התייעצות בנוגע לשדרוג
יש לי כרגע Chromex ES170 שבא לי להשליך לפחים.
צצה הזדמנות לרכוש מכונה חדשה, התקציב לא בשמיים..
השאלה היא האם לרכוש מכונות כמו
Saeco Poemia Manual
Saeco Manual Espresso Focus
Gaggia Espresso Pure
Gaggia Baby Black
יחשב כשדרוג ? או שעדיף כבר ללכת על מכונת קפסולות (לוואצה או נספרסו) ולשלם 2 ש"ח לכוס ?
תודה !
צצה הזדמנות לרכוש מכונה חדשה, התקציב לא בשמיים..
השאלה היא האם לרכוש מכונות כמו
Saeco Poemia Manual
Saeco Manual Espresso Focus
Gaggia Espresso Pure
Gaggia Baby Black
יחשב כשדרוג ? או שעדיף כבר ללכת על מכונת קפסולות (לוואצה או נספרסו) ולשלם 2 ש"ח לכוס ?
תודה !
יש מטחנה למקינטה אין מטחנה לאספרסו, אני נאלץ להסתפק בנתיים בקפה טחון מראש.
אז קפה טחון מראש ומכונה ידנית חדשה .vs קפסולות של לוואצה/נספרסו
מי לוקח ?
ואם כבר קפסולות: לוואצה או נספרסו ? (מבחינת עמידות המכונות ומבחינת הטעם)
תודה
אז קפה טחון מראש ומכונה ידנית חדשה .vs קפסולות של לוואצה/נספרסו
מי לוקח ?
ואם כבר קפסולות: לוואצה או נספרסו ? (מבחינת עמידות המכונות ומבחינת הטעם)
תודה
המכונות האלה ממש דורשות מטחנת אספרסו טובה אחרת באמת יהיה קשה להוציא מהם קפה טוב.יש מטחנה למקינטה אין מטחנה לאספרסו, אני נאלץ להסתפק בנתיים בקפה טחון מראש....
לכן עדיף קפסולות ואם כבר הייתי הולך על נספרסו המכונות שלהם לא רעות בכלל וגם הקפה יוצא טוב
אולי הייתי מתפשר על מכונת נספרסו בלי מקציף חלב כי בלאו הכי המקציפים האלה לא שווים יותר מדי ודורשים תחזוקה וניקוי קפדניים כך שעדיף להשתמש במקציף ידני (עם רשת) שאפשר לחמם בו את החלב על הכיריים (ואולי לשפצר לו מדחום)
אתה לא חייב קפסולות מקוריות אני יודע שבקפה עולה (בחצור) הוא מייצר קפסולות מתוצרת בית בקפה שנקלה במקום
זה נראה שאני אלך על נספרסו, גם בגלל המקום על השיש וגם כי מטחנה כרגע לא באה בחשבון - מקווה רק שאני לא ארגיש כאילו אני שותה קפה נמס של עלית..
בנוגע לחלב, אירוצ'ינו זה יותר מדי נקיונות ?
יש לי את המקציף הידני עם הרשת למיקרוגל - צריך להשיג אחד לכיריים..
יש לי את המקציף עם הידית החשמלית - קצף מבאס וחימום במקרו
ויש לי את זה -
בנוגע לחלב, אירוצ'ינו זה יותר מדי נקיונות ?
יש לי את המקציף הידני עם הרשת למיקרוגל - צריך להשיג אחד לכיריים..
יש לי את המקציף עם הידית החשמלית - קצף מבאס וחימום במקרו
ויש לי את זה -
אתה לא צריך לקוות אתה יכול לטעום בעצמך את הקפה שלהם. יש להם הרבה פעמים מכונה לתצוגה בחנויות חשמל ואתה יכול לבקש לטעום. ממה שטעמתי בתצוגות האלה הקפה בסדר גמור ממש לא קפה נמס. לגבי המקציף:מקווה רק שאני לא ארגיש כאילו אני שותה קפה נמס של עלית...
נראה לי כמו הרבה עבודה ביחס ללזרוק את קנקן החלב לכיור ולחכות ללפריקון שיבוא לשטוף כלים...