התייעצות לפני רכישה - F9000
שוב שלום,
הכוונה שלי היא לרכוש טלוויזיית 4k מרכזית לבית (למרות דעות שונות לא לרכוש 4k).
אחרי שראיתי את המחירים המומלצים של הטלויזיות החדשות, אני חושב שה-f9000 מספיק קרובה לפס החדש.
(מקור - http://tvevaluate.com/samsung-hu8550-vs ... un55f9000/)
הכוונה לרכוש את הדגם ביבוא רשמי.
1. מה דעתכם?
2. המחיר הכי טוב שהצלחתי לקבל הוא בינתיים 19500. כמה אתם חושבים שהמחיר צפוי לרדת, אם בכלל?
3. אם יש לכם המלצות על מקומות לרכישה אשמח לשמוע (אפשר בפרטי אם לא נח לכם להמליץ על מקום בפורום).
תודה מראש!
הכוונה שלי היא לרכוש טלוויזיית 4k מרכזית לבית (למרות דעות שונות לא לרכוש 4k).
אחרי שראיתי את המחירים המומלצים של הטלויזיות החדשות, אני חושב שה-f9000 מספיק קרובה לפס החדש.
(מקור - http://tvevaluate.com/samsung-hu8550-vs ... un55f9000/)
הכוונה לרכוש את הדגם ביבוא רשמי.
1. מה דעתכם?
2. המחיר הכי טוב שהצלחתי לקבל הוא בינתיים 19500. כמה אתם חושבים שהמחיר צפוי לרדת, אם בכלל?
3. אם יש לכם המלצות על מקומות לרכישה אשמח לשמוע (אפשר בפרטי אם לא נח לכם להמליץ על מקום בפורום).
תודה מראש!
·חכה קצת שסמליין יתחילו למכור את הסדרה החדשה, ההגיון אומר שהמחיר על F9000 ירד עד שהם יחסלו את המלאיasafibe כתב:המרחק הוא 3.5 מטר. אכן מדובר על ה-UA55F9000.
אני חושש שמסך גדול יותר הוא כבר הרבה מחוץ למסגרת התקציב... מסכי 4k הם יקרים גם ככה, וכרגע אני לא חושב שאוכל להרשות לעצמי השקעה כזו......
·סמליין התחילו למכור את הסדרה החדשה להבנתי.נועמיקו10 כתב:·חכה קצת שסמליין יתחילו למכור את הסדרה החדשה, ההגיון אומר שהמחיר על F9000 ירד עד שהם יחסלו את המלאי.........
אני מסכים עם ההגיון הזה, בגדול, אבל המחירים המומלצים של הדגמים החדשים כרגע מצביעים על כך שלא בהכרח תהיה ירידה משמעותית במחיר של ה-F9000:
אם נסתכל על מסכי ה-UHD החדשים בגודל 55 אינטש, הדגם הזול שלהם (פחות איכותי מהF9000) עולה 19000.
דגם שזהה בערך באיכותו ל-F9000 ימכר ב-24000 ש"ח (ה-HU8500).
ככה שנראה שסמליין מבינים את המצב ותמחרו את הטלויזיות ככה שעדיין לא יהיה הרבה מקום להוזלה של ה-F9000, שברוב המקומות עלה עד לא מזמן 22,000 ועכשיו (כמו שכתבתי קודם) מוצע ב-19,500.
בקיצור, אני לא בטוח שיהיו עוד הורדות מחירים, לצערי..
שמישהו יחלוק עלי (באמת).
אני מבין שה-4K יקרות, אבל לשלם 19.5K על דגם יוצא של 4K ועוד על גודל של 55" בלבד (לדעתי במרחק צפיה של של 3.5 צריך לפחות 60", זה המינימום) נשמע לי אישית הזוי לגמרי. הייתי מנסה למצוא פתרון שפוי יותר, כמו להשיג את F9000 או HU8500 בייבוא מקביל עם אחריות טובה.
נערך לאחרונה על ידי Coresh ב 17/06/2014 21:33, נערך פעם 1 בסך הכל.
·1. לא מצאתי את ה-f9000 ביבוא מקביל במחיר נמוך יותר. (אשמח לשמוע על כיוון).Coresh כתב:אני מבין שה-4K יקרות, אבל לשלם 19.5K על דגם יוצא של 4K ועוד על גודל של 55" בלבד (כן, בלבד. לדעתי במרחק צפיה של של 3.5 צריך לפחות 60", זה המינימום) נשמע לי אישית הזוי לגמרי. הייתי מנסה למצוא פתרון שפוי יותר, כמו להשיג את F9000 או HU8500 בייבוא מקביל עם אחריות טובה....
2. יבוא מקביל מלחיץ אותי קצת. הם לא מתחייבים על עברית, ומימוש אחריות יכול להיות מכה..
אם הייתי רואה הבדל משמעותי בין יבוא מקביל לרשמי בדגם הזה הייתי אולי שוקל, אבל לא מצאתי דיל טוב.
·אתה מדבר על טלוויזיה שהיא full hd.Alon_Solo כתב:מישהו שאני מכיר קנה סוני 855 בגודל 60״ ב12900 ככה שהאמירה ש60-65 אינטש יעלה יותר מ19,500 איננה נכונה....
אם אני "מתפשר" על full HD הבעיה שלי נפתרת, זה נכון.
כמו שכבר כתבתי, קשה לי לעשות את ה"פשרה" הזו.
למרות שהעצה שלך לגבי קניית טלויזיה כל 4 שנים במקום כל 6 היא במקום, ואולי תיקח בסופו של דבר.
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 44
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
פטנט להורדת עננות בסמסונג
יש פתרון לבעיית העננות בסמסונג והנה קישור
We received a tip from Samsung that the clouding could be reduced by taking a clean microfiber cloth and rubbing the screen as if we were cleaning it, but without screen cleaning fluid. We used the cloth from a Philips Screen Cleaner and the trick worked. It did not eliminate, but greatly reduced the level of the clouded areas that appear near the corners and edges.
קיבלנו טיפ מבית Samsung שהערפול/עננות יכול להיות מופחת על ידי לקיחת בד מיקרופייבר נקי ולשפשף את המסך כאילו אנחנו מנקים אותו, אך ללא ניקוי מסך נוזל. אנחנו השתמשנו בבד במסך פיליפס והטריק עבד.
צמצם מאוד את הרמה של האזורים המעורפלים המופיעים ליד הפינות והקצוות.
זה כדאי
יש פתרון לבעיית העננות בסמסונג והנה קישור
We received a tip from Samsung that the clouding could be reduced by taking a clean microfiber cloth and rubbing the screen as if we were cleaning it, but without screen cleaning fluid. We used the cloth from a Philips Screen Cleaner and the trick worked. It did not eliminate, but greatly reduced the level of the clouded areas that appear near the corners and edges.
קיבלנו טיפ מבית Samsung שהערפול/עננות יכול להיות מופחת על ידי לקיחת בד מיקרופייבר נקי ולשפשף את המסך כאילו אנחנו מנקים אותו, אך ללא ניקוי מסך נוזל. אנחנו השתמשנו בבד במסך פיליפס והטריק עבד.
צמצם מאוד את הרמה של האזורים המעורפלים המופיעים ליד הפינות והקצוות.
זה כדאי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

·MartinHSabag כתב:קח בחשבון שהמסך הזה לא תומך ב-HEVC בסטרימינג....
שקונים את Evolution Kit זה כן עובד
אבל בעוד 3 חודשים יוצא כרטיסי מסך עם HDMI 2
ואז HEVC בסטרימינג יעבוד דרך כרטיס מסך במחשב ולא מעבד חלש מאוד בטלוויזיה
HEVC בחודש האחרון ירד מאוד ברשת , כי יש בעיות רבות עם סאונד ותמונה ויש טענות קשות שזה רחוק ממה שהובטח .
אני לא ישלם 20 ש"ח סרט 4K ברשת עם MP4 ערוצים 2
אני כן ישלם על בלו ריי 4K בספריית וידאו
אבל לצערי אין באיזור שלי ספריית בלו ריי ולנסוע לת"א אוזן השלישית בלתי אפשרי
ASAF - גם אני ממליץ לחכות כמה שבועות ואני מעריך כי המחיר ירד לפחות ב-1000-2000 ש"ח לחלק מהדגמים של 4K בגודל 55 .
כל ההשקה עדיין טריה מאוד.
כשסמליין יבינו שהמחיר גבוה מדי -הם יצטרכו להוריד אותו או - להפסיד לקוחות ליצרן אחר שזה לפי דעתי גרוע מאוד ,
כיוון שמי שירכוש נגיד סוני או פנסוניק- אולי גם בפעם הבאה ימשיך עם סוני ופנסוניק מכורח ה"הרגל" - וזה קורה להרבה אנשים.
אני ממליץ לך לא לוותר על 4K ואף לרכוש את הדגמים החדשים עם ה- HEVC .
זו המלצתי .
כל ההשקה עדיין טריה מאוד.
כשסמליין יבינו שהמחיר גבוה מדי -הם יצטרכו להוריד אותו או - להפסיד לקוחות ליצרן אחר שזה לפי דעתי גרוע מאוד ,
כיוון שמי שירכוש נגיד סוני או פנסוניק- אולי גם בפעם הבאה ימשיך עם סוני ופנסוניק מכורח ה"הרגל" - וזה קורה להרבה אנשים.
אני ממליץ לך לא לוותר על 4K ואף לרכוש את הדגמים החדשים עם ה- HEVC .
זו המלצתי .
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

·gkatz כתב:·לא ידעתי שיש ספריות בלוריי 4K.........
גם אני לא ידעתי שיש בכלל סרטי בלו ריי 4K ,אפילו תקן אין מלא
אם אין סרטי בלו ריי 4K עדיין ,סביר שאין ספריות בלו ריי
אבל שיהיה בלו ריי 4K מאוד כדאי להשכיר
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

סמי ליין לא הבינו עד היום שהמחירים בשמייםכל ההשקה עדיין טריה מאוד.
כיוון שמי שירכוש נגיד סוני או פנסוניק- אולי גם בפעם הבאה ימשיך עם סוני ופנסוניק מכורח ה"הרגל" - וזה קורה להרבה אנשים....
פרייר מי שקונה בישראל .
מארה"ב מגיע מהר יותר מקנייה בישראל
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·עצוב כמה שזה נכון. היום קניה בחול מגיעה הרבה יותר מהר מקניה בארץ ובלי בבל״טScreenHunter כתב:סמי ליין לא הבינו עד היום שהמחירים בשמיים......
פרייר מי שקונה בישראל .
מארה"ב מגיע מהר יותר מקנייה בישראל...
·ועדיין אנשים לא מוכנים לקחת את הסיכון לקנות טלוויזיה ביותר מ-10000 ש"ח ושידפק משהו במשלוח... אח"כ למי תבוא בטענות?Alon_Solo כתב:·עצוב כמה שזה נכון. היום קניה בחול מגיעה הרבה יותר מהר מקניה בארץ ובלי בבל״ט.........
- ScreenHunter
-
- חבר שרק התחיל

·נועמיקו10 כתב:·ועדיין אנשים לא מוכנים לקחת את הסיכון לקנות טלוויזיה ביותר מ-10000 ש"ח ושידפק משהו במשלוח... אח"כ למי תבוא בטענות?.........
אם היית מבין , היית יודע שהמשלוח מבוטח על כל 100$ אתה משלם בערך דולר ביטוח שלא ידפק משהו .
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
הי, ראיתי את השירשור הזה רק עכשיו.
שמע, אני עם 55 במרחק 3 וטיפה מטר. אין באמת טעם לדעתי, בעוד פיקסלים ביחס כזה של גודל ומרחק.
כל הקטע עם 4K הוא האפשרות להגדיל את המסך האותו מרחק מבלי לראות פיקסלים. אז מה אני מנסה להגיד? שהמסך הבא שלי בעוד כמה שנים בטח, יהיה 4K ב 65". בינתיים, נראה לי עדיף לך לחסוך איזה 10k עד למסך הבא ולהשאר בגודל 55 אבל ממש איכותי. האפשרות השנייה של להגדיל את המסך וגם להגיע ל 4k כנראה תהיה יקרה מידי.
שמע, אני עם 55 במרחק 3 וטיפה מטר. אין באמת טעם לדעתי, בעוד פיקסלים ביחס כזה של גודל ומרחק.
כל הקטע עם 4K הוא האפשרות להגדיל את המסך האותו מרחק מבלי לראות פיקסלים. אז מה אני מנסה להגיד? שהמסך הבא שלי בעוד כמה שנים בטח, יהיה 4K ב 65". בינתיים, נראה לי עדיף לך לחסוך איזה 10k עד למסך הבא ולהשאר בגודל 55 אבל ממש איכותי. האפשרות השנייה של להגדיל את המסך וגם להגיע ל 4k כנראה תהיה יקרה מידי.