עזרה JBL LX44 LX55 שומעים מוזר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #1 

עכשיו ככה יש לי את 2 הדגמים.

היום קיבלתי מחבר את הLX55 שלו שהוא כבר לא משתמש בהם כאילו וופר נייר קרטון קיצור המקורי.
ב1 מהרמקולים חסר טויטר.

אני ישתמשתי עד עכשיו בLX44 עכשיו פתחתי אותם המגנטים של הרמקולים באותו גודל בדיוק גם המיד וטויטר וגם הוופר(סקרן אוהב להתעסק לפתוח וליראות.
חוץ מזה שהוופר של LX55 יותר גדול שום הבדל כמובן הקופסא.

עכשיו בLX44 למיד יש בתוך הקופסא כמו אטימה כזאת ולעומת זאת בLX55 אין את זה יש באמצע הקופסא שלו(LX55) כאילו מפריד אבל יש לו סוג של עיגול כזה במפריד כאילו לא קיימת הפרדה.

את הLX44 קיבלתי משכן שלי שהילד שלו קרע אותם ואמר לי רמקולים מצויין תתקן רק הוופריים היו קרועים כאילו הוא הגיע לסליל בקיצור הרג את הוופר תיקנתי אותו עשו לו במקום הקרטון פלסטיק ושמעו בו חבל על הזמן.

ולמה אני רושם את זה כי חברתי את הLX55 התחלתי להגביר והופ התחלתי לשמוע פאקים מה שלא שמעתי בדגם הקטן(LX44) יותר.

עכשיו האלה כזאת איך הם משווקים רמקול עם אוטו מגנט רק יותר גדול שמגיע אפילו לא מגיע לעצמות של הLX44?
מה אתם ממליצים לעשות האם להפוך גם את הקרטון של הLX55 לפסטיק חדיש?
האם שווה השקעת הכסף?

לפי דעתי הLX44 טובים יותר בהרבה .

ועוד שאלה יש מצב שהכרטיס בתוך הרמקול מתחמם והמיס את היציאת אוויר כאילו תספלסטיק שם?
מה אתם ממליצים לי לעשות ומאיפה אני קונה עוד טוייטר?
או שבכלל עדיף למכור את כל הסט הזה ולעבור לסט חדיש של זמננו?
אני צריך רמקולים בגדלים האלו כאילו אני משתמש ב4 ריצפתיים 2 על השולחן ו2 מתחת לשולחן סנטר 1 ו2 סראונד.
כאילו על השולחן יש לי את הפילפס משנות התרתח שעברו שידרוג רציני ונשמעים קטלני.
מתחת לשולחן יש את הLX44 שעברו את התיקון ונשמעים יותר טוב מהLX55.
הסנטר הוא של JAMO כבד ונותן עבודה.
וסראונד בנייה עצמית של איזה בן אדם.

עקרונית הפילפס אמורים לרדת מהשולחן שעל השולחן יעלו הLX44 ומתחת לשולחן יהיו הLX55.

תודה רבה לכל העוזרים מצטער שחפרתי פשוט היה לי מוזר שזה פשוט אותם מגנטים חוץ מגודל וופר.

GMTK פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1973
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 72 פעמים

שליחה #2 

הקפצה

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”