איטיות באינטרנט של HOT אחרי 8 בערב 200 מגה.
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 109
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
אז ככה זה פשוט בלתי אפשרי יותר ביום ובצהריים האינטרנט עובד פיקס כמו שצריך אבל איך שמגיע השעה 8 בלילה שניה בידיוק אחרי מתחילות הבעיות האינטרנט לא זז בקושי טוען לי אתרים כשאני עושה בדיקות מהירות אני מקבל בקושי 20 מגה אפילו פחות אני מתקשר להוט השירות ה"טכני"שלהם אומרים שיש תקלה חיצונית...והם לא יודעים מתיי זה יתוקן אני באמת שאני לא יודע מה לעשות אני כבר משתגע מיזה ואין לי כוח יותר לשטויות האלה תקלה חיצונית תקלה חיצונית מה אתם אומרים מה אני צריך לעשות?להתחיל להגיד שאני מתנתק ועובר לבזק?זה פשוט קטסטרופה גם עכשיו אני יושב עם בעיות איטיות אני עושה בדיקה מהירות עכשיו מקבל 5-10 מגה.
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

דברתי שוב עם הטכני ונתתי להם בראש עד שהגענו למסקנה שמגיע לי פיצוי ושמחר המנהל יחזור אליי ורק לו יש את האופציה לברר מה הולך עם התקלה הזאת...אפילו האינטרנט של הפלאפון שלי זז יותר מהר
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
שתי אפשרויות.
1. יש משהו לא תקין בתשתית שלך. תוודא שהבעיה לא בחיבור לספקית.
2. אופציה נוספת שהשכנים שלך מעמיסים על הרשת והרי הרשת של הוט היא שיתופית.
2. אופציה נוספת שהשכנים שלך מעמיסים על הרשת והרי הרשת של הוט היא שיתופית.
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

דברתי עם הוט הם מודעים לזה שיש תקלה חיצונים אפילו כשאני מקליד את הפלאפון שלי זה בודק את האיזור איפה שאני גר בו אם יש תקלות ואומר שמצא תקלה והם מטפלים בה...דברתי עם נציג משירות הטכני ואמר גם אותו דבר שיש תקלה חיצונית והוא עכשיו העביר את דבריי למנהל והוא יחזור אליי מחר..ואני לא חושב שהשכנים שלי מחוברים כי רוב השכנים פה הם אנשים ממש מבוגרים שלא אכפת להם מהדברים האלה.oferlaor כתב:שתי אפשרויות.
2. אופציה נוספת שהשכנים שלך מעמיסים על הרשת והרי הרשת של הוט היא שיתופית....
לא נראית לי התאוריה של השכנים. אני גר בבניין רב קומות, אפילו מאוד רב קומות, שרב דייריו מחוברים להוט במהירות של 100. רובם חיות אינטרנט והורדות ואף פעם אין לנו איטיות שנובעת מעומס תשתית.oferlaor כתב:שתי אפשרויות.
2. אופציה נוספת שהשכנים שלך מעמיסים על הרשת והרי הרשת של הוט היא שיתופית....
·idabari כתב:לא נראית לי התאוריה של השכנים. אני גר בבניין רב קומות, אפילו מאוד רב קומות, שרב דייריו מחוברים להוט במהירות של 100. רובם חיות אינטרנט והורדות ואף פעם אין לנו איטיות שנובעת מעומס תשתית..........
בלי לזלזל רוב משתמשי האינטרנט מה "עם" לא ידעו באיזה מהירות הם גולשים , ועל זה הוט בדיוק בונה בשקרים שלהם
הוט לא מסוגלים לתת את המהירות שהם מפרסמים , בגלל זה הם לא מתחייבים על מהירות מינימום אלה רק על מקסימום
הייתי גם בטריפל 100 השיקרי שלהם
אחרי חודש שחירטטו אותי זרקתי אותם עם הטריפל , דפי אינטרנט פשוט לא עלו , ושהם כבר עלו זה פשוט היה איטי עד כאב ,
בבדיקות הייתי מקבל בין 10 -20 במקרה הטוב
שלא נדבר שפשוט אין מה לראות בטלוויזה שלהם מלבד סדרות "תוכן" ישראליות שבהם מעודדים עברינות
הוט זו חברה של שקרים , הם מנסים להוציא מלקוחות כספים שאסור להם לגבות (כדוגמת כנס על אי המצאות אדם בוגר בבית , או טכנאי בא ולא הייתם בבית הוט - זה לא חוקי אבל זה לא מפריע להם )
הוט משקרת ללקוחות ושמתקשרים יש להם תשובה "עומס " באזור
אני המתנתי לטכנאי בבית והוא... פשוט לא הגיע בלי להודיע שהם לא מגעים , ואז הוט פשוט ניסו לגלגל את האחריות אלי בטענה שלא אישרתי את המענה הטלפוני האוטומטי (רגע לא תאמתי עם בן אנוש בצד השני של הקו) יום עבודה שלי לא נחשב
זרקתי אותם , עברתי ליס ולבזק , בזק מתחייבים למהירות מינימום בכול חבילה שלהם , (נשארתי עם אותה ספקית אינטרנט)
פלא , פתאום הפסקתי לזפזפ בטלוויזיה ומחשב שאליו מותקן XBMC כמעט ויתום (עם הוט הוא היה בשימוש נרחב ביותר)
פשוט יש מה לראות , הסדרות הכי טובות בעולם ... אני כבר לא צריך להוריד מהאינטרנט
והאינטרנט שהוא "חצי" מהמהירות שהייתה לי על הנייר ב הוט פתאום מטוס קרב
בקיצור , עוד 50 שקל בחודש אבל אני נהנה מכול רגע
במדינה עם צריכנות נבונה הוט כבר ממזמן הייתה פושטת רגל
מי הספק אנטרנט שלך? הייתה לי את אותה הבעיה כאשר הייתי מחובר ל014. אחרי שמונה לא יכולתי לצפות בשום סטרים על source בtwitch.
כאשר עברתי להוטנט נפתרה הבעיה ואחרי שמונה יכול לצפות אפילו בכמה סטרימים ללא שום באפרינג על איכות הכי גבוהה. (בשני הספקים מחובר לתשתית של הוט)
כאשר עברתי להוטנט נפתרה הבעיה ואחרי שמונה יכול לצפות אפילו בכמה סטרימים ללא שום באפרינג על איכות הכי גבוהה. (בשני הספקים מחובר לתשתית של הוט)
-
someonewhy
-
- חבר פעיל מאוד

הבעיה נפתרה אכן היתה באמת תקלה איזורית נתתי להם בראש ובסוף הגעתי למנהל ודברתי איתו הוא אמר שהוא ממש הצטער והם סידרו את התקלה בקשתי מהם פיצוי וקבלתי בסוף 2 חודשים מתנה!
נערך לאחרונה על ידי someonewhy ב 28/06/2014 0:29, נערך פעם 1 בסך הכל.
הבעיה לא נפתרה (נפטרה... אולי יש לאחל להוט) היא תמיד הייתה..הוט מתעדפים את הפאקטים. אפילו כשהצרכן מתלונן הם משגעים אותו עם בדיקות ומנסים את שיטת מצליח.
עם הוטנט אני מקבל בקושי 10 מגה באתר הבדיקה שלהם מיום חמישי בערב עד ראשון בלילה ...מאז שהתחיל המונדיאל זה החריף ובלתי נסבל.
ב-JD אני צריך להרים 200 קונקשנים (בלילה מספיק 5) בשביל לנצל חצי ממהירות ההורדה...מקווה שההארד דסיק יחזיק
יש תביעה ייצוגית בדרך?...מתוך 100 מגה לקבל בקושי 10...חבל שמשרד התקשורת לא קובע תקנות בכל מה שקשור לאיכות קישוריות האינטרנט לצרכן.
ולפני שתגידו בזק...באיזור שלי המצב יותר גרוע...תשתית רקובה על עמודים...ניתוקים, רעשים בקו, מודם יוצא מסינכרון והעובדה שלא מסוגלים לתת 40 מגה..
אין לי תקוות לגבי הסיבים, כנראה שלא יקרה באזור מגורי ב-5 השנים הקרובות..אלא אם ח"ח תפרוס אותם על העמודים שלהם.
ולחשוב שאני 500 מטר מהמרכזיה הגדולה בשרון.
עם הוטנט אני מקבל בקושי 10 מגה באתר הבדיקה שלהם מיום חמישי בערב עד ראשון בלילה ...מאז שהתחיל המונדיאל זה החריף ובלתי נסבל.
ב-JD אני צריך להרים 200 קונקשנים (בלילה מספיק 5) בשביל לנצל חצי ממהירות ההורדה...מקווה שההארד דסיק יחזיק
יש תביעה ייצוגית בדרך?...מתוך 100 מגה לקבל בקושי 10...חבל שמשרד התקשורת לא קובע תקנות בכל מה שקשור לאיכות קישוריות האינטרנט לצרכן.
ולפני שתגידו בזק...באיזור שלי המצב יותר גרוע...תשתית רקובה על עמודים...ניתוקים, רעשים בקו, מודם יוצא מסינכרון והעובדה שלא מסוגלים לתת 40 מגה..
אין לי תקוות לגבי הסיבים, כנראה שלא יקרה באזור מגורי ב-5 השנים הקרובות..אלא אם ח"ח תפרוס אותם על העמודים שלהם.
ולחשוב שאני 500 מטר מהמרכזיה הגדולה בשרון.