו שיד לא יודעת מה עושה הרגל ואין מענה טלפוני ,
גם בגלל המחיר וגם בגלל התוכן ואיכות השידור ה YOUTUBE ה PIP הממשק החדש ,זאת דעתי .
·MARSTN כתב:רואים ממש ממש טוב ,ראיתי סרטים \דוקו\טבע\למשל HOME חיפשתי בכלל את השיר ויצא גם סרט טבע באיכות
זה אחד ההסברים .
גם בגלל המחיר וגם בגלל התוכן ואיכות השידור ה YOUTUBE ה PIP הממשק החדש ,זאת דעתי ....
אגב, גם לכם השתנה קצת הממשק יוטיוב בפייבר?
נ.ב - חבל שהוא קצת איטי
הכל נכון ויפה שהכל נמצא בשלט אחד זה ת-ע-נ-ו-ג ,האיכות בממיר היא ביצאה של 1800P ,ברירית המחדל היא 1080I .
אני אעלה סרט .
מג'יק HD, אפשר לעבור לנק' צפייה (דקה) בהקלטה
בפייבר בוקס.
אפשר לראות מהנקודה האחרונה שצפית .
אפשר מהתחלה .

עלה פרוטל המוסיקה חדש HOT MUSIC , בנוסף לערוצים הרגילים 300 עד 320 שכולל גם ערוצים בפרסית וצרפתית בערוצים הרגילים .
אגב ה EPG שקוף על הערוץ ,אבל הוא DARK ויפה מאד ובקושי מבחינים בערוץ ברקע (שומעים אותו).
השארתי גם את הממיר המקליט הלא אוהד ב 5 שקלים לחודש לחדר , אני אוהב את ההמשק וההקלטות ,אבל זה רק אני .
אני אעלה סרט .
מג'יק HD, אפשר לעבור לנק' צפייה (דקה) בהקלטה
אפשר לראות מהנקודה האחרונה שצפית .
אפשר מהתחלה .
עלה פרוטל המוסיקה חדש HOT MUSIC , בנוסף לערוצים הרגילים 300 עד 320 שכולל גם ערוצים בפרסית וצרפתית בערוצים הרגילים .
אגב ה EPG שקוף על הערוץ ,אבל הוא DARK ויפה מאד ובקושי מבחינים בערוץ ברקע (שומעים אותו).
השארתי גם את הממיר המקליט הלא אוהד ב 5 שקלים לחודש לחדר , אני אוהב את ההמשק וההקלטות ,אבל זה רק אני .