נגן בלו-ריי פיוניר BDP-150 לא מנגן איזור B למרות שנקנה כ REGION-FREE

פורום נגני DVD ובלוריי - כאן נדבר על נגנים שמקבלים דיסקים פיזיים...
שלח תגובה
rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 131
נתן תודות: 26 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני פונה לעזרה בנושא הנ"ל. קניתי את המכשיר מאמזון דרך BUY2USA לפני כשנה וחצי כאשר כל הזמן הזה ניגנתי דיסקים מאיזור A ללא כל בעיה. לאחרונה ניסיתי להפעיל מספר דיסקים מסוג REGION B אך המכשיר אינו מנגן אותם ומציג הודעה שהדיסק אינו מתאים לאיזור.

פניתי ל BUY2USA כדי שיגידו לי מי הספק המקורי כך שאוכל לפנות אליו - אך הם לא יכלו להגיד לי (זה מה שקורה כנראה כשקונים דרך יד 3). פניתי לאמזון אך בגלל שאין לי מספר ההזמנה (כאמור המכשיר נקנה ע"י BUY2USA) הם לא יכולים לעזור.

פניתי ל 2 ספקים שאיתרתי באינטרנט כספקים אפשריים אך התשובה היתה שהם זקוקים למספר הזמנה שכמובן אין ברשותי.
אני מצרף כאן את דף ההוראות שסופק עם המכשיר אולי מישהו יזהה את הבעיה מתוך ניסיון דומה

תודה רבה

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #2 

אם עקבת אחרי ההוראות לא נראה לי שיש לנו איך לעזור.

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אז אף אחד לא מחזיק ברשותו מכשיר כזה המיועד לכל האיזורים ?
·

golans1
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #4 

מכשירי פיוניר מתאימים ל region אחד ,
מכשיר REGION-FREE בדר"כ נפרצו ולכן פיוניר לא מטפלת בזה

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

הכל ידוע .
המכשיר נקנה כרב איזורי לאחר שינוי שבוצע ע״י יד שלישית דרך אמאזון. מדובר בשינוי חומרה ותוכנה.
שאלתי מופנית למי שיש מכשיר כזה והתנסה בו
תודה

muataz
טרול
טרול
תגובות: 953
שם מלא: muataz
נתן תודות: 119 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #6 

לי יש טושיבה די מג'וייף שהוא ריג'ון פרי בערך ולא עבר שום יד שלישית להתאמה. הוא עובד די דומה לזה של האופ. צריך להכנס להגדרות עם קוד מספרי ולשנות את האיזור כל פעם שעוברים בין דיסקים שנעולים לאיזורים מסויימים (כלומר אם התאמת אותו ל B ואתה רוצה לראות A, צריך להחליף ולהיפך). TOSHIBA BDX3200. היו מוכרים אותו בדיוטי פרי ב200$, לא יודע אם עדיין.

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@muataz
·
גם לי יש את הקודים אך אינם עובדים.
קיבלתי כבר תגובה מ AVSFORUM לגבי עדכון תכנה שצריך לעשות. אעשה את זה בהזדמנות ונראה אם עוזר,

מה שניתן ללמוד מכאן זה שיש סיכון מסוים לקנות ישירות מחברות שילוח ללא קשר ישיר עם המוכר עצמו (הייתי פונה אליו ואני בטוח שהיה פותר את הבעיה, אך כאמור לא ניתן לאתרו משום שאין בידי או בידי BUY2USA מספר הזמנה מאמזון).

muataz
טרול
טרול

שליחה #8 

מקווה שעדכון יעזור לך. רק ציינתי שהמכשיר שלי הוא לא מאלה שעבר מודיפיקציה על ידי צד שלישי.

כתבת שניגנת דיסקים A בלי בעייה עד עכשיו., אבל האם נגנת גם B בלי בעייה עד כה? כי אם קנית מכשיר אמריקאי הוא לא צריך התאמות לA. השאלה אם B אי פעם עבד גם. כמובן שהרבה מאוד דיסקים הם REGION FREE כך שאפילו אם הם מ A או B הם לא צריכים שום שינוי כדי לנגן.

rosh1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

B לא עבד מעולם. פשוט ניסיתי לנגן כאלה רק לפני מספר חודשים ורק אז גיליתי עובדה זו לאחר יותר משנה מאז הקניה.
A עבד תמיד.

muataz
טרול
טרול

שליחה #10 

לפי מה שאתה אומר זה נראה שהמכשיר מעולם לא היה MULTI ZONE :( או שהמודיפיקציה לא טובה או שזה מכשיר רגיל. אבל תנסה לעדכן בכל מקרה.

שלח תגובה

חזור אל “נגני DVD/בלוריי”