רסיבר לקולנוע ביתי של דנון X3000
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
haifaboy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 262
- נתן תודות: 156 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
- יצירת קשר:
אני מעוניין למכור את הרסיבר המדובר מהפורום . הוא מגיע בערכה מלאה באריזה המקורית אבל כאמור יש לו בעיה אחת שגל גמה דקות הסאונד נעלם לשניה וחוזר . הבעיה קוראת רק דרך חיבורי ה HDMI. אחרי שיחה עם היבואן בתל אביב הבנתי שיש צורך להחליף כרטיס HDMI כלומר ניתן לתקנו . לרסיבר אין אחריות בארץ מכיוון שהוא נקנה בחול .
הרסיבר נמצא בחיפה וארוז באריזתו המקורית . המחיר שאני מבקש עליו הוא 2200 שח .
הרסיבר נמצא בחיפה וארוז באריזתו המקורית . המחיר שאני מבקש עליו הוא 2200 שח .
נערך לאחרונה על ידי haifaboy ב 26/06/2014 20:53, נערך פעם 1 בסך הכל.
- goldensound
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
בבקשה תעלה מספר טלפון.
בנוסף, אשמח לקצת יותר פירוט על התקלה...
בנוסף, אשמח לקצת יותר פירוט על התקלה...
- goldensound
- חבר שרק התחיל

אין לי אפשרות לשלוח לך הודעה פרטית מכיוון שאני משתמש חדש... שלך לי בבקשה את המספר שלך בפרטי
- goldensound
- חבר שרק התחיל