קושחה לסמסונג
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני חושב שזה עלול לבטל לך את התמיכה בעברית - עדיף לבדוק עם החנות שממנה רכשת
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
יבוא מקבילי זו לא איזו קומבינה שמורכבת בשטחים או בכפר קטן בסין. מדובר בטלוויזיות טובות בדיוק כמו אלו של היבואן הרשמי. לא נראה לי שאפשר לבטל עברית. במיוחד לא בכתוביות. לא רואה בעיה להתקין. אני גם לא ממש מבין מאיפה נולד הסיפור הזה שאין עברית ביבוא מקבילי.
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
לא בהכרח יש
·Alon_Solo כתב:יבוא מקבילי זו לא איזו קומבינה שמורכבת בשטחים או בכפר קטן בסין. מדובר בטלוויזיות טובות בדיוק כמו אלו של היבואן הרשמי. לא נראה לי שאפשר לבטל עברית. במיוחד לא בכתוביות. לא רואה בעיה להתקין. אני גם לא ממש מבין מאיפה נולד הסיפור הזה שאין עברית ביבוא מקבילי....
כאמור, יש כמה איזורים שמהן מגיעות הטלוויזיות בייבוא מקביל. מכיוון שסמסונג לא משחררת את כל השפות בכל איזור אז מן הסתם יש טלוויזיות שלא יכילו עברית.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
·scsa כתב:ברוב הסמסונגים ביבוא של י.שלום יש עברית...
נכון ולמיטב זכרוני אם אתה מתקין עליהם את הקושחה הרשמית של סמסונג אתה עלול לאבד את התמיכה בעברית כי במקור המסכים ביבוא מקביל לא מגיעים עם עברית והיבואן (המקבילי) הוא זה שמתקין להם קושחה. אבל אולי אני טועה
אני אישית ראיתי 55F6400 של י. שלום מקבל עדכון וממשיך לעבוד עם עברית והVOD בעברית של סמסונג גם ממשיך לעבוד. זה היה לפני פחות מחודשoris74 כתב:·......
נכון ולמיטב זכרוני אם אתה מתקין עליהם את הקושחה הרשמית של סמסונג אתה עלול לאבד את התמיכה בעברית כי במקור המסכים ביבוא מקביל לא מגיעים עם עברית והיבואן (המקבילי) הוא זה שמתקין להם קושחה. אבל אולי אני טועה...
- voguemaster
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
עדכון רשמי של סמליין?
או עדכון רשמי ששייך לאיזור שממנו הקושחה של הטלוויזיה הגיעה? כי בטח מישהו אחר משחרר את זה.
בכל מקרה, נכון, ב-UE של י. שלום יש עברית, אבל בייבוא מקביל של דגמי UA לא בהכרח יהיה.
בכל מקרה, נכון, ב-UE של י. שלום יש עברית, אבל בייבוא מקביל של דגמי UA לא בהכרח יהיה.