אומנם לא חשבתי שאחריות תרתיע אותי אי פעפ, נפל דבר וכן סיפורי הזוועה של האחריות הניתנת על ידי אלקטרה הצליחה להוריד אותי כמעט סופית מהרצון לרכוש מסך של פיליפס (47pfl7108) ואולי דווקא טוב שכך.
מחיפושי אלטרנטיבה מתישים הגעתי לכדי 2 דגמים אותם אהבתי מאוד כל אחד בנפרד אך כל אחד מהם שונה ואיכותי בתחומו שלו. לכן אשמח להציג את רשמי ולשמוע את עצתכם הכל כך מקצועית לפני שארכוש את אחד המסכים ואהנה בכל אופן
ההתלבטות הינה בין הסוני 50w815 הידוע בביצועיו ואיכות התמונה שלו ובעיקר נוכח העובדה כי הסוני 4 מהווה מרכיב מרכזי בסלון והשילוב בין השניים ללא מתחרים, כמו כן אהבתי את העיצוב המנימליסטי יחסית, רק חבל שהמעבד קצת עבה בחלק התחתון האחורי.
המסך השני הטוען לכתר הוא הסמסונג 50h6400 החדש (אני יודע שההבדל הוא רק במעבד וזה רלוונטי רק לסמארט), היתרון הגדול שלו בעיני הוא העיצוב,העובי הממשק הנוח של סמסונג, התמיכה בכל התכנים, השירות והעובדה שזה לא סוני (סתם צוחק, יש לי פשוט ואיו)...רק חבל שזה תלת אקטיבי והאמת שלא הצלחתי לכוון תמונה מספיק איכותית בתצוגה (כנראה בגלל התוכן והמפצלים)
לא בטוח שכלל אפשר להשוות בין המסכים אבל מבחינתי מדובר על שני מסכים שתפסו את עיני (למעט פיליפס כאמור) ועבורם קיבלתי מחירים טובים ודומים.
אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא לפני שאני מבצע את הרכישה.
מי ייתן ולא תתעלמו וגם אם כן תתעלמו אשמח לשתף תמונות וחוות דעתך לאחר הרכישה,
שבת שלום!
נתונים יבשים:
מרחק צפיה: 3.5 מטר
תקציב: 6-7
תוכן עיקרי: ps4, מחשב (mkv), שידורי ספורט sd
תלת מימד : אחלה, עדיפות לפסיבי - נראה לי כיף לשחק cod מולטי על מסך מלא.
סמארט: לא קריטי אבל בכיף אם אני כבר פה.