חיבור סוויטץ

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
oh38fear פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם
לאחר שעזבתי את הוט כי היו לי קריסות ברשת הפנימית והם לא היו מוכנים להחליף לי ממיר עברתי לבזק. הבעיה בבזק זה שהראטורים שבזק נותנים תומכים רק ב 100M בפנימי ובמחשב שלי המודם תומך ב 1g ויש לי כונן רשת של wd mycloud שתומך בהעברה של 1g . הפיתרון שעלה הוא לשים סוויטץ של 1g פשוט שיחבר רק את המחשב והכונן רשת ומשם לראוטר של בזק.
אף פעם לא עשיתי את זה ורציתי לדעת אם זה פשוט לביצוע ואם יש הגדרות או שזה ממש קל כמו שזה נשמע ושאלה נוספת היא כיום אני מתחבר מהסמרטפון שלי או מחשב לכונן הרשת שלי מרחוק דרך אפליקציה בלי בעיה האם לא תהיה לי בעיה שהכונן יחובר דרך הסוויטץ לראוטר

sigamore
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 524 פעמים
קיבל תודות: 690 פעמים

שליחה #2 

Switch פשוט (לא מנוהל) יעשה את העבודה בדיוק בצורה שתיארת (נתב בזק ל Switch ומשם למחשב / כונן רשת וכד'). אין שום צורך בהגדרות !!
מחירו של Switch כזה זניח יחסית אבל קח בחשבון שמהירות של ג'יגה היא תאורטית ותלוייה כמובן בסוג הכבלים ציוד הקצה שאתה מחבר וכו'.
מנסיון אישי - לרוב השימושים הנפוצים, רשת 100 יציבה אמורה בהחלט להספיק... !
בכל מקרה הנה דוגמא ל Switch קטן מהסוג האמור --> http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5943
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !

oh38fear פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

סוויטץ

שליחה #3 

יש
Edimax ES-5500G 5 Ports 10/100/1000Mbps
לא עולה יקר ואני יחבר לו את המחשב והכונן רשת ב cat6 ואת הנתב לראוטר של בזק d-link גם ב cat6. האם זה יעשה את העבודה? נכון להיום העברת נתונים ברשת הפנימית יציבה ועומדת על 10-11 מגה שהרשת הפנימית היא 100.

Class889
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4081
נתן תודות: 77 פעמים
קיבל תודות: 283 פעמים

שליחה #4 

גם מתג של אדימקס יעשה את העבודה כי הbackplane שלהם תומך במהירות מלאה של כל הפורטים במקס בו זמנית.
ז"א מתג של 5 פורטים יתן 10 גיגה תעבורה כוללת.

sushay
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1259
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #5 

רעיון מצויין

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”