שלום לכולם,
התחדשתי בטלויזיה SMART-TV lg 50ln570y
50 אינצ',
עדין אני לא מצליח להבין מספר דברים, והחוברת לא בדיוק מסבירה כמו שצריך.
ראשית, לא הצלחתי לראות קבצי MKV שבחרתי לשתף במחשב הביתי - האם אין תמיכה לקבצים אלו ?
שנית, סרט מסוג MP4 כן עבד אבל יש קצת חוסר תאימות בין הדיבור לשמע , כאילו זה הסרט במהירות טיפה מהירה מהשמע.
שלישית, הגם שלא ממש ישבתי לראות סרט באורך מלא, אני חושב ששמתי לב שיש תופעה שקרתה לי פעם שניסיתי לראות HD בטלויזיה דרך חיבור מחשב חלש יחסית שלא התמודד יפה עם קבצים הללו וכתוצאה מכך נראו מעין קפיצות קטנות במיוחד בקטעים מהירים, הייתכן, שכל עניין הטלויזיות החכמות - או לפחות חלקם - סובלות מתופעה זו שהמעבד לא מספיק חזק להתמודד עם סרטי HD ?
רביעית, האם ניתן לצפות בסרטים ולצרף להם כתוביות בעברית - שיתנגנו ביחד מבלי שיאוחדו לקובץ אחד - כדוגמאת VLC PLAYER או BS PLAYER ?
תודה
מספר שאלות בנוגע לשיתוף קבצים בטלויזיה חכמה SMART-TV lg 50ln570y
- סמסונג_או_LG
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 11 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
ברוך הבא לעולם LG. העולם שבו אין התאמה בין הקול לתמונה.
אם אתה רוצה לפתור את בעית האי התאמה הכרונית בין הקול לתמונה (ובאגים נוספים למכביר) תעבור לסמסונג.
בנוגע לקבצי MKV, תוריד את format factory ותמיר אותם לAVI
אם אתה רוצה לפתור את בעית האי התאמה הכרונית בין הקול לתמונה (ובאגים נוספים למכביר) תעבור לסמסונג.
בנוגע לקבצי MKV, תוריד את format factory ותמיר אותם לAVI
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
לא אמורה להיות שום בעיה בניגון של MKV עם כתוביות SRT. כדי לוודא שאין בעיה עם הפורמט של הסרט עצמו, נסה לנגן אותו דרך חיבור דיסק חיצוני דרך USB לטלוויזיה.
אם זה יצליח, אז לצורך שיתוף מהמחשב הביתי חבר את המחשב ואת הטלוויזיה לאותו ראוטר עם חיבור חוטי (כבל לא WIFI). אחרי זה תתקין שרת DLNA במחשב. PLEX הוא אופציה מצויינת.
לגבי המחשב שניסית לחבר, מה שאתה רואה זה מה שהמחשב משדר דרך החיבור למסך. לכן, הקרטועים הם תוצאה של המחשב כנראה. אלא אם כן מנגנון TRUMOTION מופעל אצלך ועל זה אתה מדבר, אז ממליץ לבטל אותו בעת צפיה בסרטים.
אם זה יצליח, אז לצורך שיתוף מהמחשב הביתי חבר את המחשב ואת הטלוויזיה לאותו ראוטר עם חיבור חוטי (כבל לא WIFI). אחרי זה תתקין שרת DLNA במחשב. PLEX הוא אופציה מצויינת.
לגבי המחשב שניסית לחבר, מה שאתה רואה זה מה שהמחשב משדר דרך החיבור למסך. לכן, הקרטועים הם תוצאה של המחשב כנראה. אלא אם כן מנגנון TRUMOTION מופעל אצלך ועל זה אתה מדבר, אז ממליץ לבטל אותו בעת צפיה בסרטים.