האם זוהי תחילת המהפכה בשוק הטלוויזיה ?
- of1978
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
- נתן תודות: 115 פעמים
- קיבל תודות: 209 פעמים
סלקום ומהפכה זה 2 מילים שלא יכולות לבוא ביחד.
כשגולן טלקום יכנסו לשוק הזה כמו שהם מתכננים תהיה מהפכה.
כשגולן טלקום יכנסו לשוק הזה כמו שהם מתכננים תהיה מהפכה.
"Losers always whine about their best. Winners go home and f**k the prom queen"
John Patrick Mason
John Patrick Mason
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני בספק אם זה באמת מה שיביא מהפכה. גם לקראת כניסתה של YES לשוק דיברו על מהפכה. נכון שזה הגדיל מאוד את היצע הערוצים אבל תכלס המחירים פחות או יותר הוכפלו מאז (לפני יס אם אני זוכר נכון מנוי לכבלים עלה באזור ה-150₪), החברות התחרו על תכנים בלעדיים ושילמו סכומים אסטרונומיים לאולפנים הגדולים בארה"ב (שהם פחות או יותר היחידים שהרוויחו מזה) ולכן גם נאלצו להעלות מחירים וגם נכנסו לחובות, וחוץ מזה היום כדי להינות מכל הסדרות שאוהבים צריך להיות מחובר גם ל-HOT וגם ל-YES ולשלם כפול. אין שום דבר שמונע מאותו סיפור לחזור על עצמו גם עם סלקום ולהביא בסוף לעליות מחירים נוספות.
כדי ליצור מהפכה אמיתית צריך ללכת בכיוון שונה לגמרי - צריך ליצור הפרדה מוחלטת בין ספקי השירות (YES ו-HOT) לספקי התוכן, לבטל לחלוטין את הבלעדיות על תכנים ולהגיע למצב כמו בסלולר, שכל החברות מציעות את אותו מוצר בדיוק ולכן אין להן על מה להתחרות חוץ מעל המחיר.
עד שזה יקרה - אני נשאר בעידן פלוס.
כדי ליצור מהפכה אמיתית צריך ללכת בכיוון שונה לגמרי - צריך ליצור הפרדה מוחלטת בין ספקי השירות (YES ו-HOT) לספקי התוכן, לבטל לחלוטין את הבלעדיות על תכנים ולהגיע למצב כמו בסלולר, שכל החברות מציעות את אותו מוצר בדיוק ולכן אין להן על מה להתחרות חוץ מעל המחיר.
עד שזה יקרה - אני נשאר בעידן פלוס.
סלקום ומהפיכות ?
אם סלקום הם מבשרי המהפיכה אז לא תודה, אני נשאר עם עידן פלוס ושאר ה"השלמות" הידועות.