הום פלאג של בזק - מספר שאלות
שלום,
חיברתי הום פלאג של בזק למחשב בסלון ומהירות הגלישה שלי בסלון צנחה ל - 18-19 מגה (בחדר היא 40). אני יודע שזה גם תלוי אם אני מחבר את ההום פלאג למפצל, אבל בהנחה שרק בזה אין לי מה לעשות, מה עוד ניתן לעשות כדי להעלות את מהירות הגלישה?
דבר נוסף, איזה אפשרויות נוספות יש במקום ההום פלאג? יש אפשרות לחבר כבל רשת ישירות מהממד לסלון בלי לשבור קירות...?
תודה מראש
חיברתי הום פלאג של בזק למחשב בסלון ומהירות הגלישה שלי בסלון צנחה ל - 18-19 מגה (בחדר היא 40). אני יודע שזה גם תלוי אם אני מחבר את ההום פלאג למפצל, אבל בהנחה שרק בזה אין לי מה לעשות, מה עוד ניתן לעשות כדי להעלות את מהירות הגלישה?
דבר נוסף, איזה אפשרויות נוספות יש במקום ההום פלאג? יש אפשרות לחבר כבל רשת ישירות מהממד לסלון בלי לשבור קירות...?
תודה מראש
- NetCHEIF
- גורו רשתות

- תגובות: 2678
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 595 פעמים
- יצירת קשר:
זה אומר מתאמים שעובדים מעל קווי טלפון. הטכנולוגיה הזו נקראת HPNA. את המתאמים אתה קונה בבזק סטור - קח בחשבון שהם לא זולים - אבל נותנים ביצועים שהם בדרך כלל יותר טובים מ-PLC, במיוחד בטווחים ארוכים. סקירה של הטכנולוגיה יש במסגרת הזו - http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm תקרא גם את ה-LINK-ים שהסקירה מפנה אליהם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.
- Smartnetworks
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 203
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 16 פעמים
- יצירת קשר:
ניתן להשחיל כבלי רשת בתשתיות של הטלפון וה TV שנמצאות בתוך הקירות, בסופו של יום זה ייתן לך את התוצאה הטובה ביותר.orn כתב:שלום,
תודה מראש...
·
Smartnetworks כתב:ניתן להשחיל כבלי רשת בתשתיות של הטלפון וה TV שנמצאות בתוך הקירות, בסופו של יום זה ייתן לך את התוצאה הטובה ביותר.......
·...
תוכל להרחיב בנושא? אם יש לי נקודת טלפון ליד המחשב וליד הטלוויזיה נקודת tv מה בדיוק אני צריך לעשות? ויש חיבור מכל נקודת טלוויזיה/טלפון לכל נקודה אחרת בבית?
- Smartnetworks
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 203
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 16 פעמים
- יצירת קשר:
בבתים שנבנו ב 15 שנה האחרונות בדר"כ ישנו ארון תקשורת שמרכז את כל חיבורי התקשורת בבית ודרכו ניתן להגיע לכל חדר.orn כתב:תוכל להרחיב בנושא? אם יש לי נקודת טלפון ליד המחשב וליד הטלוויזיה נקודת tv מה בדיוק אני צריך לעשות? ויש חיבור מכל נקודת טלוויזיה/טלפון לכל נקודה אחרת בבית?.........
כמובן שיש יוצאים מן הכלל...
בגדול אתה צריך להשחיל כבל רשת מהחדר שבו נמצא הנתב לארון תקשורת ולהמשיך אותו אל האיזור שאין בו קליטה.
במידה ואתה מתקשה מומלץ להיעזר באיש מקצוע.