חיבור רסיבר לממיר\טלוויזיה
שלום.
יש לי בבית רמקולים של pure acoustics,עם רסיבר של harman kardon שלא היו בשימוש כמה שנים.
בעקבות קנייה של טלוויזיה חדשה (LG 55LA621Y) אני מתכוון סוף סוף להשתמש בהם.
אבל יש לי שאלה אחת,
במידה ואני רוצה לשמוע מהרמקולים של pure acoustics,בזמן צפייה בטלוויזיה (ממיר פייבר בוקס של הוט),אני צריך לחבר את הממיר לרסיבר נכון?
ומה קורה כשאני רוצה לראות סרטים ישירות מהטלוויזיה? (סרטים לדוגמא מחיבור ה-USB של המסך)
ועל איזה חיבור הכי מומלץ? הבנתי שמדובר בחיבור אופטי זה נכון?
יש לי בבית רמקולים של pure acoustics,עם רסיבר של harman kardon שלא היו בשימוש כמה שנים.
בעקבות קנייה של טלוויזיה חדשה (LG 55LA621Y) אני מתכוון סוף סוף להשתמש בהם.
אבל יש לי שאלה אחת,
במידה ואני רוצה לשמוע מהרמקולים של pure acoustics,בזמן צפייה בטלוויזיה (ממיר פייבר בוקס של הוט),אני צריך לחבר את הממיר לרסיבר נכון?
ומה קורה כשאני רוצה לראות סרטים ישירות מהטלוויזיה? (סרטים לדוגמא מחיבור ה-USB של המסך)
ועל איזה חיבור הכי מומלץ? הבנתי שמדובר בחיבור אופטי זה נכון?
כן,עכשיו בדקתי את החיבורים שלו ואכן אין לו HDMI (מדובר בריסבר די ישן..משהו כמו 7 שנים).
לחבר כבל אופטי בין הממיר לרסיבר,או אין בין הטלוויזיה לרסיבר? (או בין שניהם?)
וסתם שאלה מבחינת איכות,האם בכלל שאין כבל HDMI אני אשמע פחות טוב בגלל שימוש בכבל אופטי?
לחבר כבל אופטי בין הממיר לרסיבר,או אין בין הטלוויזיה לרסיבר? (או בין שניהם?)
וסתם שאלה מבחינת איכות,האם בכלל שאין כבל HDMI אני אשמע פחות טוב בגלל שימוש בכבל אופטי?
בין הטלויזיה לרסיבר
כדי שתוכל לקבל סאונד גם בניגון מה- USB
להבדיל מכבל אופטי, HDMI מאפשר העברת נתונים לא דחוסים LOSSLESS . אך זה תלוי כמובן גם ביכולות של הרסיבר לפענח אותם
בגדול, עם הציוד הזה, אתה לא מאבד שום דבר.
כדי שתוכל לקבל סאונד גם בניגון מה- USB
ומה קורה כשאני רוצה לראות סרטים ישירות מהטלוויזיה? (סרטים לדוגמא מחיבור ה-USB של המסך)...
להבדיל מכבל אופטי, HDMI מאפשר העברת נתונים לא דחוסים LOSSLESS . אך זה תלוי כמובן גם ביכולות של הרסיבר לפענח אותם
בגדול, עם הציוד הזה, אתה לא מאבד שום דבר.