55f6400 לעוד כמה זמן משוער שיהיה מלאי?
שלום, עוד כחודש אני עובר דחרה, ואני לקנות טלוויזיה חדשה עם המעבר. ראיתי שהטלוויזיה הנ"ל נמכרת בזאפ במחיר של כ-6000 ש"ח, ואני מתכנן לרכוש אותה, אך זהו דגם של שנה שעברה ורציתי לדעת האם עדיין ישאר מלאי עוד חודש או שעדיף כבר לקנות עכשיו ליתר ביטחון? כבר קראתי על מישהו שהזמין את הטלוויזיה הזו ואמרו לו אחרך כך שנגמר המלאי.
תודה.
תודה.
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
אלא אם אתה הולך לשמור את הטלוויזיה ארוזה מעכשיו ועד המעבר, גם לך זה עלול לקרות. כלומר, אם תקנה היום ותבקש הספקה בעוד חודש אף אחד לא ישמור לך יחידה בצד. אם יבואו 10 קונים ויש רק 5 טלוויזיות, רק ה5 שיבקשו הספקה ראשונים יקבלו אותה.
- idanb
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 264
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
אכן אני עברתי את חווית "נגמר במלאי ולא יהיה עוד"
בסך הכל דגם F היה טוב ומוצלח והשינויים בדגם H לא משמעותיים לעומת הפרש המחיר הגבוה.
אם לא קריטי לך לרכוש את הדגם האחרון אז הייתי ממליץ על F
כמובן אל תשכח את הסאגה לגבי התחילית UA/UE - יש מספיק שרשורים על כך ...
בסך הכל דגם F היה טוב ומוצלח והשינויים בדגם H לא משמעותיים לעומת הפרש המחיר הגבוה.
אם לא קריטי לך לרכוש את הדגם האחרון אז הייתי ממליץ על F
כמובן אל תשכח את הסאגה לגבי התחילית UA/UE - יש מספיק שרשורים על כך ...
·ובמידה וזה קורה, מה אז מבחינת העסקה? מבטלים לך את העסקה?Alon_Solo כתב:אלא אם אתה הולך לשמור את הטלוויזיה ארוזה מעכשיו ועד המעבר, גם לך זה עלול לקרות. כלומר, אם תקנה היום ותבקש הספקה בעוד חודש אף אחד לא ישמור לך יחידה בצד. אם יבואו 10 קונים ויש רק 5 טלוויזיות, רק ה5 שיבקשו הספקה ראשונים יקבלו אותה....
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
@נועמיקו10
·בוודאי שמבטלים. בסופו של דבר אתה הצד הנפגע. לקחו ממך כסף, בזבזו לך זמן ולא עמדו בהסכם המכר. לכן הם שמחים לבטל את העסקה כי אדם עקשן גם היה יכול להוציא מהם פיצוי או את הדגם המחליף ללא תוספת מחיר.
·בוודאי שמבטלים. בסופו של דבר אתה הצד הנפגע. לקחו ממך כסף, בזבזו לך זמן ולא עמדו בהסכם המכר. לכן הם שמחים לבטל את העסקה כי אדם עקשן גם היה יכול להוציא מהם פיצוי או את הדגם המחליף ללא תוספת מחיר.
·מה החוק להגנת הצרכן אומר לעניין זה? האם אותו עסק חייב לספק דגם מחליף ללא תוספת מחיר?Alon_Solo כתב:@נועמיקו10
·בוודאי שמבטלים. בסופו של דבר אתה הצד הנפגע. לקחו ממך כסף, בזבזו לך זמן ולא עמדו בהסכם המכר. לכן הם שמחים לבטל את העסקה כי אדם עקשן גם היה יכול להוציא מהם פיצוי או את הדגם המחליף ללא תוספת מחיר....