קושחה לסמסונג

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
zin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום,

האם ניתן להתקין על F5000 של יבואן מקבילי את הקושחה של היבואן הרשמי (כמו זאת שבצד ימין של הדף שבלינק המצורף):
http://www.samsung.com/il/support/model ... -downloads

תודה

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9459
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1144 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #2 

אני חושב שזה עלול לבטל לך את התמיכה בעברית - עדיף לבדוק עם החנות שממנה רכשת

zin פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

למיטב ידיעתי טלוויזיות סמסונג מיבוא מקבילי (לא קניתי עדיין) מגיעות בלי עברית ואילו הקושחה של היבואן הרשמי כן מכילה תמיכה בעברית.
האם זה נכון, או שאני טועה?

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #4 

יבוא מקבילי זו לא איזו קומבינה שמורכבת בשטחים או בכפר קטן בסין. מדובר בטלוויזיות טובות בדיוק כמו אלו של היבואן הרשמי. לא נראה לי שאפשר לבטל עברית. במיוחד לא בכתוביות. לא רואה בעיה להתקין. אני גם לא ממש מבין מאיפה נולד הסיפור הזה שאין עברית ביבוא מקבילי.

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

לא בהכרח יש

שליחה #5 

Alon_Solo כתב:יבוא מקבילי זו לא איזו קומבינה שמורכבת בשטחים או בכפר קטן בסין. מדובר בטלוויזיות טובות בדיוק כמו אלו של היבואן הרשמי. לא נראה לי שאפשר לבטל עברית. במיוחד לא בכתוביות. לא רואה בעיה להתקין. אני גם לא ממש מבין מאיפה נולד הסיפור הזה שאין עברית ביבוא מקבילי.
...
·

כאמור, יש כמה איזורים שמהן מגיעות הטלוויזיות בייבוא מקביל. מכיוון שסמסונג לא משחררת את כל השפות בכל איזור אז מן הסתם יש טלוויזיות שלא יכילו עברית.

scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #6 

ברוב הסמסונגים ביבוא של י.שלום יש עברית

oris74
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 9459
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1144 פעמים
קיבל תודות: 962 פעמים

שליחה #7 

scsa כתב:ברוב הסמסונגים ביבוא של י.שלום יש עברית
...
·

נכון ולמיטב זכרוני אם אתה מתקין עליהם את הקושחה הרשמית של סמסונג אתה עלול לאבד את התמיכה בעברית כי במקור המסכים ביבוא מקביל לא מגיעים עם עברית והיבואן (המקבילי) הוא זה שמתקין להם קושחה. אבל אולי אני טועה

scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #8 

oris74 כתב:
...
...
·

נכון ולמיטב זכרוני אם אתה מתקין עליהם את הקושחה הרשמית של סמסונג אתה עלול לאבד את התמיכה בעברית כי במקור המסכים ביבוא מקביל לא מגיעים עם עברית והיבואן (המקבילי) הוא זה שמתקין להם קושחה. אבל אולי אני טועה
...
אני אישית ראיתי 55F6400 של י. שלום מקבל עדכון וממשיך לעבוד עם עברית והVOD בעברית של סמסונג גם ממשיך לעבוד. זה היה לפני פחות מחודש

voguemaster
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1500
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 173 פעמים

עדכון רשמי של סמליין?

שליחה #9 

או עדכון רשמי ששייך לאיזור שממנו הקושחה של הטלוויזיה הגיעה? כי בטח מישהו אחר משחרר את זה.

בכל מקרה, נכון, ב-UE של י. שלום יש עברית, אבל בייבוא מקביל של דגמי UA לא בהכרח יהיה.

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #10 

העדכון מתבצע בהתאם למדינה שהוגדרה בהפעלה הראשונית. ברגע שזה מוגדר על ישראל אז יש לוקליזציה של האפליקציות שמותקנות. בנוסף, לא אמורה להיות פגיעה בשפות. אני מעולם לא ראיתי דגם ללא עברית.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”