איטיות רשת ולגים איומים ב- Minix X7

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
tomereisner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 18
שם מלא: Tomer Eisner
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

היי,
קניתי אתמול את ה- X7, ואמנם הוא מגיע עם גרסת xbmc ש״הותאמה״ עבורו, אבל התקנתי גם גרסא רגילה.
כל תהליך ההתקנה, כמו גם משיכת החומר מהרשת היה איטי עד להחריד. ניסיתי גם תוכנות אחרות וגם שם חוויתי תוויה דומה.
הקטע הוא שלפני כמה ימים, קניתי גם לאבא שלי את אותו דגם, שם הכל עבד בצורה חלקה ומהירה באפס תקלות!

האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מן הסתם אחליף את היחידה מחר בבוקר (אייבורי), אבל אשמח לדעת האם מישהו כבר היה בסרט הזה??

תומר

itzikg
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2120
נתן תודות: 104 פעמים
קיבל תודות: 279 פעמים

שליחה #2 

tomereisner כתב:היי,
קניתי אתמול את ה- X7, ואמנם הוא מגיע עם גרסת xbmc ש״הותאמה״ עבורו, אבל התקנתי גם גרסא רגילה.
כל תהליך ההתקנה, כמו גם משיכת החומר מהרשת היה איטי עד להחריד. ניסיתי גם תוכנות אחרות וגם שם חוויתי תוויה דומה.
הקטע הוא שלפני כמה ימים, קניתי גם לאבא שלי את אותו דגם, שם הכל עבד בצורה חלקה ומהירה באפס תקלות!

האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מן הסתם אחליף את היחידה מחר בבוקר (אייבורי), אבל אשמח לדעת האם מישהו כבר היה בסרט הזה??

תומר
...
·היי יש לי ועוד כמה חברים את המכשיר MINIX NEO X7 כבר חצי שנה
ואני מרוצה מאוד לא נתקלתי בשום בעיה כמו שלך ..

tomereisner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

אז אני מניח שמדובר במכשיר תקול.

תודה

abeksis
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1433
שם מלא: אבי אבקסיס
נתן תודות: 156 פעמים
קיבל תודות: 115 פעמים

שליחה #4 

tomereisner כתב:היי,

תומר
...
אני מבין שהתקנת את הגרסה הזו? -QUICKSHOT V3.1 by The Nitro Team for Minix Neo X7? במידה וכן היא עושה בעיות, גם לי היו איתה לאגים, והרבה שטויות שלא אהבתי. לאחר שהתקנתי את הגרסה הזו - NEW - Minix Neo X7 - Finless 1.9 ROM אני מרוצה עד הגג. הכל חלק עובד מהר ובלי בעיות.

tomereisner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #5 

לא התקנתי שום גרסא שהיא לא הגרסא הרשמית.
בשתי יחידות אחרות אני עם רום מקורי, וזה עובד נפלא.

תומר

tomereisner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

עדכון : ניגשתי עם היחידה התקולה לחנות של אייבורי. היחידה נבדקה והוחלפה ללא בעיה.
נתקין מחדש הכל בערב....נקווה שהכל יעבוד תקין :)

שבוע מצויין

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”