שלום לכולם.
בעקבות קנייה של טלוויזיה חדשה לסלון - LG 55LA621Y,אני זקוק לשני דברים:
כבל HDMI איכותי,ומייצב מתח.
מישהו יכול להמליץ על כבל HDMI איכותי? מה ההבדל בין כבל שעולה 200 ש"ח לכבל שעולה 20 ש"ח?
מבחינת מרחק,הממיר (פייבר בוקס) יושב ממש קרוב לטלוויזיה עצמה,אני מאמין שאפילו פחות ממטר וחצי יספיק.
ואיזה גירסה של כבל אני צריך? 1.4\1.4a?
בקשר למייצב מתח ומגן נחשולים,ביקרתי בהום סנטר ובאייס וראיתי כמה חברות שונות,מה ההבדל בין כולם?
והאם מנגון ההשהיה חשוב?
שאלה נוספת,האם צריך לצייד גם את הממיר של הוט במגן כזה? (בעקבות שריפת יציאות ה-HDMI)
אשמח לקבל דגם מומלץ שיגן על הטלוויזיה.
ושאלה אחרונה שלא כ"כ קשורה,
אני זקוק למספר מתאמים משקע אמריקאי לשקע ישראלי,
בהום סטנר ובאייס אמרו לי שכבר לא מוכרים אותם כי הם לא בטוחים.
בחיפוש קטן ברשת מצאתי חנויות שמוכרות את המתאמים האלה בכמה שקלים בודדים.
הבעיה שאם מדובר במתאמים לא בטוחים,אני לא ארכוש אותם.
אבל האם יש אלטרנטיבה אחרת?
תודה!
צריך המלצה לכבל HDMI ומייצב מתח
ההבדל בין כבל של 200 ש"ח לזה של 20 ש"ח הוא... 180 ש"ח!
ראה גם: http://www.hometheater.co.il/vp2092387
בקיצור, קנה הכי זול שאפשר באורך שאתה צריך. אמור לפעול. אם עושה בעיות תחזיר/תחליף. לגבי גרסה, חלק מגרסאות HDMI החדשות יותר אפשרו קצב העברת נתונים מהיר יותר שדורש, אולי, קצת יותר קפדנות בכבלים. ייתכן שזה משנה ל-3D, ואולי לרזולוציות גבוהות יותר (מסכי מחשב, 4K). לך על גרסת 1.4 כלשהי, אבל גם 1.3 יהיה כנראה בסדר.
אתה מתכוון למתאם תקע חשמל? אם המכשיר תומך ב-230V 50Hz אין שום בעיה עם מתאמים. רק וודא שגם ההארקה מחוברת, אם יש.
לא יודע לגבי מכשירי הגנה לחשמל. אגב, נראה לי שהם רק מגינים מקפיצות מתח, הם לא מיישרים, אבל אולי אני טועה.
בקיצור, קנה הכי זול שאפשר באורך שאתה צריך. אמור לפעול. אם עושה בעיות תחזיר/תחליף. לגבי גרסה, חלק מגרסאות HDMI החדשות יותר אפשרו קצב העברת נתונים מהיר יותר שדורש, אולי, קצת יותר קפדנות בכבלים. ייתכן שזה משנה ל-3D, ואולי לרזולוציות גבוהות יותר (מסכי מחשב, 4K). לך על גרסת 1.4 כלשהי, אבל גם 1.3 יהיה כנראה בסדר.
אתה מתכוון למתאם תקע חשמל? אם המכשיר תומך ב-230V 50Hz אין שום בעיה עם מתאמים. רק וודא שגם ההארקה מחוברת, אם יש.
לא יודע לגבי מכשירי הגנה לחשמל. אגב, נראה לי שהם רק מגינים מקפיצות מתח, הם לא מיישרים, אבל אולי אני טועה.