שלום,
אני מעוניין לרכוש NAS פשוט לשימוש בייתי. המטרה היא לאחסן בו סרטים ולגשת אליו משניים שלושה מכשירים כדי לצפות בסרטים וסדרות (גם Full HD). התקציב: 1500 שקל (כמובן, לא כולל דיסקים)
אחרי מחקר והתייעצות עם חברי הפורום הזה, המליצו לי על QNAP 212P.
אבל בדקתי עוד קצת וגיליתי שהוא יכול להיות רועש, במיוחד לאור העובדה שאין לי ארון / חדר / מגירה לשים אותו והוא מתוכנן לעמוד בצמוד לראוטר ולטלויזיה בסלון.
לכן חשבתי להשקיע עוד טיפה ולרכוש את ה-QNAP HS-210 - שהוא גם ללא מאוור וגם מעוצב טוב יותר.
השאלה היא - האם לדעתכם ההבדל במחירים מוצדק (600 שקלים הפרש) והאם באמת כדאי ללכת על ה-210?
בנוסף, מה דעתכם על ייבוא מחול של המוצר - זה חוסך כמה מאות שקלים אבל אולי עדיף לקבל אחריות...
תודה רבה לכם
מתלבט בין שני NASים, אשמח להצעות
- morant
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 215
- שם מלא: morant
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 25 פעמים
@ididid
·
אני הייתי ממליץ לך על מוצרים של סינולוג'י שהם שקטים ביותר ועם מערכת הפעלה מאוד ידידותית למי שלא מבין בזה כלום (אני).
לי אישית יש DS213J שאני מרוצה ממנו מאוד.
הזמנה מאמזון או חנות דומה תעלה לך בהתאם לתקציב שרשמת בנוסף לזה שאמזון לוקחת אחריות על מוצרים שהיא מוכרת וכבר קרו מקרים ולא מעט בעיקר של קרובי משפחה בחו"ל שהחזירו לאמזון את מה שרכשו וקיבלו עבורו מוצר חדש ותקין.
אני לא יכול להמליץ על QNAP כי אין לי ואני לא יודע אבל אני מניח שהם גם טובים.
·
אני הייתי ממליץ לך על מוצרים של סינולוג'י שהם שקטים ביותר ועם מערכת הפעלה מאוד ידידותית למי שלא מבין בזה כלום (אני).
לי אישית יש DS213J שאני מרוצה ממנו מאוד.
הזמנה מאמזון או חנות דומה תעלה לך בהתאם לתקציב שרשמת בנוסף לזה שאמזון לוקחת אחריות על מוצרים שהיא מוכרת וכבר קרו מקרים ולא מעט בעיקר של קרובי משפחה בחו"ל שהחזירו לאמזון את מה שרכשו וקיבלו עבורו מוצר חדש ותקין.
אני לא יכול להמליץ על QNAP כי אין לי ואני לא יודע אבל אני מניח שהם גם טובים.
נשאלתי איזה NAS קניתי
הלכתי בסוף על ה- QNAP HS-210 ובינתיים אני מאוד מרוצה.
הוא ממש יפה וממש שקט. ככה שהוא עומד בסלון ליד הטלויזיה וזה כאילו איזה מכשיר DVD.
מבחינת ביצועים אני מזרים ממנו מהסטרימר בסלון ומהלפטופ בחדר והכל בלי בעיה - אם כי אני רוצה לסייג ולאמר שיש לי סרטים של 2-3 ג'יגה מקסימום. לא ניסיתי סרט של 20 ג'יגה.
מה שקצת מעצבן זו מהירות הכתיבה. לקח לי מלא זמן לשפוך אליו את הנתונים אבל יכול להיות שזו בעיה של רשת.
הוא ממש יפה וממש שקט. ככה שהוא עומד בסלון ליד הטלויזיה וזה כאילו איזה מכשיר DVD.
מבחינת ביצועים אני מזרים ממנו מהסטרימר בסלון ומהלפטופ בחדר והכל בלי בעיה - אם כי אני רוצה לסייג ולאמר שיש לי סרטים של 2-3 ג'יגה מקסימום. לא ניסיתי סרט של 20 ג'יגה.
מה שקצת מעצבן זו מהירות הכתיבה. לקח לי מלא זמן לשפוך אליו את הנתונים אבל יכול להיות שזו בעיה של רשת.