הום פלאג של בזק - מספר שאלות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 147
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום,

חיברתי הום פלאג של בזק למחשב בסלון ומהירות הגלישה שלי בסלון צנחה ל - 18-19 מגה (בחדר היא 40). אני יודע שזה גם תלוי אם אני מחבר את ההום פלאג למפצל, אבל בהנחה שרק בזה אין לי מה לעשות, מה עוד ניתן לעשות כדי להעלות את מהירות הגלישה?

דבר נוסף, איזה אפשרויות נוספות יש במקום ההום פלאג? יש אפשרות לחבר כבל רשת ישירות מהממד לסלון בלי לשבור קירות...?

תודה מראש

mp3lll
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 20679
נתן תודות: 126 פעמים
קיבל תודות: 969 פעמים

שליחה #2 

אין מה לעשות, רק חיבור ישיר לקיר.
"הציבור מטומטם ולכן הציבור משלם" - אין יותר אקטואלי מזה.

orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

קראתי על חיבור דרך קווי בזק...מה זה אומר?

NetCHEIF
סמל אישי של משתמש
גורו רשתות
גורו רשתות
תגובות: 2678
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 595 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

זה אומר מתאמים שעובדים מעל קווי טלפון. הטכנולוגיה הזו נקראת HPNA. את המתאמים אתה קונה בבזק סטור - קח בחשבון שהם לא זולים - אבל נותנים ביצועים שהם בדרך כלל יותר טובים מ-PLC, במיוחד בטווחים ארוכים. סקירה של הטכנולוגיה יש במסגרת הזו - http://www.netcheif.com/Reviews/PAR-720G/PAR-720G.htm תקרא גם את ה-LINK-ים שהסקירה מפנה אליהם.
באתר http://www.netcheif.com תוכלו למצוא מדריכים וסקירות על רשתות ביתיות, חיבורי אינטרנט ונתבים.

orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

תודה רבה. אני אבדוק את זה.

Smartnetworks
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 203
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 16 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

orn כתב:שלום,

חיברתי הום פלאג של בזק למחשב בסלון ומהירות הגלישה שלי בסלון צנחה ל - 18-19 מגה (בחדר היא 40). אני יודע שזה גם תלוי אם אני מחבר את ההום פלאג למפצל, אבל בהנחה שרק בזה אין לי מה לעשות, מה עוד ניתן לעשות כדי להעלות את מהירות הגלישה?

דבר נוסף, איזה אפשרויות נוספות יש במקום ההום פלאג? יש אפשרות לחבר כבל רשת ישירות מהממד לסלון בלי לשבור קירות...?

תודה מראש
...
ניתן להשחיל כבלי רשת בתשתיות של הטלפון וה TV שנמצאות בתוך הקירות, בסופו של יום זה ייתן לך את התוצאה הטובה ביותר.
·
Smart Networks
פתרונות תקשורת
www.smartnetworks.co.il

orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

Smartnetworks כתב:
...
...
ניתן להשחיל כבלי רשת בתשתיות של הטלפון וה TV שנמצאות בתוך הקירות, בסופו של יום זה ייתן לך את התוצאה הטובה ביותר.
·
...

תוכל להרחיב בנושא? אם יש לי נקודת טלפון ליד המחשב וליד הטלוויזיה נקודת tv מה בדיוק אני צריך לעשות? ויש חיבור מכל נקודת טלוויזיה/טלפון לכל נקודה אחרת בבית?

Smartnetworks
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 203
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 16 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #8 

orn כתב:
...
...
תוכל להרחיב בנושא? אם יש לי נקודת טלפון ליד המחשב וליד הטלוויזיה נקודת tv מה בדיוק אני צריך לעשות? ויש חיבור מכל נקודת טלוויזיה/טלפון לכל נקודה אחרת בבית?
...
בבתים שנבנו ב 15 שנה האחרונות בדר"כ ישנו ארון תקשורת שמרכז את כל חיבורי התקשורת בבית ודרכו ניתן להגיע לכל חדר.

כמובן שיש יוצאים מן הכלל...

בגדול אתה צריך להשחיל כבל רשת מהחדר שבו נמצא הנתב לארון תקשורת ולהמשיך אותו אל האיזור שאין בו קליטה.

במידה ואתה מתקשה מומלץ להיעזר באיש מקצוע.
Smart Networks
פתרונות תקשורת
www.smartnetworks.co.il

orn פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

תודה רבה על ההסבר.

שלח תגובה